Kettlebell


Kettlebells er et træningsredskab som bruges i mange fitness- og crossfitcentre rundt om i verden.  Du kan sågar købe dem, så du kan træne hjemme.

Guide & Test af Kettlebell

Billige jern kettlebell af høj kvalitet

Her får du nogle billige jern kettlebell til en god pris, som er af høj kvalitet. Dette er et godt sted at starte, og de holder godt fordi det er jern.

Fra 88 kr.

De billigste kettlebell, Vinyl kettlebell

Dette er de billigste du kan finde, det er nemlig vinyl kettlebell. De er perfekte for dig der bare vil i gang og have de billigste på markedet.

Fra 63 kr.

Competition Kettlebell (De bedste)

Dette er de bedste på markedet, det er dem du ser i crossfit centre, fitnesscentre og dem der bruges til konkurrencer. Dette er den bedste kvalitet på markedet, og er også dem jeg selv har derhjemme.

Fra 399 kr.

Kettlebell sæt (flere i en pakke)

Her kan du købe sæt, og det betyder at du får flere end bare 1 kettlebell, det er oplagt til dig som gerne vil have flere og forskellige vægte.

Fra 449 kr.

Forhandler af kettlebell

Dette er 3 danske hjemmesider som sælger kettlebell til gode priser, for at komme ind til dem, skal du klikke på deres logoer nedenunder. Jeg har selv handlet hos dem alle sammen, og kan derfor sige det er hjemmesider man kan stole på, og nogle du sagtens kan bestille hos. Kunne du tænke dig rådgivning og vejledning til hvilke du bør købe, så er du velkommen til at kontakte mig, så hjælper jeg dig gerne. Vil du gerne se udvalget hos de 3 forhandlere af kettlebells, så skal du bare klikke på deres logoer.

Kettlebell er et helt fantastisk træningsredskab som kan bruges til rigtig mange forskellige øvelser, og du kan virkelig træner kroppen på mange måder med en kettlebell. Med en kettlebell kan du træne hele kroppen, på en meget effektiv måde. Der findes kettlebells fra 2 kg til over 40 kg, og her finder du de mange forskellige til gode priser og hvor du kan købe dem på nettet.

Kettlebels

Mangler du lidt udstyr til din hjemmetræning eller til et fitnesscenter, så er kettlebells et godt sted at starte. Du vil kunne træne hele kroppen og få en god kondition, med bare et redskab. Perfekt til en full-body hjemmetræning. De findes i plast, støbejern og competition edition.

Kettlebels eller kettlebell er uden tvivl en træningsudstyr du bare skal have, hvis du kan lide funktionel træning, sjov træning og effektiv træning. Du vil på siden her, kunne finde en masse forskellige øvelser med kettlebell, jeg har nemlig over 6 års erfaring som personlig træner, og jeg vil løbende lave flere og flere videoer med øvelser, så du ved hvordan du kan træne med din kettlebell og få det meste ud af din træning.

Jeg vil nemlig lave en hel oversigt af øvelser du kan lave med et kettlebell, og du behøver ikke at være øvet for at lave nogle af øvelserne, det er noget en nybegynder kan lave, for man kan altid justere vægten, så du kan køre kettlebell øvelserne ordentlig.  

Kettle bell

Du kan finde robuste kettlebells i en god kvalitet. Med kettlebells, de rigtige øvelser og den rigtige teknik, vil du kunne forbedre din kondition, styrke, eksplosionsevne og generelle funktionelle kropsstyrke.

Kettle bell eller kettlebell, kært barn har mange navne, en ting er dog sikker, uanset hvordan man staver det, så er det et “must have” for alle der kan lide at træne derhjemme, eller bare træne effektivt med et træningsredskab. Jeg er selv mega stor fan af kettlebell, og mulighederne for at træne med sådan en.

Skal jeg i sommerhus, på hotelophold eller andet, så tager jeg altid et par stykker med fordi så kan jeg få træningen klaret. Man kan hurtigt træne hele kroppen på bare 30-40 minutter med et kettlebell, når man er afsted på ferie, ophold eller andet hvor der måske ikke er et fitness center, så synes jeg at det er dejligt blot kunne træne hvor jeg vil, når jeg vil.

Kettlebell
Kettlebell

Kettlebell competition

Competition Kettlebells er konkurrence kettlebells. De har præsis den samme fysiske størrelse og form, men har forskellige farver, som indikerer dens vægt. Competition Kettlebells er ideelle til fitness og trænings centre. Du kan finde dem fra 6 kg og op til 48 kg.

