Hvilken magnesium er bedst


Her finder du en test angående hvilken magnesium er bedst, hvor jeg personligt selv har testet forskelligt og har kommet med anbefalinger baseret på indhold, pris og kvalitet. Er du i tvivl om hvilket magnesium du skal vælge, kan du finde ud af det i testen nedenunder.

Testvinder i bedste magnesium – Puori (PurePharma) Magnesium M3 (120 kapsler)

Dette er et produkt med høj kvalitet til en fornuftig pris, så vil du have noget af det bedste magnesium er produktet fra Puori også kaldt PurePharma tidligere, produktet du leder efter.

Fra: 104,95 kr.

Den gode til prisen – Solaray Magnesium Citrat 250 mg (180 kapsler)

Solaray er et kendt mærke med en godkendt kvalitet, udover at kvaliteten er fornuftig, så er prisen også ganske udmærket.

Fra: 169 kr.

Den billigste – BODYLAB ZMA, Bodylab magnesium (120 kapsler)

Dette er den billigste, men det betyder ikke at den er dårlig. Vil du have et rigtig godt produkt til en billig pris, så vil jeg helt klart anbefale denne, det er selv et produkt jeg tager til tider.

Fra: 79 kr.

Den dyreste – New Nordic Magnesium Malate (270 kapsler)

Denne koster mest i hele testen, men har også en fornuftig kvalitet, men vil anbefale at gå med Puori hvis du alligevel gerne vil betale for at få noget af det bedste på markedet.

Fra: 305 kr.

Den jeg synes er det bedste magnesium er den fra Puori, som tidligere hed Pure Pharma. De har de bedste ingredienser, og har et indhold af rigtig høj kvalitet. De indholder også Vitamin B6 og Zink.

Ja der er rigtig stor forskel på de forskellige magnesium tabletter. Nogle har et højt indhold af magnesium, mens andre har et lavere indhold af magnesium. Prisen er derfor ikke det alt afgørende, undersøg hvor stort indhold der er pr. tablet. 

Du må tage magnesium lige så længe du vil, men vil anbefaling er at du ikke tager over den anbefalede daglige dosis, det kan medføre diarre og andre bivirkninger. Du skal dog ikke være nervøs for at tage for meget, hvis du blot tager en tablet om dagen.

Mange foretrækker at tage det om aften, cirka 1 time inden de går i seng. Det kan være med til at gøre du og dine muskler slapper mere af. Jeg tager det personligt selv inden jeg går i seng.

Hvilken magnesium er bedst i testen

Hvilken magnesium er bedst i test, det kan du se øverst oppe, det er nem Puori magnesium, som er testvinderen, utrolig høj kvalitet til en fornuftig pris. Der er mange forskellige former for magnesium og i dette produkt får du noget af det bedste på markedet. Leder du derimod efter noget som er billigt, men stadig har en god kvalitet, så er den jeg vil anbefale ZMA fra Bodylab. Personligt for mig selv har jeg skiftet lidt mellem forskellige brands af magnesium, blot for at få forskellige mix og typer, samt for at have variation i det jeg indtager af kosttilskud.

Bedste magnesium

Bedste magnesium afhænger af hvad du vil have og til hvilket formål, nogle foretrækker noget pulver magnesium som er opløseligt i vand, andre vil hellere have piller. I forhold til kosttilskud som øger indtaget af vitaminer og mineraler, kan man ofte også få meget gennem maden man spiser, men det er ikke altid sikkert man får nok af det. Så i nogle tilfælde kan det være en god ide at indtage kosttilskud som indeholder vitaminer og mineraler.

Magnesium bedst i test

Magnesium bedst i test er lavet for at hjælpe dig med at vælge det bedste magnesium, det behøver ikke at være det som koster det meste, men hvordan skal du vide det hvis ikke du kender til de forskellige brands og produkter. Det bedste magnesium som du finder længere oppe er selv nogle forskellige produkter jeg har taget og testet, og give dig muligheden for at spare tid og penge, fremfor du blot køber noget. Kosttilskud verden er meget ugennemsigtig og gør det er svært at gennemskue.

hvilken magnesium er bedst

Bedste magnesium tilskud

Bedste magnesium tilskud på markedet efter min mening er Puori magnesium, som tidligere nævnt er det af en utrolig høj kvalitet og produktet bliver solgt en del steder af samme årsag. Det er ikke en billig en, men går du op i at få den højeste kvalitet, så er det et produkt du skal købe. Det er nemlig et brand der laver kosttilskud med de bedste ingredienser. De laver også mange test af deres produkter, og arbejder hele tiden på at udvikle det og gøre det bedre.

Er du på udkig efter andet kosttilskud har lavet en guide til disse, blot klik på den blå tekst, så kommer du til min guide: