Case 17 – Jette Vægttab


Jette

Hvordan startede det?

Camilla’s resultat på FB og var derefter imde at tjekke hjemmesiden og så de andre cases og tænkte at det måtte være lige noget for mig.

Jette's vægttab fra siden på 10 uger

Jette’s vægttab fra siden på 10 uger

Hvad har du opnået fysisk?

Udover at jeg har tabt mig, har jeg opbygget en masse muller, som jeg har haft stor glæde af i forbindelse med de to cykelløb som jeg har gennemført under forløbet. Plus mormor armene er næsten væk.

Hvordan har din træning været med Casper? og hvor ofte?

Al begyndelse er svær, men da vi fandt “melodien” styrke, fis og ballade = God træning, så gik det bare der ud af. og så blev der løftet jern som aldrig før. Vi har trænet sammen to gange om ugen og der udover har jeg styrke trænet en gang om ugen alene og cardio 3 gange om ugen.

Jette's vægttab forfra siden på 10 uger

Jette’s vægttab forfra siden på 10 uger

Hvad har du opnået mentalt?

Træningen har helt klart hjulpet både fysisk og mentalt, når jeg træner lukker jeg alt andet ude og den er derfor mit daglige frikvater i en hverdag, som i lang tid har været fyldt med stress/depression.

Har du opnået andet gennem forløbet?

Træningen er god “medicin”, jeg kan mærke det med det samme når jeg ikke har trænet. Jeg vil helt klart fortsætte med at træne og gerne med Casper, hvis jeg kan finde tid og penge til det.

Jette's vægttab bagfra siden på 10 uger

Jette’s vægttab bagfra siden på 10 uger

Vil du anbefale Casper til andre?

Ja, jeg vil helt klart anbefale Casper, har allerede fortalt alle som har kommenteret mit vægttab om mit forløb hos Casper

Vil du se flere resultater? Så klik her.