Vægtveste


Vægtvest er super godt redskab, hvis du vil have en hårdere belastning i din træning. Det er en solid vest, hvor der er fastgjort ekstra vægt til din krop. Den er rigtig god til træning, hvor du bruger din egen krop som belastning.

Guide & Test af Vægteveste

Den billige vægtvest 5 kg (god til løb)

Her får du en billig vægtvest til kun 199 kr. og det er et rigtig godt sted at starte hvis du vil have en billig en. Den er god til løb og god til træning, fordi den kan spændes omkring kroppen.

Fra 199 kr.

Justerbar vægtvest 0,5 til 9 kg (god til træning og løb)

Denne koster lidt mere, men er rigtig god til dig som er seriøs, eller bare vil have noget ordentlig. Årsagen til det, er fordi du kan justere den fra 0,5 til 9 kg, og den sætter godt på kroppen.

Fra 1249 kr.

Vægtvest der er god til løb 5 kg (med holder til musik)

Dette er et alternativt til den helt billige, denne har god støtte og sidder godt på kroppen, mens der er holder til musik. 

Fra 325 kr.

Den tunge vægtvest på 30 kg, justerbar fra 1 til 30 kg

Her er den helt tunge som du kan justere fra 1 kg til 30 kg, så denne kan udfordre selv den helt professionelle.

Fra 1699 kr.

Forhandler af vægtveste

Her finder du 3 rigtig gode hjemmesider og forhandler af vægtveste, de alle tre er danske sider, og dermed er du sikker på du gør et køb hvor du støtter danske virksomheder, men du er også sikker på at du modtager de produkter du køber. Vil du gerne have hjælp fra mig til hvilken du bør vælge, så vil jeg rigtig gerne rådgive og vejlede dig, det eneste du skal gøre er at kontakte mig. Vil du se det store udvalg de forskellige forhandlere har, så skal du bare klikke på deres logo.

Der er mange fordele, ved at bruge en vægtvest i din træning. Du kan forbedre din styrke, balance og udholdenhed på en effektiv måde. Med en vægtvest kan du øge din kondition, fordi du løber med mere vægt. Dog er det vigtigt at begynde stille og roligt, så du ikke ender med at blive skadet. Brug den for at udfordre dig selv mere.

En vægtvest er en vest, der øger din vægt, mens du træner. Vægtveste kan laves i mange forskellige størrelser, vægte, materialer og farver. Du kan bruge en vægtvest i mange forskellige sammenhænge. Brug den til styrketræning, løb, crossfit eller noget helt andet.

Det er svært at sige, hvilken vægtvest, der er bedst til prisen. Det afhænger nemlig af, hvad du ønsker at bruge den til. Der er mange forskellige vægtveste på markedet, så der er noget for enhver smag. Pris og kvalitet hænger ofte sammen, men du kan finde testvinderen på siden her.

Vægtvest crossfit

Det er lige fra løb, crossfit, styrketræning, svømmer eller noget helt andet. Med en vægtvest kan du selv justere hvor meget den skal veje, så du får det meget ud af din træning, uden blive skadet. Vægten sidder jævnt fordelt, så du har den korrekte balance. Vil du gerne have hjælp eller vejledning fra mig af personligt, til hvilken du bør vælge, så er du velkommen til at kontakte mig. Så kan jeg hjælpe dig med at vælge den rigtige.

Vægtveste er blevet meget populære og især i crossfit. Her vil vesten blive brugt til pull ups, push ups, squat mm. En crossfit vægtvest bør kunne gå op til det maksimale vægt 30kg, for at kunne få det maksimale ud af alle øvelserne. Du vil også se mange af de professionelle crossfit atleter anvender vægtveste i deres træning og til konkurrencer.

Vægtvest crossfit er noget langt de fleste der dyrker crossfit har, og hvis ikke de har en, så ender de ofte med at købe en. Man bliver virkelig bidt af det, og derfor leder du hele tiden efter nye muligheder for at presse dig selv og din krop. Her er en oplagt mulighed – at kunne tilføje vægt til din krop, og dermed gøre det du laver mere udfordrende. Jeg er i hvert fald rigtig glad for den jeg har købt, og bruger den også tit til gåture og andet.

