Case 29 – Mie Vægttab


Mie Vægttab

Hvornår startede det?

Det startede efter næsten 2 år uden træning og med dårlige madvaner. Jeg vidste i forvejen hvordan jeg skulle spise, for at tabe mig – men gejsten var fuldstændig forsvundet. Jeg kunne slet ikke komme igang med hverken at træne eller spise sundt. Men så fandt jeg Casper, som har vendt op og ned på det hele! Jeg spiser sundt og træner 4-5 gange i ugen. Jeg er blevet meget mere glad for mig selv, min selvtillid er røget i vejret og jeg har meget mere overskud.

Mie's vægttab bagfra på 9 uger

Mie’s vægttab bagfra på 9 uger

Hvad har du opnået fysisk?

Jeg kan løfte tungt, samtidig med at jeg igen kan føle mig feminin. Jeg elsker den følelse det giver mig.

Mie's vægttab forfra på 9 uger

Mie’s vægttab forfra på 9 uger

Hvordan har din træning været med Casper?

Hver mandag, hvor jeg havde min træning sammen med Casper, glædede jeg mig til at bruge 1 time med ham og hans kyndige viden. Heldigvis var vores træningstimer fyldt med grin og snak, men også fuldt koncentration!

Mie's vægttab fra siden på 9 uger

Mie’s vægttab fra siden på 9 uger

Hvad har du opnået mentalt?

Jeg er endelig blevet tryg i at træne, og især styrketræne.

Mie's vægttab fra siden på 9 uger

Mie’s vægttab fra siden på 9 uger

Vil du anbefale Casper til andre?

ja!! Alle som synes de trænger til at komme igang med at træne, skal helt sikkert have et forsøg med Casper! 😀 han er vildt motiverende og ved præcis hvad han snakker om.