TRX


TRX er en god træningsmetode, hvor du kan få trænet hele kroppen. Det er udelukkende træning med din egen kropsvægt som modstand, men det giver samme effekt som styrketræning. TRX vil forbedre din styrke, balance, smidighed og core stabilitet. Med flere forskellige øvelser, er det muligt at træne hele kroppen på en gang. TRX slyngetræner er nem at tage med og kan bruges både inde og ude. Med TRX kan du få en funktionel træning hjemme. 

Guide & Test af TRX

TRX – Den mest kendte slyngetræner på markedet

TRX er en af de bedste og helt klart mest kendte på markedet, du går aldrig galt i byen med at købe den, dog er den bare rigtig dyr.

Fra 995 kr.

Den bedste slyngetræner på markedet – Testvinder

Dette er den bedste jeg har prøvet, der er så mange muligheder, kvaliteten er i top og prisen er god i forhold til de mange muligheder du har med denne hvis man sammenligner med de andre.

Fra 995 kr.

Den billige slyngetræner – Men høj kvalitet fra Bodylab  (gratis fragt)

Dette er den billige du kan købe, hvor kvaliteten også er god og holdbarheden er god. Hvis du går meget under denne pris for en, så er den for dårlig kvalitet.

Fra 399 kr.

Slyngetræner der er god til prisen

Denne koster lidt mere en den billigste som du ser først for, dog er kvaliteten også lidt bedre. Det er en god en til prisen og holdbarheden er god.

Fra 499 kr.

Forhandler af TRX

Her er 3 hjemmesider som forhandler TRX produkter, og det er alle 3 danske sider, så du kan sikkert købe hos dem alle. Dog kan der være forskel på prisen hos dem, selvom det er samme produkter, så vil anbefale du tjekker det ud hos dem alle 3.

TRX slynge

Øg din styrke, smidighed og stabilitet med en TRX slynge. Med forskellige træningsøvelser kan du komme igennem hele kroppen, på en træning – udelukkende ved brug af din egen kropsvægt. Det særlige ved TRX er at du selv kan tilpasse øvelsernes sværhedsgrad i forhold til styrke og fysik. Alle kan altså være med, uanset styrkeniveau og alder. Den er perfekt til hjemmetræning, da den giver dig fleksibilitet, så du kan træne når det passer dig.

TRX slyngetræner

Uanset om du er nybegynder med fysisk træning eller er den erfarne sportsudøver, kan du nemt få din puls op og forbedre din styrke og balance. Det er en intensiv træningsform, hvor du for stort udbytte af kortere tids træning. TRX slyngetræner er en unik og individuel træning, hvor du selv kan justere dine øvelsers sværhedsgrad. Du kan styrke din krop, så du minimerer risikoen for skader i forbindelse med andet sport. Du kan effektivt opbygge styrke og balance også giver den optimal mulighed for all-around træning med de mange forskellige øvelser.

TRX suspension

TRX suspension bygger på brug af et enkelt redskab – stroppesystemet. Det vejer ikke meget og er nemt at montere og egner sig perfekt til hjemmetræning og til at tage med på farten. Derfor kan du sagtens træne på din ferie. Med denne træningsform, bestemmer du helt selv, hvornår du vil træne, hvor intensivt du vil træne og hvor du vil træne henne. Der findes et hav af forskellige og effektive øvelser, som du kan udføre med en TRX suspension.

Vil du se andet træningsudstyr, så klik her.

Slyngetræner TRX

En slyngetræner bruges til funktionel træning. Den er oplagt til hjemmetræning, men kan også findes i nogle fitnesscentre. Men en slyngetræner TRX kan du lave mange effektive træningsøvelser som vil gavne hele din krop. Du vil kunne træne hele din krop også selvom det er et simpelt redskab. Det er yderst effektivt og der er ingen grænser for, hvor mange øvelser, du kan udføre. Træning med en slyngetræner giver dig mulighed for at træne med egen kropsvægt og mulighed for at kontrollere intensiteten og vægtbelastningen.

Køb TRX

TRX er et effektivt træningsredskab som ikke fylder meget. Det vil give dig en funktionel træning og du vil komme igennem hele kroppen, med forskellige øvelser. TRX kan findes på rigtig mange internetsider og i de diverse sportsbutikker. De kan findes i forskellige prisklasser, men de har det samme formål. Køb en TRZ, den viser hensyn til din krop og det er skånsomt for kroppen. 

Hvad er en TRX

EN TRX er en slyngetræner, som giver dig muligheden for at træne hele kroppen. Det er et simpelt træningsredskab som er ganske funktionel. Med en TRX vil du imitere kroppens naturlige bevægelser, som er skånsomt for kroppen. Du tvinger altså ikke din krop ud i unaturlige eller låste positioner, som kan give skader. Den vil også være med til at forbedre din styrke, stabilitet og balance. Det er et træningsredskab som gør kroppen stærkere, da den aktivere alle muskler under denne form for belastning.