10 kg Kettlebell


En 10 kg kettlebell er en god og praktisk størrelse, som kan indgå i din træning. Du træner det meste af kroppen på en naturlig måde og det giver dig smidighed, eksplosivitet, udholdenhed, balancefærdigheder og styrke. Kettlebells fylder ikke det store og du vil kunne træne på en meget lille plads. Hvis vejret er til det, kan du altid tage den med udenfor og træne i haven eller andre steder. 

Guide & Test af Kettlebell 2021

Billige jern kettlebell af høj kvalitet

Her får du nogle billige jern kettlebell til en god pris, som er af høj kvalitet. Dette er et godt sted at starte, og de holder godt fordi det er jern.

Fra 88 kr.

De billigste kettlebell, Vinyl kettlebell

Dette er de billigste du kan finde, det er nemlig vinyl kettlebell. De er perfekte for dig der bare vil i gang og have di billigste på markedet.

Fra 63 kr.

Competition Kettlebell (De bedste)

Dette er de bedste på markedet, det er dem du ser i crossfit centre, fitnesscentre og dem der bruges til konkurrencer. Dette er den bedste kvalitet på markedet, og er også dem jeg selv har derhjemme.

Fra 399 kr.

Kettlebell sæt (flere i en pakke)

Her kan du købe sæt, og det betyder at du får flere end bare 1 kettlebell, det er oplagt til dig som gerne vil have flere og forskellige vægte.

Fra 449 kr.

10 kg kettlebell

Med en kettlebell på 10 kg, får du et fremragende redskab til din styrketræning. Med en kettlebell i hånden, kan du træne hele kroppen, så du får maksimalt ud af din træning. Den er god til dig, der er letøvet og ikke er vant til at træne med tunge kettlebells eller andre tunge træningsredskaber. Den er god til lette øvelser og træning af full-body. 

Køb kettlebell 10 kg

En enkelt søgning på internettet og du finder et kæmpe marked inden for kettlebells. De findes i mange forskellige størrelse og materialer, alt afhængig af, hvad du skal bruge den til og hvor ofte den skal bruge. De findes i mange prisklasser, så det handler om at finde ud af, hvad ens prisleje ligger på. Du kan også læse om anbefalinger af diverse kettlebells, for at give dig en bedre viden inden et køb.