Bedste Preworkout


Jeg har lavet denne guide så det er nemt for dig at vælge det bedste preworkout til dit behov. Men hvad er det bedste preworkout – det afhænger meget af din træningserfaring, kostvaner, alder og meget mere. Find testvinderen lige her.

Testvinder i bedste Preworkout – Bodylab Pre Workout (200g)

Her får du en pre workout som er enorm god til prisen, den ineholder koffein, beta-lanin, L-arginin og meget mere. Den fås i 4 fantastiske smage, og er selv det produkt jeg bruger til daglig.

Fra: 159 kr.

Den nemme og hurtige – 12 x Bodylab Pre Workout shot 

Dette er shots du har mulighed for at have med over det hele, og nem at opbevare i din taske. På den måde er du altid sikker på at have en omgang energi klar i tasken til træningen. Den indeholder Koffein og Beta-alanin

Fra: 179 kr.

Den dyreste – Functional Nutrition Pre Workout (300g)

Denne indeholder meget af det samme som mange af de andre pre workout produkter på markedet, den koster lidt mere end testvinderen, men er også et rigtig godt produkt.

Fra: 169 kr.

Den bedste Preworkout er den fra Bodylab, produkterne derfra har en utrolig høj kvalitet, en rigtig dejlig smag og opløses nemt i vandet. Udover det er prisen fornuftig og indholdet er godt.

Normalt tages Preworkout før din træning, 30 minutter cirka. Pre betyder før. Det giver energi og øget fokus, og derfor oplagt at tage før du skal præstere. 

Jeg har ikke læst eller oplevet der er nogen begrænsning på hvor længe man på tage det, men jo længere tid du gør det, jo mindre “effekt” får du af koffein og preworkout. Så det er optimalt med pauser i løbet af året.

Bodylab preworkout er uden tvivl en af de bedste på markedet synes jeg, og det er også det jeg selv tager. Det er et godt produkt til en god pris, med et godt indhold. Udover det opløses det nemt og smager rigtig godt.

Pre workout bedst i test

Det er altid svært at sige hvilken en preworkout der er bedst, men i min test er jeg kommet frem til at den fra Bodylab er en vinder. Jeg har selv været personlig træner i over 8 år, og har prøvet en masse forskellig pre workout gennem tiden, og falder altid tilbage til det fra Bodylab. Der kan være meget stor forskel på de forskellige kosttilskud på markedet, men dem der er med i min test, er du sikker på er et ordentlig produkt og har en god kvalitet.

Vil du gerne bruge dine penge fornuftigt på det bedste preworkout, så vil jeg anbefale dig at købe testvinderen længere oppe, som er Bodylab Pre workout pulver, det har en fantastisk smag, du vil opleve det opløses nemt i vand og du får en effekt der giver dig energi og mere fokus.

Bedste PWO

Bedste PWO har jeg været omkring tidligere, og du kan hurtigt finde den ved at se på testvinderen. PWO står for pre workout, og det er noget du skal tage inden din træning, men nogle tager det også under ens træning. Jeg vil anbefale man tager det 20-40 minutter før sin træning, og at man så drikker BCAA under sin træning hvis man ønsker at tage et kosttilskud her. 

bedste preworkout

Det bedste pre workout

Det bedste pre workout er noget jeg ved mange leder efter, og derfor har jeg lavet denne test og guide til dig som leder efter det, men muligvis ikke kender så meget til det, og derfor har brug for hjælp til at kunne finde det rigtige produkt.

Er du på udkig efter andet kosttilskud har lavet en guide til disse, blot klik på den blå tekst, så kommer du til min guide: