Motionscykel


Der findes mange typer af motionscykler, så du vil helt sikkert finde en som passer til dit behov. Med en motionscykel kan du nemt få trænet hjemme i din hverdag. 

Guide & Test Af Motionscykel

Den billige motionscykel

Her får du en god en til prisen, den er billig men af kvalitet som du kan være tilfreds med.

Fra 1699 kr.

Utrolig høj kvalitet

En model der koster lidt mere, men er af meget høj kvalitet. Det er en cykel du uden tvivl vil blive glad for.

Fra 6999 kr.

Foldbar motionscykel

Dette er en foldbar cykel, som du kan gemme væk når du ikke vil have den fremme. Den fylder ikke særlig meget.

Fra 1499 kr.

Lille cykel

Dette er en lille cykel du kan bruge på arbejdet, derhjemme eller tage med dig over alt. Den er lille og effektiv.

Fra 799 kr.

Liggecykel

Her får du en liggecykel af god kvalitet, den er til dig som foretrækker at sidde mere stabilt, og har et sæde med en god rygstøtte.

Fra 3999 kr.

Cykel der er i mange centre

Denne cykel kan du finde i nogle centre, og derfor er den også af en god kvalitet – du vil uden tvivl blive glad for den.

Fra 5460 kr.

Cykel til en god pris og høj kvalitet

Dette er endnu en cykel af høj kvalitet til en god pris, og er uden tvivl en du bør overveje.

Fra 3995 kr.

God cykel til prisen

Dette er en cykel som koster mere end den billigste, men denne er også af en god kvalitet og har en fornuftig pris synes jeg.

Fra 3495 kr.

Forhandler af motionscykel

Der findes en del hjemmesider og webshops der sælger dem, og her finder du tre som er danske sider, som du kan stole på. Jeg har selv handlet som dem alle tre, og kan derfor sige at det alle er nogle du kan stole på, de har forskellige produkter, i forskellige prisklasser. Vil du gerne til de forskellige forhandlere, og se hele deres udvalg, så skal du bare klikke på deres logoer nedenunder.

Kondicykel

En motionscykel eller en kondicykel som nogen vil kalde den. Den kan anvendes uanset alder og konditionsniveau. En motionscykel er et effektivt træningsudstyr, som der findes hjemme I de danske hjem. Med en motionscykel kan du genoptræne, fedtforbrænde og træne din kondition. Der vil findes en kondicykel til ethvert behov. Det afhænger blot af hvilke funktioner du ønsker den skal kunne og hvad du forventer til den. Der vil være flere forskellige modeller at vælge imellem her på siden. Det sikre at du kan finde den som lever op til dit behov.

Kondicyklen bliver anvendt i rigtig mange hjem og det er motionisternes fortrukne fitnessredskab. En kondicykel kan bruges af alle, uanset alder og træningsniveau. Du træner mest kondition, dine lår, lægge og sæde, når du cykler. Det er også et godt træningsredskab, hvis du er i gang eller skal i gang med et genoptræningsforløb, da du selv kan bestemme belastningen og intensiteten, så det passer til dig.

Kettler motionscykel

Kettler er et tysk produceret mærke, der bla. laver motionscykler af høj kvalitet. Kettler har de seneste år vundet flere priser for sine innovative produkter. Der findes flere forskellige typer af Kettler motionscykler. Heriblandt sofacykler og diverse motionscykler. Der findes nogle i forskellige prisklasser og behov. Så du skal bare finde ud af hvilke behov du har brug for ved din cykel.

Kettler producerer fitnessmaskiner i høj kvalitet. En kettler Ride 300 får du en motionscykel der dækker dit behov. Det er lige meget om du er nybegynder eller en ambitiøs motionist. Alle kan bruge den. Den indeholder 10 træningsprogrammer eller du kan lave dit eget program også har den 15 modstandstrin. Ride 300 har en lav indstigning, som gør det nemmere for ældre og andre med fysiske begrænsninger at komme op på cyklen. Det er en fornuftig motionscykel som sagtens kan fitte ind i stuen eller et andet værelse.

Kilberry motionscykel

Kilberry motionscykel har et magnetisk system, der vil forlænge levetiden. Den har 8 modstandsniveauer også er den foldbar, så den fylder minimalt ved opbevaring. Dens computerfunktion tæller tiden, hastighed, distance, distance i alt, kalorier og puls. En god og billig motionscykel. Der findes også andet træningsudstyr, og du kan finde meget mere på siden i bunden.

Motionscykel til ældre

Motionscykler til ældre er lette at anvende. Mange forbinder at sidde på en saddel og træde I pedalerne. Men chancen for at kunne falde af cyklen hos de ældre kan være stor. Derfor er der blevet udviklet motionscykler som passer til de ældre og folk der har et handicap eller skal igang med genoptræningen. Der findes forskellige cykler, som vil være velegnet til ældre – motionacykel med lav indstigning, sidde- og liggecykler og pedaltrænere. De har hver deres formål og fordele.

