Case 4 – Lars Vægttab


Lars

Hvordan startede det?

”Åh nej, den passer mig ikke”. Jeg havde pakket skijakken og alt det andet udstyr hurtigt ned i kufferten inden afrejse til Bad Gastein. Da jeg ville tage skijakken på nede i Alperne, passede den ikke. Jeg kunne ikke lyne den og heller ikke knappe bukserne. Indrømmet. Jeg holdt mig ikke tilbage dernede. Jeg fik min portion af fadbamser, wienerschnitzler og pommes. Men da jeg kom hjem og gik på vægten for første gang i flere år, havde jeg taget næsten 20 kilo på over de seneste to til tre år. Jeg havde da selvfølgelig godt bemærket det, men ikke rigtigt gjort noget ved det. Og så skrev jeg til Casper.

12 ugers vægttab bagfra

12 ugers vægttab bagfra

Hvad har du opnået fysisk?

Ved at omlægge kosten og droppe de mange hyggesnacks i løbet af dagen i kombination med et personligt træningsprogram har jeg over 12 uger tabt 11 kilo. Det vægttab er jeg vildt glad for. Jeg er ikke så træt mere, har mere energi (selvom jeg har mega travlt i min hverdag), og så kan jeg nu igen lyne skijakken.

Hvordan har din træning været med Casper?

En gang om ugen mødtes Casper og jeg til træning. Det er meget anderledes end at træne alene. Casper støtter, opmuntrer og presser på en god måde. Jeg opdagede, at jeg rent fysisk kan meget mere, end jeg gik rundt og troede. Casper har selv en flot krop, og det inspirerer mig til at arbejde for noget af det samme, selvom der er temmelig lang vej.

12 ugers vægttab fra siden

12 ugers vægttab fra siden

Hvor ofte?

I tolv uger har min kostplan været i Caspers kyndige hænder. På samme måde med træningsprogrammerne, der ændrer sig – alt efter udviklingen og behovene. Jeg har næsten smidt et kilo om ugen. Det vægttab jeg har været igennem, forestiller jeg mig pakkerne med hakket kød fra supermarkedet. Det er næsten 22 pakker.

Hvad har du opnået mentalt?

Kender du det, at man altid har en trøje eller bluse på ud over sin T-shirt eller polo? Sådan havde jeg det i hvert fald. Jeg gemte mig lidt bag store stykker tøj, så folk ikke kunne se mine bildæk på maven. NU er jeg igen begyndt at gå i T-shirts eller kropsnære skjorter uden noget andet. Det er fedt. Jeg har fået større tro på mig selv og tillid til, at min krop faktisk er helt OK.

12 ugers vægttab forfra

12 ugers vægttab forfra

Har du opnået andet gennem forløbet?

Det er virkelig gået op for mig, at så svært er det altså heller ikke at tabe sig. Jeg lukkede øjnene i alt for lang tid. Men hey, små skridt og hjælp fra en udeforstående gør hurtigt en forskel. Jeg tænkte ofte, ”jamen, det er alt for omfattende til mig. Jeg har for meget at se til, og har ikke tid til at træne og tænke i sund mad”. Det er simpelthen noget fis. Det er nemmere, end man tror. Jeg er glad for at have opnået den indsigt. I sidste ende forlænger det mit liv.

Vil du anbefale Casper til andre?

Casper er vildt flink. Han smiler og driller på den fede måde, og han har en fin balance mellem at være hård og insisterende på den ene side, og forstående og empatisk på den anden. Jeg vil klart anbefale Casper.

Vil du se andre resultater? Så klik her.