Case 12 – Daniella Vægtab


Daniella

Hvordan startede dit forløb hos Casper?

Jeg var gået i gang med at træne alene i 4 måneder forinden, og fik ikke de ønskede resultater.  Jeg så Casper på hans facebook side, og så resultaterne af hans klinter, det fik mig til at kontakte ham med det samme.

Daniella's vægttab fra siden på 12 uger

Daniella’s vægttab fra siden på 12 uger

Hvad har du opnået fysisk?

Jeg har opnået et vægttab på 10 kg på 12 uger og jeg er blevet meget stærkere. Har fået meget mere energi i hverdagen og er tilfreds med hvad jeg ser i spejlet.

Hvad har du opnået mentalt?

Det har været rigtig spændene og hårdt at træne med Casper.
Han har lært mig rigtig meget om teknik og korrekt udførelse af øvelser. Casper har været rigtig god til at presse og motivere mig igennem hele forløbet ,og han er også rigtig god til at få mig til at grine under træning. Jeg ser altid fremtid min trænings time sammen med ham. Mentalt har jeg opnået en større tro på mig selv, og mine fysisk evner efter min bilulykke. Jeg har meget mindre stress og mere energi i hverdagen.

Daniella's vægttab forfra på 12 uger

Daniella’s vægttab bagfra på 12 uger

Hvad har du opnået gennem forløbet?

jeg har opnået mit første del mål, at tabe mig, så nu tager vi 10 uger mere med fokus på at opbygge muskler, i kan følge min udvikling de næste 10 uger på Casper hjemmeside.

Daniella's vægttab forfra på 12 uger

Daniella’s vægttab forfra på 12 uger

Vil du anbefale Casper til andre?

Jeg kan varmt anbefale Casper til folk der seriøst vil opnå en forandring. Jeg har har allerede anbefalet han til folk som jeg kender og folk som jeg ikke ikke kender .

Vil du se flere resultater? Så klik her.