Kettlebell competition er en bestemt type af kettlebells, og det er ofte dem som bruges i konkurrencer, i crossfit centre og ofte også andre fitness centre. Forskellen på dem, og de andre, er at størrelsen er den samme uanset vægten, normalt bliver de større og større jo mere de vejer, men her er de lige store uanset om de vejer 8 kg eller vejer 40 kg.

Årsagen til at det er sådan, er fordi så er grebet og alt andet ens, uanset hvor tung en kettlebell er. De vil nemlig gerne undgå der er forskel på dem, bare fordi den ene vejer mere end den anden. Jeg synes det her er meget smart, og det gør det så meget nemmere at få en ens træning, uanset vægten på ens kettlebell.  

Kettlebell sæt

Kettlebells er et godt træningsredskab til din træning og kan bruges til mange forskellige øvelser. Det kræver nogle gange forskellig kilo. Du kan nu købe Kettlebell pakketilbud, som består af x antal kettlebells og kilo. Det kommer også meget an på hvilken slags kettlebell du vælger.

Vil du gerne have et kettlebell sæt, så kan du finde det lige her. Der er mange steder på nettet for du kan købe et sæt. Normalt når man køber et kettlebell sæt, så er det flere forskellige kilo af dem, og der er ofte altid gode rabatter at hente og det er nemmere at finde gode tilbud når man køber flere. Vi har fundet de bedste tilbud til dig som gerne vil have et sæt lige her.

Fordelen ved at have et sæt af kettlebells, er at det er ofte forskellig vægt man skal bruge afhængig af hvilken øvelse man laver. Laver man for eksempel KB Snatch, så skal man nok bruge lavere vægt, end hvis man laver Kettlebell Swing. Så det er en af hovedårsagerne til du bør købe flere sammen, frem for blot en.

Kettlebells er funktionelle og effektive træningsredskaber, som kan anvendes til alt fra opvarmning, cardio og styrketræning. Det er en kugle med et solidt håndtag og som kan anvendes af både mænd og kvinder. Med en kettlebell kan du rigtig meget. Det kan være du vil have markeret muskler, øget muskelmasse og fedtforbrænding, en stærkere krop mm. Får at få det maksimale ud af din træning og udvikling i styrketræning, er det oplagt at skaffe et kettlebellsæt.

Du får flere kettlebells med flere forskellige kilo. Det har en stor betydning for udviklingen i din træning at du har forskellige vægte til rådighed. Derved giver det dig også mulighed for at træne hele kroppen og kunne belaste dine muskelgrupper med forskellige kilo/vægte.

Køb kettlebell

Kettlebell er ideel til din træning. For få penge, kan du opnå en sund og stærk krop, som vil give en optimal funktionalitet og smidighed. Med en kettlebell kan du aktiverer alle dine muskler effektivt.

Køb kettlebell ved at finde siderne længere oppe, jeg har samlet de bedste priser og forhandlere af kettlebells på nettet. Det er udelukkende Danske Hjemmesider, så du er sikker på kvaliteten er i top og du kan stole på hjemmesiden når du lægger en ordre. Jeg har også testen nogle fra udlandet, men her var resultatet ikke som forventet, og derfor har jeg valgt ikke tage dem med på denne side.

Jeg har selv købt kettlebell på nettet, og er virkelig glade for dem jeg har fået hjem. Jeg laver meget hjemmetræning selv, og har du lyst til at få et skræddersyet hjemmetræningsprogram hvor du kan effektivt kan træne hele kroppen, så kan du bare kontakte mig. Det er dog ikke et krav du har kettlebells, men det er altid fedt at have dem, man kan nemlig lave så mange fede øvelser med dem.

Der findes rigtig mange forskellige kettlebells på markedet. De findes i forskellige materialer og farver. Når du skal købe kettlebells er det vigtigt at du køber efter maksimal funktionalitet og minimere skaderisikoen. Det er ikke mere ærgerligt at købe vægte som enten er for tunge eller for lette, når du skal til at træne. Du kan både købe kettlebells som sæt eller enkeltvis. Med et kettlebellsæt består det typisk af 2-6 kettlebells og alt fra 4-40 kg. Derudover kan du købe dem i forskellige materialer – competition, metal eller gummi. Det ”lette” sæt starter med vægte fra 4 kg og det ”tunge” sæt starter med vægte fra 8 kg.

Billige kettlebells

Træning med kettlebells er en gammel træningsform som er blevet populær meget hurtigt. Med kettlebells får du en længerevarende og mere funktionel styrke. En kettlebell fylder ikke meget hjemme og derfor gør den det til et fint træningsredskab, hvis du vil træne engang i mellem.

