Case 19 – Erik Vægttab


Erik Vægttab

Hvordan startede det?

Min kone havde et forløb med Casper og det var gået rigtig godt.

Hvad har du opnået fysisk?

Jeg har smidt meget vægt, 15 kg siden vi startede og er blevet meget stærkere, det er en dejlig følelse i kroppen at have opnået dette vægttab.

Erik’s vægttab fra siden på 20 uger

Erik’s vægttab fra siden på 20 uger

Hvordan har din træning været med Casper?

Den har været super, han er god motivation og har et stort kendskab til træning, mad og alt deriblandt.

Erik’s vægttab fra siden på 20 uger

Erik’s vægttab fra siden på 20 uger

Hvad har du opnået mentalt?

Jeg har fået en meget bedre forståelse for spisning og træning. Jeg kender til øvelser og ved nogenlunde hvad jeg kan blande sammen og hvornår jeg skal tage pause og hvornår jeg lige skal give den en ekstra skalle.

Erik’s vægttab forfra på 20 uger

Erik’s vægttab forfra på 20 uger

Har du opnået andet gennem forløbet?

Jeg har fået meget mere selvtillid mht. at træne i et træningscenter idet at jeg forstår hvad jeg skal og har kendskab til mange forskellige øvelser, derudover er jeg bedre i stand til at presse migselv og få noget ud af det.

Erik’s vægttab bagfra på 20 uger

Erik’s vægttab bagfra på 20 uger

Vil du anbefale Casper til andre?

Helt klart, jeg havde aldrig formået at tabe mig og rent faktisk blive helt bidt af træning og det at blive stærkere uden Casper.

Vil du se flere resultater? Så klik her.