Alle kan få glæde af en motionscykel, også de ældre. Den er både effektiv og skånsom træning. Bare et par minutters træning om dagen kan gavne rigtig meget. Der findes rigtig mange forskellige modeller af motionscykler. En motionscykel med lav indstigning egner sig rigtig godt til ældre mennesker, da de muligvis ikke har samme smidighed som før. Man kan også vælge en ligge- eller sidde, det kan give lidt mere komfort.

Den fylder ikke meget og kan være pæn at have stående. Sommetider kan det at have en motionscykel stående skabe noget motivation. Også kan du få trænet, mens du ser tv og samtidig opnår gode resultater. Vil du have hjælp til at vælge den rigtige, så hjælper jeg dig gerne, du skal bare skrive til mig på min mail info@casperhessellund.dk

motionscykel
motionscykel

Foldbar motionscykel

En foldbar motionscykel er god, hvis du ikke har så meget plads derhjemme. Den kan nemt gemmes væk efter brug I et skab eller under en seng. Så kan du tage den frem igen, når du vil træne. Du kan få en foldbar motionscykel til alle budgetter. Du vil her på siden kunne finde forskellige foldbar motionscykler, så du har lidt at vælge imellem og se hvilket behov du har brug for.

Motionscykler kan virke store og fylde rigtig meget. Med en foldbar motionscykel, vil den fylde minimalt, når den skal opbevares. Den har mange af de gængse specifikationer, såsom computerfunktioner (tid, hastighed, distance, puls og kalorieforbrug). Mangler du blot en motionscykel, som ikke fylder meget og har de fornødne specifikationer, så er en foldbar cykel nok det du skal kigge efter.

Billige motionscykler

Der findes et utal af forskellige modeller indenfor motionscykler. Der findes både i den høje og billige ende af prisklassen. Her på siden, vil du kunne finde gode og effektive motionscykler til billige penge. Så behøves du ikke kaste alle pengene efter en cykel til din hjemmetræning. 

Der findes et utal af forskellige motionscykler i forskellige prisklasser. Det er et enkelt og effektivt træningsudstyr, som kan bruges af alle, uanset alder, størrelse og kondition. En motionscykel vil give dig de bedste muligheder for fx genoptræning og konditionstræning. Markedet er stort og bredt og det handler meget om at finde ud af hvilket/hvilke behov du har til en motionscykel, og derefter handle ud fra dette. Det kommer du længst med.

Motionscykel foldbar

En foldbar motionscykel er et godt redskab til hjemmebrug, da du nemt kan klappe de sammen og gemme den væk. Selvom den vil være lættere end en almindelig motionscykel, er den stærk nok til at kunne give dig en god og effektiv træning. Det er dog vigtigt at lave en grundig undersøgelse af de foldbar cykler, så du får god komfort og kvalitet.

Billig motionscykel

En foldbar motionscykel er et godt redskab til hjemmebrug, da du nemt kan klappe de sammen og gemme den væk. Selvom den vil være lættere end en almindelig motionscykel, er den stærk nok til at kunne give dig en god og effektiv træning. Det er dog vigtigt at lave en grundig undersøgelse af de foldbar cykler, så du får god komfort og kvalitet. 

Motionscykel tilbud

Motionscykler kan være en jungle at finde rundt i. Når du skal vælge en cykel, skal du ikke gå på kompromis med prisen. Det er ikke en billig investering og prisen følger typisk kvaliteten. Her på siden til du kunne finde gode tilbud, så du ikke behøves at gå på kompromis med prisen og kvaliteten. Så er du sikret at få en god motionscykel med hjem, så du kan starte på din hjemmetræning.

Det er en jungle at finde rundt i, når du skal finde en motionscykel. De findes i alle prisklasser, lige fra de helt billige til de meget dyre og professionelle. Lige meget om du er nybegynder, er i gang med et genoptræningsforløb eller er den erfarne cykelrytter, så vil du altid kunne finde en motionscykel som passer til dig og dit behov. En enkelt søgning på internettet og du vil kunne finde billige motionscykler.

Odin b3 motionscykel

ODIN B3 motionscykel er en meget stabil cykel, som giver dig en høj værdi for pengene. Den er ekstra brugervenlig og giver dig en god træning. Du får en cykel med 8 modstandsniveauer, som du let kan indstille under computeren. Med 8 modstandsniveauer kan du nemt øge belastningen skånsomt, så du undgår overbelastning og skader. Desuden er den let at flytte, da den er udstyret med transporthjul. Alt I alt en meget god og stabil motionscykel.

Abilica motionscykel

Abilica er en robust motionscykel, som vil give den en ekstra udfordring. Den har elektronisk justerbar magnetmodstand og mulighedfor for en høj modstand, samtidig med et meget jævnt tråd. Computeren har indbygget bluetooth, der kan kommunikere med din tablet eller smartphone. Du får en cykel som har de samme muligheder, som deres professionelle Abilica cykler til en mere overkommelig pris. 

