Træningsmåtte


Det er ikke ligegyldigt, hvilket underlag du træner på. En træningsmåtte er funktionel og lavet i en god kvalitet. Med en træningsmåtte kan du lave pilates, gymnastik, fitness og helt almen træning. De findes tykke og tynde størrelser. Med en tyk måtte, får du et perfekt og skridsikret underlag. Du vil ikke kunne mærke gulvet under dig og den er behagelig at ligge på. Hvis du ønsker mere forbindelse til gulvet, vil en tynd træningsmåtte være et godt valg. Den er rigtig god til yoga, da du er tættere på gulvet. Er det svært at finde den rette, så kan du blot kontakte mig, så hjælper jeg dig gerne med at vælge den rigtige.

Guide & Test Af Træningsmåtte 2020

cPro9 Træningsmåtte 180 x 61 x 1,5 cm

Dette er en god en til prisen, den har en god tykkelse og har en kvalitet der er rigtig god til prisen.

Fra 499 kr.

Abilica GymMat Blå 185 x 60 x 1,5 cm

Her får du også en træningsmåtte som har en god tykkelse, det er et andet brand, men har også en god kvalitet.

Fra 439 kr.

ODIN Træningsmåtte Foldbar 182 x 60 x 5 cm

Denne er utrolig tyk, nemlig 5 cm, udover det er den foldbar, nemt at have med overalt og fylder lidt.

Fra 499 kr.

Pro Træningsmåtte 1,5 cm grå

Denne minder meget om den du ser som nummer 1, dog er den lidt billigere og kan være et alternativ.

Fra 495 kr.

Forhandler af Træningsmåtte

Find de 3 bedste forhandlere af træningsmåtter lige her, måden du ser deres store udvalg, er ved at klikke på deres logoer lige her.

Træningsmåtte tyk

En træningsmåtte vil skåne dine led imod det hårde gulv og give dig bedre komfort. De er lavet i en god kvalitet og der findes en til ethvert budget. Med en træningsmåtte med en god tykkelse giver dig komfort og er rigtig god, hvis du skal ligge på måtten og lave øvelser. Dog vil din blance blive udfordret lidt ved stående øvelser, da du har en mindre forbindelse til guvlet. Du kan finde en træningsmåtte i forskellige tykkelser, så det handler bare om, hvor tyk du ønsker den skal være for dig og din træning.

Tyk træningsmåtte

En tyk træningsmåtte skal være komfortabel og blød – men heller ikke alt for blød. Hvis din træningsmåtte er alt for blød, vil det være et tegn på dårlig kvalitet, så have lige den tanke i baghovedet. Det er en god træningsmåtte hvis du ofte har ondt i ryggen, når du fx laver mavebøjninger. Der skal ikke være nogen smerte, når du laver øvelser.

Billig træningsmåtte

Man kan lave rigtig mange træningsøvelser på gulvet. Det er dog utrolig vigtigt i din træning at du står eller ligger ordentligt. En træningsmåtte vil give dig komfort på bl.a. ryggen, hvis du skal lave lave maveøvelser. Er underlaget ikke i orden, vil du måske ende med at få ondt og dårlig ryg. Træningsmåtter er billige og du vil kunne finde dem til billige penge, så du kan få et godt underlag til din træning i hjemmet. Leder du efter træningsudstyr, så kan du finde alle mine guides her.

Træningsmåtte

Træningsmåtte stor

En stor træningsmåtte giver dig ekstra længde og bredde, så du får mere plads til din træning i hjemmet. Den giver dig god beskyttelse og er stødabsobering. Det er god kvalitet også er den yderst nem at rengøre. Den vil give dig maksimal liggekomfort og gøre at du kan brede dig lidt mere til dine øvelser i din hjemmetræning.

Træningsmåtte tilbud

En træningsmåtte er et vigtigt redskab til dine gulvøvelser, da den vil gøre din træning mere behagelig. De anvendes til private, motionsrum og fitnesscentre. Du kan finde dem I alle prisklasser og kvaliteter. Træningsmåtterne har forskellige størrelser, tykkelser, hårdhed og overflade. Så der vil uden tvivl være en måtte til lige præcis dig. Her på siden kan du finde mange gode tilbud på træningsmåtter, så du kan komme igang med din hjemmetræning.

Fitness måtte tyk

Der er forskellige ønsker, behov og preferencer for fitness måtter. I blandt alt det, findes der de tykke fitness måtter. De giver dig mest komfort og egner sig rigtig godt til øvelser, som foregår liggende fx maveøvelser. Det hjælper på ikke at mærke smerte i ryggen, da du er længere væk fra gulvet. Du får stadig en rigtig god kvalitet og et stabilt underlag, som er skridsikret.

Træningsmåtte 2 cm

Med en træningsmåtte sikre dig et godt og skridsikret underlag, så du ligger stabilt på guvlet. En træningsmåtte på 2 cm er en ekstra tyk og lækker måtte. Den gør at du ligger endnu mere komfortabel på dit hårde gulv og for at undgå smerter og ubehag, når der laves træningsøvelser. Et godt redskab, hvis du vil skåne din krop.