Digital Markedsførings Specialist


Google Adwords

Google Adwords er en af de mest kendte former for digital markedsføring. Har du brug for hjælp til digital markedsføring som Google Adwords, Facebook Annoncering, SEO, Instagram Annoncering, Affiliate Marketing eller Søgemaskineoptimering så kan du blive meget klogere lige her. Det eneste du skal gøre at besøge min side Adwords Specialist. Her skriver jeg omkring hvad du selv kan gøre, hvad der er godt, og hvorfor det er godt at anvende Google Adwords, SEO, Instagram og Facebook Annoncering, Søgemaskineoptimering og Affiliate Marketing.

Du har også mulighed for at få lavet gratis analyser af din hjemmeside og Google Adwords konto. Ved analysen af din hjemmeside, kigger jeg på SEO / Søgemaskineoptimering, altså hvordan siden er sat op i forhold til SEO. Jeg kigger også på om content / indhold er godt, om overskrifter er som de skal være og om der er en god backlink profil. Når jeg kigger på din Google Adwords Konto, så kigger jeg på dine nuværende tal, men også historisk. Jeg leverer en analyse med anbefalinger, samt et tilbud hvor jeg helt klar kan forbedre din nuværende situation.

Google Adwords

Digital Markedsføring

Uanset om det er Google Adwords eller en af de andre former for digital markedsføring, så kan jeg hjælpe dig. Jeg tilbyder at give dig et gratis og uforpligtende Tilbud. Vil du læse meget mere om mig og mit CV, så klik lige her. Udover at dele ud af gratis tips, råd og vejledning på min hjemmeside, kan du også tilmelde dig nyhedsbrevet på hjemmesiden. Hvis du tilmelder dig, vil du med garanti blive klogere på digital markedsføring. Alle virksomheder som ikke er aktiv på de sociale medier som Instagram og Facebook, og ikke bruger Google Adwords går glip af utrolig meget omsætning, salg og kunder. Er du ikke tilstede på de forskellige medier hvor kunderne leder efter det du sælger, så vælger de dine konkurrenter fremfor dig.