Træningsmåtte


Det er ikke ligegyldigt, hvilket underlag du træner på. En træningsmåtte er funktionel og lavet i en god kvalitet. Med en træningsmåtte kan du lave pilates, gymnastik, fitness og helt almen træning.

Guide & Test Af Træningsmåtte

cPro9 Træningsmåtte 180 x 61 x 1,5 cm

Dette er en god en til prisen, den har en god tykkelse og har en kvalitet der er rigtig god til prisen.

Fra 499 kr.

Abilica GymMat Blå 185 x 60 x 1,5 cm

Her får du også en træningsmåtte som har en god tykkelse, det er et andet brand, men har også en god kvalitet.

Fra 439 kr.

ODIN Træningsmåtte Foldbar 182 x 60 x 5 cm

Denne er utrolig tyk, nemlig 5 cm, udover det er den foldbar, nemt at have med overalt og fylder lidt.

Fra 499 kr.

Pro Træningsmåtte 1,5 cm grå

Denne minder meget om den du ser som nummer 1, dog er den lidt billigere og kan være et alternativ.

Fra 495 kr.

Forhandler af Træningsmåtte

Find de 3 bedste forhandlere af træningsmåtter lige her, måden du ser deres store udvalg, er ved at klikke på deres logoer lige her.

Træningsmåtte tyk

En træningsmåtte vil skåne dine led imod det hårde gulv og give dig bedre komfort. De er lavet i en god kvalitet og der findes en til ethvert budget. Med en træningsmåtte med en god tykkelse giver dig komfort og er rigtig god, hvis du skal ligge på måtten og lave øvelser. Dog vil din blance blive udfordret lidt ved stående øvelser, da du har en mindre forbindelse til guvlet. Du kan finde en træningsmåtte i forskellige tykkelser, så det handler bare om, hvor tyk du ønsker den skal være for dig og din træning.

Træningsmåtter findes i forskellige tykkelser. Nogle foretrækker tykke træningsmåtter. De har en god og tyk størrelse, som sikrer dig et perfekt og skridsikkert underlag, når du skal i gang med din gulvtræning. Med en tyk træningsmåtte giver det mere komfort til knæ og ryg, når du laver øvelser på gulvet.

Tyk træningsmåtte

En tyk træningsmåtte skal være komfortabel og blød – men heller ikke alt for blød. Hvis din træningsmåtte er alt for blød, vil det være et tegn på dårlig kvalitet, så have lige den tanke i baghovedet. Det er en god træningsmåtte hvis du ofte har ondt i ryggen, når du fx laver mavebøjninger. Der skal ikke være nogen smerte, når du laver øvelser.

Skal du i gang med at træne hjemme i stuen på gulvet? Så ville det være en god ide at købe en træningsmåtte. Har du mange øvelser liggende på gulvet, så vil en tyk træningsmåtte være bedst. Så skåner du din ryg og knæ og dermed opnår mere komfort i dine øvelser. Du vil altid kunne rulle den pænt sammen igen og gemme den væk, når træningen er slut. Mange foretrækker en tyk træningsmåtte grundet komforten.

Billig træningsmåtte

Man kan lave rigtig mange træningsøvelser på gulvet. Det er dog utrolig vigtigt i din træning at du står eller ligger ordentligt. En træningsmåtte vil give dig komfort på bl.a. ryggen, hvis du skal lave lave maveøvelser. Er underlaget ikke i orden, vil du måske ende med at få ondt og dårlig ryg. Træningsmåtter er billige og du vil kunne finde dem til billige penge, så du kan få et godt underlag til din træning i hjemmet. Leder du efter træningsudstyr, så kan du finde alle mine guides her.

Træningsmåtter kan koste forskelligt, da det hele afhænger af mærke, kvalitet og tykkelsen. Du kan sagtens finde billige træningsmåtter, som fungerer rigtig godt til din hjemmetræning. Du får med en træningsmåtte muligheden for at træne hele kroppen og samtidig skåne den og gøre den mere komfortabel. Du bestemmer selv tykkelsen og hvordan kvaliteten skal være. Det kommer helt an på hvilke behov du har for din træning.

