Personlig Træning Kolding


Personlig træning Kolding, jeg er en træner der hjælper dig med opnå dine mål. Jeg kan hjælpe dig med vægttab, forøgelse af muskelmasse og en ændring af din livsstil. Der er mange måder at gøre dette på, og ingen er ens. Jeg har over 5 års erfaring som personlig træner, og har derfor viden, samt erfaringen til at hjælpe dig med dine mål og ønsker. Vil du have en gratis og uforpligtende snak, så skal du blot klikke på kontakt i toppen eller på book her længere nede.

Se videoen nedenunder for at høre mere, og du kan se priserne for personlig træning under videoen.

Hvad tilbyder jeg som Personlig Træner i Kolding?

– 10-40 ugers forløb – Der er også mulighed for kortere og længere forløb

– 1-2 gange træning i ugen – Der er også mulighed for flere træninger i ugen

I alle personlig træningsforløb får du:

– Kostplan

– Træningsprogram

– Rådgivning og vejledning 

– E-mail og SMS korrespondance

– Adgang til min YouTube kanal med video guide af mange øvelser

– og meget mere

Priser:

– 1 træning i ugen i 10 uger: 5.000 kr.

– 2 træninger i ugen i 10 uger: 9.500 kr.

– 3 træninger i ugen i 10 uger: 13.500 kr.

– 4 træninger i ugen i 10 uger: 17.000 kr.

– 1 træning i ugen i 20 uger: 9.500 kr.

– 2 træninger i ugen i 20 uger: 17.000 kr.

– 3 træninger i ugen i 20 uger: 25.000 kr.

– 4 træninger i ugen i 20 uger: 32.500 kr.

Personlig Træning i Kolding

Jeg tilbyder personlig træning i Kolding, og dette er altid skræddersyet dig og dine behov. Som tidligere nævnt, så er der ingen der er ens, og derfor skal alle trænes forskelligt. Det kommer også meget an på hvad ens mål er, og med min personlig træning i Kolding, så kan jeg hjælpe dig. Jeg træner dig ofte på mange forskellige måder, og med tiden finder du og jeg også hurtigt ud af hvad du synes bedst om og hvad der fungerer for dig.

Ønsker du en træner der er fleksibel, har stor viden og er klar til at give alt for at du kan opnå dine mål, så er jeg den rette træner til at give dig personlig træning i Kolding. Hvis du får personlig træning i Kolding af mig, så vil du også lære en masse redskaber til at kunne klare dig selv i fremtiden. Der er ingen der er i et forløb hele deres liv, og dette gælder også dig. Så undervejs i et personlig træningsforløb hos mig, vil du lære hvorfor vi træner som vi gør og hvorfor vi spiser som vi gør. Så du i fremtiden kan forsætte med at opnå de mål du ønsker.

Jeg er altid fuld af energi, positiv og rigtig god til at motivere og presse dig. Dette er noget jeg ser som et must hos en personlig træner, hvis du vil opnå resultater. Som nævnt til at starte med, så er du mere en velkommen til at få en gratis og uforpligtende snak omkring dine ønsker, mål og meget andet. På den måde kan vi også se hinanden an, og se om vi er et match.