Begynd at få resultater med din træning i dag - uanset dit niveau

Mit navn er Casper Hessellund. Jeg har over 10 års erfaring med personlig træning, programlægning, vægttabsforløb, muskelopbygning, coaching med mere. Jeg har taget adskillige uddannelser i bl.a. Danmark og USA, og alt den viden har jeg samlet i dette koncept. Klik på min video nedenunder for at høre lidt mere om konceptet.

Hvad er konceptet og hvad kan du forvente?

Konceptet og programmerne er til alle niveauer, og uanset dit niveau vil du blive udfordret. Skulle der være en øvelse, du ikke kan udføre af den ene eller anden årsag, er der altid alternativer til øvelserne til de forskellige niveauer. Du får som nævnt 2 nye træningsprogrammer hver måned, hvor du kan skifte mellem fullbody og split program afhængig af hvor meget tid du vil bruge på din træning.

Udover programmet til træning er det også inklusiv opvarmning, nedkøling og udstrækningsøvelser, som du kan lave.

Hvad kan du forvente:

 • At få adgang til app hvor programmerne automatisk kommer ind
 • At få en struktureret træning som giver resultater
 • At få en bedre kropsholdning
 • At få mere energi og overskud
 • At få bedre velvære
 • At få øget motivation og glæde
 • At få videovisning af alle øvelser der skal udføres
 • Af få træningsprogrammer som udfordre dig
 • Og meget mere
Fullbody programmet hver måned:
 • Du træner hele kroppen til hver træning
 • 2-3 træningspas i ugen af 40-60 minutter af gangen (du styrer selv antal)
 • Et godt program til dig som har travlt og vil have effektiv træning

Split programmet hver måned:

 • Din krop bliver delt op i overkrop og underkrop, som du træner på forskellige dage
 • 4-6 træningspas i ugen af 45-70 minutter af gangen (du styrer selv antal)
 • Et godt program til dig som vil bruge mere tid på træning og få hurtigere resultater
Lidt længere nede vil du kunne se nogle af de resultater jeg har skabt for mine klienter.
Du tilmelder dig konceptet

Her ser du nogle af de resultater jeg har skabt med mine klienter

Online Træningsprogram

Udtalelse Jacob:

“Jeg er kommet i meget bedre form. Vægttabet har betydet rigtig meget for mig og har nu mere energi i hverdagen og føler mig bare ti år yngre. Jeg har fået en krop jeg føler mig glad, selvsikker og tilfreds med, nu arbejder vi sammen mod nye mål.”

 “Jeg er mere frisk, medgørlig og har nemmere ved at takle en stresset og presset dag. Har et større mentalt overskud og sover nemmere og bedre om natten. Har været mere energi i løbet af dagen, og oplever ikke at “crashe” midt på dagen.”

“Jeg vil helt klart anbefale Casper til andre og har også anbefalet Casper til andre. Er stadig imponeret over de resultater jeg har opnået pga. af ham.”

Udtalelse Camilla:

“Jeg kan tydelig mærke forskel! Jeg har tabt mig meget og smidt en masse cm. Jeg har det meget bedre end før og føler mig ikke flov over min krop som jeg gjorde inden.”

 “Casper har ikke kun hjulpet mig med vægttab, han har desuden hjulpet mig med at trappe ned i mine piller og ser nu frem til at jeg bliver pille fri til vinter.”

“Jeg bliver ikke så forpustet mere, som jeg gjorde før og jeg kan holde til meget mere arbejde og træning. Det vil sige at min kondition er blevet markant bedre og jeg er blevet meget stærkere i styrketræning! Jeg føler min krop er blevet sundere.”

 Jeg vil helt klart anbefale Casper til andre! Det er det bedste valg jeg har taget nogensinde! Og man føler at han virkelig elsker sit arbejde og elsker at gøre en forskel hos hans klienter.”

 

Pernille’s vægttab fra siden på 9 uger

Udtalelse Pernille:

“Jeg havde stor angst for styrketræning – for mig var styrketræning for dem som ville få større muskler og da jeg ønskede et vægttab, virkede det ikke logisk for mig at de to ting hang sammen. Programmerne fra Casper gjorde jeg følte mig tryg ved at prøve styrketræning for at opnå mit vægttab.”

 “Jeg er blevet meget stærkere, og fået en meget bedre kondition efter jeg startede, og når jeg træner den dag i dag, bliver jeg stadig overrasket over hvor stærk jeg egentlig er nu! Det er en fantastisk følelse, at kunne presse sig selv med styrketræningen, når man normalt slet ikke har trænet den form for motion.”

“Fremskridtene øger det bestemt også lysten til at fortsætte, for mig har det ændret rigtig meget i mit liv, og jeg er blevet en meget gladere pige, der mere har ”lyst til livet” og har mod på det hele.”

“Jeg vil bestemt anbefale Casper til andre”

Ofte stillede spørgsmål

Så vil du blot køre programmet i en kortere periode, før der kommer et nyt. Så hvis du tilmelder dig d. 15 vil du også betale d. 15 igen. Så det gør ingen forskel.

Så vil det være det helt perfekte sted at starte med det et fullbody program der er, og så over tid gå over til et split program. Når du har tiden og lysten til det. Der er også videoer til alle øvelser, så du kan se hvordan det skal udføres

Så er der mulighed for at tage hensyn til det i programmet, da der ofte er andre alternativer til de fleste øvelser. Det er meget vigtigt, du selvfølgelig lytter til din krop, og ikke presser den igennem noget, der giver smerte.

Der kommer 2 nye programmer 1 gang i måned. Et fullbody program og et 2 split program.

Prisen for det er 299 kr. hver måned, og hver måned får du 2 træningsprogrammer. Du får et fullbody og et split træningsprogram.

 • Opvarmning er normalt 8-10 minutter
 • Træning er normalt 50-75 minutter
 • Nedkøling er normalt 4-6 minutter
 • Der er mulighed for at forkorte din træning, hvis du ønsker

Er du stadig i tvivl? Så udfyld formularen her for at kontakte mig - så hører du fra mig inden der går 24 timer

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer (skal udfyldes)

  Din besked

  Nogle spørgsmål?

  Tøv ikke med at række ud til mig hvis der skulle opstå nogle spørgsmål eller andet.

  Inden du smutter?

  Er du sikker på jeg ikke skal hjælpe dig?

  Få resultater nu

  Køb et skræddersyet træningsprogram for kun 500 kr.

  Online træningsforløb koster fra 1.000 kr. i måned