Vægtvest 10 kg

Vægtveste findes i flere forskellige vægtklasser. Med en vest på 10 kg. får du en god træningspartner som altid er klar til at træne hårdt, stabilt, motiverende og klar til at smide noget ekstra vægt på, når det bliver for let. En med 10 kg på, gør at man virkelig øger sin kropsvægt, og jo mindre du vejer, jo større procent stigning er det af vægt på kroppen – for 10 kg er 10% stigning for en der vejer 100 kg, men for en der vejer 50 kg, så er det en 20% stigning, og det skal man huske.

Jo mindre du vejer, jo “større” er stigningen i vægt, og man skal derfor være opmærksom på ikke bare vælge den tungeste til at starte med. Det vil være oplagt at købe en der er justerbar, så man kan øge den stille og roligt, og dermed udvikler mig sig hele tiden. For til at starte med kan man måske kun holde til 2 kg mere, men 3-4 måneder efter, så kan man måske øge det til 6 kg osv. Jeg er i hvert fald rigtig godt for at have valgt en der er justerbar.

Vægtvest 30 kg

En vægtvest på 30 kg ligger i den høje vægtklasse. Derfor er det vigtigt at montere vægtvesten korrekt og spænder den godt fast. En på 30 kg er mange kilo, og det er ikke noget en nybegynder skal starte ud med, for det kan virkelig give skader hvis man bare starte ud med sådan en, uden at have trænet sig op til det. Som jeg har skrevet i det ovenstående, så bør man starte lavt med få kilo måske 2, 3, 4 eller 5 kilo og træne med det i noget tid, for derefter øge vægten, og træne med 10 kg osv.

Det vigtigste når man træner, er at ikke blive skadet for det giver en stor tilbagegang i ens resultater og fremgang. Så ja det kan være meget fristende at bare starte med en meget tung en og over 10 kg til at starte med, men det vil jeg aldrig anbefale, og jeg gjorde det heller ikke selv. Det er vigtigt at mærke efter i kroppen, og lade den vurdere hvad du skal have på af vægt. 

Vægtveste
Vægtveste

Vægtvest til løb

Et godt træningsredskab til løbere vil være en vægtvest. Det vil øge din belastning og øge dit løb mere. Den maksimale vægt vil være 10 kg at anbefale. Men de fleste vælger en vægt på 3-5 kg. Du vil opleve en bedre effekt af din løbetræning med en vægtvest, især hvis du løber op ad bakker. Så vil du have mere ud af dit løb, så vil det klart anbefales at investere i en justerbar vægtvest, så du selv kan bestemme din belastning.

Vil du gerne have en til løb, så er der 2 rigtig gode oppe i testen og anbefalingerne i toppen af siden. De er er uden tvivl nogle gode nogle til prisen, og et godt sted at starte hvis du gerne vil have noget ordentlig som en start, men ikke vil betale spidsen af et jetjager for den.

Vægtvest til løb er en fantastisk måde, at løfte din løbeydelse på, uden at gøre det mere besværligt. Du kan bruge en vægtvest til mange ting – både styrketræning og udholdenhedstræning. Med en vægtvest kan du øge din kondition, fordi du løber med mere vægt. Dog er det vigtigt at begynde stille og roligt, så man ikke bliver skadet af at øge for meget vægt på for kort tid.

Vægtvest træning

Et godt træningsredskab til løbere vil være en vægtvest. Det vil øge din belastning og øge dit løb mere. Den maksimale vægt vil være 10 kg at anbefale. Men de fleste vælger en vægt på 3-5 kg. Du vil opleve en bedre effekt af din løbetræning med en vægtvest, især hvis du løber op ad bakker. Så vil du have mere ud af dit løb, så vil det klart anbefales at investere i en justerbar vægtvest, så du selv kan bestemme din belastning. 