Træningsmåtte

Træningsmåtte stor

En stor træningsmåtte giver dig ekstra længde og bredde, så du får mere plads til din træning i hjemmet. Den giver dig god beskyttelse og er stødabsobering. Det er god kvalitet også er den yderst nem at rengøre. Den vil give dig maksimal liggekomfort og gøre at du kan brede dig lidt mere til dine øvelser i din hjemmetræning.

Du kan sagtens finde en træningsmåtte som er ekstra stor. Det vil give dig en lækker komfort. Det vil give dig lidt mere plads at træne på. Træningsmåtterne er nemme at rengøre og den giver dig god beskyttelse og er stødabsorberende. Du får altså en træningsmåtte der er ekstra stor og som er har en rigtig god kvalitet.

De findes tykke og tynde størrelser. Med en tyk måtte, får du et perfekt og skridsikret underlag. Du vil ikke kunne mærke gulvet under dig og den er behagelig at ligge på. Hvis du ønsker mere forbindelse til gulvet, vil en tynd træningsmåtte være et godt valg. Den er rigtig god til yoga, da du er tættere på gulvet. Er det svært at finde den rette, så kan du blot kontakte mig, så hjælper jeg dig gerne med at vælge den rigtige.

Træningsmåtte tilbud

En træningsmåtte er et vigtigt redskab til dine gulvøvelser, da den vil gøre din træning mere behagelig. De anvendes til private, motionsrum og fitnesscentre. Du kan finde dem I alle prisklasser og kvaliteter. Træningsmåtterne har forskellige størrelser, tykkelser, hårdhed og overflade. Så der vil uden tvivl være en måtte til lige præcis dig. Her på siden kan du finde mange gode tilbud på træningsmåtter, så du kan komme igang med din hjemmetræning.

Fitness måtte tyk

Der er forskellige ønsker, behov og preferencer for fitness måtter. I blandt alt det, findes der de tykke fitness måtter. De giver dig mest komfort og egner sig rigtig godt til øvelser, som foregår liggende fx maveøvelser. Det hjælper på ikke at mærke smerte i ryggen, da du er længere væk fra gulvet. Du får stadig en rigtig god kvalitet og et stabilt underlag, som er skridsikret.

Træningsmåtte 2 cm

Med en træningsmåtte sikre dig et godt og skridsikret underlag, så du ligger stabilt på guvlet. En træningsmåtte på 2 cm er en ekstra tyk og lækker måtte. Den gør at du ligger endnu mere komfortabel på dit hårde gulv og for at undgå smerter og ubehag, når der laves træningsøvelser. Et godt redskab, hvis du vil skåne din krop.

En træningsmåtte på 2 cm giver dig en lækker og blød måtte, som kan anvendes i rigtig mange øvelser, som foregår på gulvet. De er lette at rengøre og er skridsikre, så du ikke glider rundt og måske vælter og kommer til skade. Med en træningsmåtte skåner du din krop, især din ryg, da gulvet er meget hårdt at ligge på. Derfor vil det være en god ide at købe en træningsmåtte.

Casall træningsmåtte

Casall træningsmåtter er slidstærk og har en robust kvalitet. Det er en god og alsidig måtte, som med sin tykkelse, gør det nemmere for dig at lave varierende træning. De kommer i forskellige farver og tykkelser. De giver dig en god støddæmpning og komfort, når du skal træne. Du kan nemt og hurtigt folde den sammen og tage den med dig eller blot for at pakke den væk.

Bedste træningsmåtte

Der findes rigtig mange slags træningsmåtter, så det kan være rigtig svært at finde ud af, hvilken en man skal købe. En tyk træningsmåtte er et rigtig godt bud, da den har en rigtig god kvalitet. Den er også tyk og blød, som gør det mere behageligt at lave træningsøvelser på gulvet. Du kan også finde nogle træningsmåtter som er lidt højere i prisen. De er normalt fremstillet i meget høj kvalitet og er velegnet til rigtig mange træningsformer. Dog kan de være lidt kortere end andre træningsmåtter. Rejser du meget, så kan du finde en træningsmåtte, som du kan tage med dig og som ikke fylder og vejer meget.