Case 23 – Pernille 1 Vægttab


Case 23 – Pernille 1 Vægttab

Hvordan startede det?

Mit forløb ved Casper startede med at jeg tilmeldte mig på Fitprojekt, her skrev jeg hvilke forventninger jeg havde til et forløb hos en personlig træner, og hvad jeg ønskede at få ud af projektet. For mig handlede det om vægttab. På siden bliver man ”parret” sammen med personlige trænere i dit nærområde som har de kvalifikationer som lige netop du søger. Der fik jeg så kontakt til Casper. Han skrev til mig og vi blev enige om at mødes til en uforpligtende samtale – Casper havde allerede den dag forbedret en masse så han fremlagde en plan for mig, som jeg ikke kunne andet end sige ja til. Og derefter startede vi forløbet op sammen. Som jeg stadig her ti uger efter på ingen måder af fortrudt vi gjorde!

Pernille’s vægttab fra siden på 9 uger

Pernille’s vægttab fra siden på 10 uger

Hvad har du opnået fysisk?

Da jeg startede mit forløb hos Casper havde jeg stor angst for styrketræning – for mig var styrketræning for at få større muskler og da jeg ønskede et vægttab, virkede det ikke logisk for mig at de to ting hang sammen. Der havde Casper så andre planer, han fortalte mig op og ned ad stolpe om hvorfor jeg skulle styrke træne uden at være bange for at blive stor og muskuløs, så jeg følte mig tryg ved at prøve noget nyt! Igennem mit forløb har vi ændret i træningsprogrammerne han har lavet, så de passede til mig, og udover det har han midt i forløbet lavet et nyt, så min udvikling i træningen aldrig stod stille. Jeg er blevet meget stærkere, og fået en meget bedre kondition efter jeg startede, og når jeg træner den dag i dag, bliver jeg stadig overrasket over hvor stærk jeg egentlig er nu! Det er en fantastisk følelse, at kunne presse sig selv med styrketræningen, når man normalt slet ikke har trænet den form for motion.

Pernille’s vægttab fra siden på 9 uger

Pernille’s vægttab fra siden på 10 uger

Hvordan har din træning med Casper været?

Min ugentlig træningsdag med Casper har været fyldt med sved og grin! Når dagen i forvejen har været lang, og man egentlig er træt, får han altid vendt ens humør. Han er god til at balancer med seriøsitet, grin og snak så det ikke bare bliver en ”sur-pligt” men også rigtig hyggeligt!

Pernille’s vægttab bagfra på 9 uger

Pernille’s vægttab bagfra på 10 uger

Hvad har du opnået mentalt?

Igennem forløbet af min krop ændret sig rigtigt meget, og når man kan se fremskridtene øger det bestemt også lysten til at fortsætte, for mig har det ændret rigtig meget i mit liv, og jeg er blevet en meget gladere pige, der mere har ”lyst til livet” og har mod på det hele.

Har du opnået andet gennem forløbet?

Jeg har fået meget mere forståelse for hvad der er sundt og usundt at proppe i munden. At det er vigtig at komme ind i en god rytme og tro på sig selv. Der har bestemt været dage, som har været hårde, men når jeg kigger tilbage på forløbet, står jeg nu med en selvtillid jeg langt fra ejede før, og som jeg ikke have ejet, hvis jeg ikke havde fået en hjælpende hånd af Casper, til at få det hele op på rette køl igen.

Pernille’s vægttab forfra på 9 uger

Pernille’s vægttab forfra på 10 uger

Vil du anbefale Casper til andre?

Jeg vil bestemt anbefale Casper til andre, som har brug for en personlig træner der engageret lige så meget som man selv er. En træner der er til at få kontakt med 24/7 og som støtter dig igennem hele forløbet. Mine bedste anbefalinger til Casper! 10/10 😉

Vil du se flere resultater? Så klik her.