Abilica motionscykler er et rigtig godt mærke. Du vil kunne finde cykler der er god til prisen og med en høj kvalitet. Du vil kunne cykle hjemme i stuen og foran fjernsynet. Med en motionscykel vil du kunne træne både dine muskler og kondition også kan du træne på alle tider af døgnet og når det lige passer dig. En abilica motionscykel er en robust cykel, hvor du kan justere modstanden, så den passer til din træning. Med dens cykelcomputer og indbygget bluetooth, kan du kommunikere med din smartphone eller tablet. Her kan du også styre dine træningsprogrammer.

Bedste motionscykel

En motionscykel er oplagt for intervaltræning og intervaltræning er effektiv for din forbrænding og kondital. Vælg en cykel der kan holde til din intervaltræning, uden at den vil belaste dig eller din krop. Vælge en ud fra nogle væsentlige kriterier – dens vægt, stabilitet og komforten. Derefter kan du tage stilling til dens funktioner også dine behov. 

Motionscykel test

Inden du vælger at købe en motionscykel, vil det være en god ide at undersøge, hvilke som har klaret sig bedst i test. Her vil komme en liste over nogle af de motionscykler der er bedst i test. Abilica Stream Adventure er en tidsløs og eksklusiv cykel. Den har en elektronisk justerbar magnetmodstand med 32 forskellige niveauer, så du har ldit at vælge imellem. Derudover er der 12 træningsprogrammer på computeren, som kan hjælpe dig til lidt inspiration og motivation.

Masterfit TP200 motionscykel er den bedste til prisen. Den er den mest brugervenlige på markedet, uanset om du er ung, voksen eller ældre. Du får god kvalitet for pengene. Den har 32 modstandsniveauer og et display der viser vigtige træningsdata.

Spiret Fitness CU800 motionscykel er det bedste pro valg. Den er til den mest effektive og som vil have det bedste af det bedste. Med hele 40 modstandsniveauer har du lidt at vælge imellem til din træning. Og kan både anvendes af nybegyndere og professionelle atleter. 

Motionscykel guide

Hvis du er ambitiøs, skal du gå efter et ergometer. Det betyder at motionscyklen kan måle watt. Det har en stor fordel, hvis du træner efter et program eller vil sammenligne dig med nogle at de kendtes tests. Køb derfor en tung motionscykel, for jo mere vægt din cykel har, jo mere stabil vil den føles. Det er en stor fordel, hvis du ønsker kvalitet og komfort til din træning derhjemme.

Proteus motionscykel

Proteus er en af de mest kendte mærker i Danmark. De har lavet 3 forskellige motionscykler, så er der lidt at vælge imellem. Der findes den billige model, en mellemklasse og en af de lidt dyre modeller. Proteus PEC-1915 høre til i den billige ende. Det er en rigtig god og funktionel motionscykel, som er perfekt til motionisten, som vil cykle i hjemmet. Den er simpel og meget brugervenlig og viser de helt basale ting på computeren/skærmen (distance, hastighed, tid mm.) Proteus Vantage V10 er en model i den dyre ende. Den henvender sig nok mere til firmaer eller træningscentre. Men du kan sagtens købe den til privat brug, hvis du vil betale den pris. Du får en stabil og hårdfør motionscykel, da vejer 150 kg. Der kan kobles en mobil eller tablet og indstille den via disse til personlig træning.

Motionscykel foldbar

En foldbar motionscykel fylder ikke meget og kan nemt foldes sammen. Det er et rigtig godt køb, hvis du ønsker træningsudstyr som giver pladsbesparende. De er stadig meget brugervenlige og kan sagtens give dig en god og effektiv træning. Den har stadig en computer, så du kan holde øje med din hastighed, distance og din tid. En foldbar cykel henvender sig mere til nybegyndere, men som sagt så kan alle godt anvende denne. 

Inshape motionscykel

Inshape motionscykel er en stabil cykel som tilpasser sig dine behov. Du træner både kondition og udholdenhed, da den har flere modstandsniveauer. Du sidder godt, da du kan justere, styret, sædet og afstanden til styret. Desuden er Inshape motionscyklen nem at flytte rundt med, da den har to hjul, så kan rulle den frem og tilbage, når du er færdig med din træning. Derudover har den et display, som bl.a. viser tiden, hastigheden, distancen og kalorieforbruget. 

Motionscykel til genoptræning

Motionscykler kan bruges til mange ting, heriblandt genoptræning. Du overanstrenger ikke dine muskler for meget og det er meget skånsomt for din krop, da du selv bestemmer modstanden og hastigheden. Der findes mange forskellige slags modeller, og nogle har en lav indstigning. Det vil gøre din genoptræning lettere, så du ikke skal tænke på, hvordan du nu kommer op på cyklen og dermed måske ikke vil få den brugt. 

Kondicykel tilbud

Motionscykel eller en kondicykel som rigtig mange kalder det. Det er et rigtig godt og effektivt træningsudstyr, som kan findes på tilbud. Rigtig mange bruger en kondicykel og det er nemt at tilgå og komme i gang med at træne, når den står derhjemme. Du vil både styrke dine muskler og få en bedre kondition. Modstanden og hastigheden bestemmer du helt selv. En kondicykel har en computer som vil vise dig din hastighed, tid og distancen. Det gør at du kan følge med, når du træner.