Vægttab


Hvad er et vægttab? Hvordan opnås et vægttab? Det handler om at være i kalorieunderskud, er du i underskud taber du dig. Så simpelt er det ren faktisk, er du i kalorieoverskud så tager du på. Der er to måder at komme i kalorieunderskud på, spise mindre eller motionere mere. Begge dele er en effektiv måde at gøre det på, og skal ofte kombineres for de bedste resultater. Ønsker du en kostplan der hjælper dig med at, opnå de resultater  du ønsker, så tilbyder jeg at lave en skræddersyet kostplan til dig for 500,-  

Ønsker du også et træningsprogram, så finder vi ud af en rigtig god pris til dig. Jeg har også det der hedder online forløb, som indeholder både træningsprogram og kostplan som skræddersyes til dig. Udover det får du også min rådgivning og hjælp 24/7, samt nye programmer løbende som du udvikler dig og taber dig i vægt. 

Hvordan Taber Man Sig?

Hvordan taber man sig, er ofte et spørgsmål jeg har fået som personlig træner og kostvejleder. Jeg kommer med nogle gratis tips og råd, til hvordan du kan opnå et hurtigt, sundt og effektivt vægttab.

  1. Motion 3 gange i ugen, minimum. Gerne både styrketræning og udholdenhedstræning som løb, cykling eller andet.
  2. Spis sund og varieret, gerne godt med grøntsager og proteiner.
  3. Lav det du synes er sjov, træning behøver ikke at være kedelig. Det kan være badminton, tennis, fodbold eller andre sportsgrene.
  4. Sørg for at stresse af, og slappe af! Vi har nok stress gennem arbejde og meget mere.
  5. Gå en kort tur hver aften inden du skal i seng, det vil gøre du sover bedre.
  6. Husk at spise ude, snyde med slik eller andet, intet er forbudt, bare tænk over mængderne.
  7. Vær i kalorieunderskud så taber du dig. Enten sørg for kosten gør du er i underskud, eller lav motion for at hæve din forbrænding så du er i kalorieunderskud.
Der er mange måder hvorpå man kan lave motion, det kan være styrketræning og udholdenhedstræning. Styrketræning kan både være hold, at du træner selv eller sammen med en kammerat eller veninde. Udholdenhedstræning kan være gåture, løbetræning, badminton, fodbold, håndbold og meget mere. Jo sjovere du synes det er, jo bedre! Du skal nemlig ikke lave noget du ikke kan lide, lav derimod noget du foretrækker at lave.
 
Så hvordan taber mig sig så? Alle veje fører til Rom, og der er mange måder at tabe sig på. Det vigtigste er at du kan holde det, og at det bliver en livsstilsændring og ikke bare et hurtigt resultat som du alligevel ikke kan holde. Man kan dog godt opnå et hurtigt vægttab og så holde det, men det kræver bare en stor disciplin og vedholdenhed. Sørg for at finde frem til hvad der fungere for dig, og en måde hvorpå du kan leve efter de principper som virker for dig 
flad mave

Kostplan til Vægttab

Der findes utrolig mange kostplaner til vægttab på nettet, men ingen af dem er personlige eller skræddersyet til dig. Dette er ofte en af årsagerne til, du ikke opnår det resultat som du forventer. Som du nok allerede ved kan jeg lave en kostplan til dig hvis du ønsker det, og denne er skræddersyet efter dine mål, behov og hverdag. Du vil helt klart have et bedre udgangspunkt med en kostplan der er lavet til dig, fremfor dem du kan finde på nettet som flere tusinde bruger, uden at opnå resultater.

Men igen, der er utrolig mange måder at opnå et vægttab på. En kostplan til vægttab, kan være mange forskellige planer. Jeg foretrækker som personlig træner og kostvejleder, at sammen med dig finde en måden hvorpå du kan opnå de resultater du ønsker. Som skal jeg lave en kostplan til dig og dit vægttab, som er du også med til at forme vejen til et succesfuldt og varigt vægttab. Udover det er jeg også klar til at rådgive dig hvis der skulle komme nogle problemer.

Jeg har over 4 års erfaring med at hjælpe mennesker til at opnå deres vægttab, og du kan se mange af mine resultater jeg har opnået med mine klienter hvis du klikker på resultater i toppen. Her vil du se en masse fantastiske resultater, hvor klienterne har givet gas med både træning og kost i en periode. Langt de fleste af dem fastholder deres vægttab når der færdige hos mig, og det kan være dig nu, hvis du er klar til at få professionel rådgivning og hjælp.

