Vægtveste


Vægtvest er super godt redskab, hvis du vil have en hårdere belastning i din træning. Det er en solid vest, hvor der er fastgjort ekstra vægt til din krop. Den er rigtig god til træning, hvor du bruger din egen krop som belastning. Det er lige fra løb, crossfit, styrketræning, svømmer eller noget helt andet. Med en vægtvest kan du selv justere hvor meget den skal veje, så du får det meget ud af din træning, uden blive skadet. Vægten sidder jævnt fordelt, så du har den korrekte balance. Vil du gerne have hjælp eller vejledning fra mig af personligt, til hvilken du bør vælge, så er du velkommen til at kontakte mig. Så kan jeg hjælpe dig med at vælge den rigtige.

Guide & Test af Vægteveste 2020

Den billige vægtvest 5 kg (god til løb)

Her får du en billig vægtvest til kun 199 kr. og det er et rigtig godt sted at starte hvis du vil have en billig en. Den er god til løb og god til træning, fordi den kan spændes omkring kroppen.

Fra 199 kr.

Justerbar vægtvest 0,5 til 9 kg (god til træning og løb)

Denne koster lidt mere, men er rigtig god til dig som er seriøs, eller bare vil have noget ordentlig. Årsagen til det, er fordi du kan justere den fra 0,5 til 9 kg, og den sætter godt på kroppen.

Fra 1249 kr.