Vil du gerne have mere ud af din træning når du alligevel er i gang, så er en vægtvest helt klart noget som du bør overveje, det sørger nemlig for du har flere kilo på kroppen og derfor vejer mere. Det betyder at du forbrænder mere når du bare går, men også når du træner. Jeg tror også mange undervurderer hvad et kan have af effekt på dig, din krop og din træning hvis du bruger sådan en til træning.

Vægtveste kan du bruge til at træne styrke, balance og udholdenhed på den sjove måde. I vores vægtveste-kategori finder du masser af flotte veste i mange forskellige varianter, der passer til både mænd og kvinder. En vægtvest kan bruges i din træning, løb

Vægtveste er en effektiv træningstype – perfekt til dig, der vil have det bedste ud af træningen. Med en vægtvest kan du få træningen til at passe til din krop – uanset om du er til styrketræning, crossfit, løb eller noget andet helt andet. Det gør din træning hårdere, og du kan få mere ud af den på kortere tid.

Crossfit vægtvest

Crossfit er blevet en meget populær sport og her bliver der brugt vægtveste meget. Den vil styrke dig selv med mere muskelmasse og give dig større udholdenhed. Du vil kunne bruge den til rigtig mange øvelser, hvor musklerne skal have lidt ekstra at arbejde med – løb, squat, lunges, pull ups, push ups mm. Vesten kan både bruges hjemme, ude i den friske luft og i dit motionscenter. 

Uanset om det er en crossfit vægtvest eller ej, så kan du bruge den til alle former for træning, dem du bruger til crossfit koster ofte mere, men det er der ikke nogen årsag til at betale, for du kan nemt finde billigere alternativer. Vil du have rådgivning til hvilken en du bør vælge, så kan du bare kontakte mig, for det kan være meget forskelligt hvad man bør vælge afhængig af ens behov og niveau.

Crossfit vægtveste er perfekte til dig, der træner crossfit. Disse veste er designet til at give dig den bedst mulige støtte og fleksibilitet. De kan også bruges til at træne styrke og udholdenhed på samme tid. Det er meget normalt at bruge en i crossfit, for at gøre øvelserne hårdere, og gør det hele mere udfordrende. Mere vægt på kroppen, betyder jo man bliver tungere. Der er mange forskellige vægtveste på markedet – både til mænd og kvinder. Du kan finde en vægtvest i mange forskellige størrelser, vægte, materialer og farver.

Vægtplader til vest

Når du anskaffer dig en justerbar vægtvest, vil du skulle have nogle vægtplader, så du selv kan justere vægten og belastningen på din træning. Du kan vælge mellem sandposer og metal vægtklodser. Der er både fordele og ulemper ved begge, så valget er dit, hvad du mest er til. Der er mange steder du kan købe vægtplader til vest, men det kræver også din vest kan få tilføjet flere vægtplader. Vægtplader til vest kan koste meget, men kan også være billigere, det er meget forskelligt.

Vægtvest 20 kg

Med en 20 kg vægtvest er du sikret en god og effektiv træning. Du kan indstille størrelsen på vesten, så den passer til dig og din træning. Det eneste du skal gøre er at finde ud af hvilken vægtklasse du vil have af vest. 20 kg er ligesom 30 kg rigtig meget vægt at tilføje til din krop, næsten uanset hvad du vejer – du skal aldrig bare starte ud med 20 kg, for det kan virkelig give skader, og gør at du bliver nød til at holde en pause fra din træning.

Justerbar vægtvest

Med en 20 kg vægtvest er du sikret en god og effektiv træning. Du kan indstille størrelsen på vesten, så den passer til dig og din træning. Det eneste du skal gøre er at finde ud af hvilken vægtklasse du vil have af vest. En justerbar vægtvest er uden tvivl noget af det bedste du kan købe, og så får du meget for pengene, fordi du har mulighed for at have en vest der kan justeres med mange forskellige kilo, og derfor kan du bruge den til forskellige formål, træning og lignede.