Case 3 – Kristina Vægttab


Kristina

Jeg søgte efter en personlig træner for at tabe nogle kilo og sænke sin fedtprocent. Mit valg faldt på Casper Hessellund. Før Kristina startede hos mig, trænede hun ugentlig 3 timer i ugen og fulgte ikke nogen kostplan. Vi startede ud med at træne 4 gange i ugen og så fulgte hun kostplanen 100%. På denne måde opnåede hun det vægttab hun ønskede.

Kristina vægttab 8 uger online

Kristina vægttab bagfra – 8 uger online forløb

Jeg har fået mere overskud i min hverdag som studerende, efter jeg har startet på mit forløb hos Casper Hessellund. Min selvtillid er steget og samtidig er jeg blevet en gladere person. Jeg har også en drøm at kunne hoppe i en bikini og stadig føle mig tilpas, det har jeg endelig opnået! Casper er en meget venlig person, og tager højde for personlige ting som er alt fra dagligdagen til skader og skavanker. Hele forløbet har været meget personligt, hvilket betød rigtig meget for mig.

Vil du se flere resultater? Så klik her.

Kristina vægttab 8 uger online

Kristina vægttab forfra – 8 uger online forløb