Bedste Kreatin


Kreatin har gennem flere undersøgelser og studier vist at give en øget performance i nogle udvalgte sportsgrene. Du kan tage det i måde piller og pulver, og jeg personligt foretrækker at få det i pulver og så opløse det i vand. Det er et rigtig billigt kosttilskud, som kan have en indvirkning på din styrketræning og generelle udvikling af styrke og muskelmasse. Kreatin er kreatin, så det er sjælden der er nogen forskel på det forskellige, udover der måske er smag tilføjet.

Testvinder i bedste kreatin – Bodylab kreatin 300g

Dette er helt almindeligt kreatin som er helt rent, det er billigt og af høj kvalitet. Bodylab kreatin synes jeg selv er det bedste kreatin, og det jeg selv tager til hverdag.

Fra: 149,5 kr.

Den gode til prisen – BioTechUSA kreatin 300g

Dette er også et 100% rent kreatin produkt i pulver, dog koster det lidt mere end testvinderen, men indholdet er det samme.

Fra: 159 kr.

Den billigste – Bodylab kreatin med ice tea peach 300g

Dette er ligesom testvinderen, samme pris og det hele, dog er der tilføjet smag her. Så hvis du foretrækker smag til din kreatin, er dette det perfekte produkt.

Fra: 149,5 kr.

Den dyreste – Functional Nutrition kreatin 300g

Dette er den dyreste i testen, men indholdet er det samme som i de andre tre, dog koster denne bare mere.

Fra: 169 kr.

Den bedste kreatin er Bodylab, som har med og uden smag. Indholdet er rigtig godt, og prisen er rigtig god. Ønsker du kreatin med smag er det ice tea peach.

Der er forskellige former for kreatin, men den mest almindlige er monohydrat kreatin. Køber du det, er det den reneste form, og helt klart den form for kreatin jeg anbefaler.

Det er lige meget om du tager kreatin pulver eller piller, du får fuldstændig den samme virkning, og ofte er det billigere at købe det i pulver. Men foretrækker du piller eller tabletter, så skal du blot købe det.

Kreatin bedst i test

Kreatin bedst i test finder du ved at rulle op, og jeg anbefaler kreatin fra Bodylab, det er den billigste og bedste til prisen. Foretrækker du det bedste kreatin med smag, i stedet for det er neutral, så vil jeg anbefale du vælger den fra Bodylab med Ice Tea Peach smag. Så kreatin bedst i test viser at du bør vælge dem fra Bodylab uanset om du ønsker med eller uden smag, da de er det bedste og billigste du kan vælge. Har du aldrig prøvet at tage kreatin som kosttilskud, og du er seriøs med din træning og kost, så vil jeg helt klart anbefale dig at prøve at tage det.

Bedste kreatin pulver

Bedste kreatin pulver er det du finder hos Bodylab, de har både med og uden smag, afhængig af hvad du foretrækker. Indholdet af kreatin er det samme, og den eneste forskel er at den smager Ice Tea Peach, og den anden smager neutralt.  Bedste kreatin pulver finder du ved at vælge min testvinder i min test af det bedste kreatin. Jeg vil altid anbefale dig at vælge det danske brand Bodylab, som er kendt for deres høje kvalitet, gode ingredienser og skarpe priser.

Bedste kreatin på markedet

Bedste kreatin på markedet er det reneste du kan finde, og ofte er alle former for kreatin fra alle brands egentlig det samme. Så det er en god ide at finde noget af det billigste, derfor vinder Bodylab efter min mening. Det er 100% rent kreatin, og billigt. Det giver ingen mening at betale mere end 150 kr. pr. 300 gram, for så betaler du for navnet på brandet og ikke det produkt du skal tage.

Er du på udkig efter andet kosttilskud har lavet en guide til disse, blot klik på den blå tekst, så kommer du til min guide:

bedste kreatin