Tab Dig Hurtigt

Tab dig hurtigt med en kostplan eller et træningsprogram, som så mange andre. Alle tabe sig hurtigt, men det er ikke alle der fastholder vægttabet, og det er utrolig vigtigt man ikke får en vægt der hele tiden går op og ned. Man skal finde en stabil måde at tabe sig på, for at kunne fastholde sit vægttab. Tab dig hurtigt med en kostplan der indeholder ingen kalorier, eller et træningsprogram der byder på utallige timer af træning i ugen. Men er det måden du vil gøre det på, og tage det hele på igen?

Det at tabe sig hurtigt, er ikke altid det bedste. Som tidligere nævnt, er det utrolig svært at holde de vægttab, man opnår hurtigt. Hurtige vægttab er ofte opnået, når man dropper utrolig mange ting fra sin dagligdag. Det kan være man begynder at lave motion 1-2 timer om dagen, spiser næsten ingenting, lever efter en juicekur eller noget helt andet. Det er nemlig derfor det ikke er holdbart, jeg anbefaler helt klart man finder en mere stille og rolig måde, at opnå sit ønskede vægttab på.

Jo mere stabilt det forløber sig, jo nemmere er det at overholde sit vægttab. For der er ingen der kan lave 1-2 timers træning hver dag resten af deres liv og spise næsten ingen mad resten af deres liv. Der er heller ikke nogen der lever på juice eller suppekur resten af deres liv, og hvorfor? Nemlig fordi det ikke er holdbart! Find måden hvorpå du kan komme stille mod et vægttab som ikke behøver at ske på 2 dage!

mavebøjning

Hurtigt Vægttab

Vil du opnå et hurtigt vægttab? Så er der utrolig mange måder at gøre dette på, men du skal også gøre op med sig selv om du tror det er sundt og holdbart. Det er sjælden et hurtigt vægttab er sundt og holdbart, gør det derfor på en korrekt og sund måde denne gang. Køb en skræddersyet kostplan til dig, som jeg udvikler i sammenarbejde med dig, så den passer til dine mål, behov og hverdag. Du kan købe utrolig mange kostplaner der bare er standard og en skabelon som alle får. Men hos mig får du en kostplan, som er skræddersyet til dig.

Som du nok allerede har forstået, så er et hurtigt vægttab, måske ikke det du egentlig vil opnå. Det nytter sjælden at opnå noget hurtigt, da noget der er værd at opnå sjælden sker hurtigt. Sørg derfor at gøre op med dig selv, om du ikke er bedre at gøre det stille og roligt over en længere periode. Det er min erfaring dette ofte er bedre, sundere og mere holdbart for dig, end at gøre det hurtigere end du selv kan følge med.

Du har sikkert prøvet at opnå nogle resultater hurtigt før, men har ikke kunne holde det. Så skal det ikke være nu, du gør det på en måde hvor du kan holde det?  Du er ikke kommet på denne siden uden at have søgt efter noget relateret til vægttab, så vil du opnå det, så vil jeg helt klart anbefale dig du gør gennem en kostplan som jeg sørger for er skræddersyet til dig. Det eneste du skal gøre, er at hoppe ind på min kontakt side og udfylde kontaktformularen.

Effektiv Slankekur

En effektiv slankekur, hvad er det? Er en effektiv slankekur, ikke bare en kostplan der sørger for du opnår det vægttab du ønsker? Så leder du efter en effektiv slankekur, så kan jeg helt klart hjælpe dig med at opnå dine mål. Som du allerede ved, så har jeg stor erfaring med at hjælpe kvinder og mænd, til at tabe vægt. Her gælder det både større og mindre vægttab, så uanset dit behov eller mål, vil jeg kunne hjælpe dig.

Der er større og større efterspørgsel efter en effektiv slankekur, men der findes ingen mirakel kur! Det er vigtigt at tænke på at intet der er værd at opnå, kommer let. Så tænk derfor i stedet, om det overhovedet er holdbart med hurtigere resultater som 90% eller flere ikke kan fastholde efter det er opnået. Jeg vil helt klart anbefale at man finder en livsstil der gør, man stille og rolig opnår et vægttab, som er stabilt årsagen til dette, er at det væsentlig mere holdbart en hurtige resultater.

Jeg mener dette udfra min over 4 års erfaring med fokus på vægttab, hvor rigtig mange søger et hurtigt vægttab og en effektiv slankekur. Men dette er bare ikke realiteten, det kræver arbejde og fornuftig tilgang til kost og træning for at opnå noget der er værd at opnå. Tænk derfor på om du er villig til at gøre noget der er usundt for dig og din krop, og leve af juice osv. fremfor at tabe vægten stille og roligt som du kan holde når du har tabt dig det du ønsker.

Vægttab