Billige kettlebells kan du købe mange steder på nettet – men det du skal huske hvis du køber noget for billigt, det er at det måske ikke er af den kvalitet du har forventet. Dog en en kettlebell “bare jern” med beskyttelse eller gummi omkring normalt. Så hvis du blot behandler udstyret ordentlig, og ikke smider med dem, så skal det nok holde uanset materiale. Det hele kommer nemlig an på hvordan du behandler dit udstyr, jo bedre du behandler det, jo længere vil det holde

Så du kan sagtens købe nogle billige kettlebells, men du skal være opmærksom på, at kvaliteten bare ikke er det samme, som hvis du bruger lidt ekstra penge på at få nogle ordentlig kettlebells. Mangler du inspiration til træning, så find en masse øvelser her.

Kettlebells kan findes i mange forskellige prisklasser, alt efter hvilke mærker og materialer du går efter i forhold til din træning. Kettlebells er et uundværligt træningsredskab, da den både egner sig til opvarmning, individuel træning og holdtræning. For at være sikker på kvaliteten, er det vigtigt at undersøge de forskellige brands, så du sikrer dig at få en god kettlebell med hjem. Du kan sagtens finde billige kettlebells, som har god kvalitet og som er slidstærke. Det kræver ikke meget at finde en god kettlebell, det er blot en enkelt søgning på internettet og du finder et kæmpe udvalg til gode priser.

Kettlebell køb

En kettlebell træning vil gøre underværker. Du vil kunne opbygge muskler, tabe fedt, opbygge en udholdenhed og eksplosivitet. Der er mange muligheder med en kettlebell. Du kan finde dem i flere varianter, så det er en smagssag, hvad du er til.

Kettlebell køb kan du gøre mange steder, men det ved du allerede hvor du kan købe dem, hvis du ruller lidt længere op og kigger på de sider jeg henviser til. Jeg har nemlig fundet nogle gode sider at købe fra, så du får de bedste priser og får en kvalitet der er god. Samt du køber dansk, og støtter danske webshops.

Vi skal også huske at hjælpe hinanden og købe dansk, da det er med til at hjælpe virksomhederne med at vokse og skabe jobs for flere mennesker i danmark. Din ordre kan jo være med til at gøre de kan ansætte flere mennesker, investere mere i bedre service osv.

Kettlebell tilbud

Få en god træning med en kettlebell. Du skal bare vælge den passende vægtklasse til dig og hvad materiale den skal være lavet i. Så har du et ideelt træningsredskab i dit hjem eller i træningscenteret.

Kettlebell tilbud er noget der kommer og går fra de forskellige sider, med det mener jeg at nogle gange er der gode tilbud på kettlebell, og andre gange er de ikke nær så gode. Nogle gange kan der nemlig være nogle vilde rabatter, og det kan være fordi de har købt godt ind, eller fået en god rabat fra deres leverandør.

Det er her det kan komme dig til gode, for så kan du udnytte at de har forhandlet en god pris, så deres indkøbspris er lavere, og dermed kan du også købe billigere.

Billig kettlebell

Kettlebell er et simpelt og effektivt træningsredskab, som er blevet en meget populær træningsform. En simpel træningsform som kan udføres hjemme eller i et træningscenter. Du får en effektiv træning, som vil styrke hele kroppen og især de store muskelgrupper. Vil du have en stærk krop, så er en kettlebell det oplagte træningsredskab for dig.

Billig kettlebell – det emne har vi været omkring en gang, så vil ikke skrive så meget om det mere, udover at du allerede ved at pris og kvalitet ofte hænger sammen når vi køber noget. Hvis man betaler 500 kroner i måned for at være i et fitnesscenter, så forventer man også alt er i orden. Men betaler man kun 129 kroner, så er man nok også lidt mere large når det kommer til mangler.

Kettlebell jern

Kettlebells i jern er af høj kvalitet. De er lavet af støbejern og er pulverlakeret. Og fås i mange størrelser. Fx. 8, 12, 16, 20 kg. Det mest almindelige er et vægtspring på 4 kg. De er slidstærke og meget holdbar, så du er sikret i din træning.

Kettlebell jern – er ofte det de fleste er lavet af, og så er der normalt noget gummi, beskyttelse eller farve omkring den. Det gør at de holder længere, er pænere og nemmere at finde ud af hvad de vejer. Farverne definerer ofte hvad vægten er, og ellers så står det på dem.

Fitness kettlebell

Et populært redskab til træning er kettlebells. Mange mennesker rundt om i verden bruger dem. Med få øvelser vil du få en komplet body workout, da de både træner din styrke, udholdenhed og balance. Du vil finde den i alle vægtklasser, så det handler bare om at finde den vægt som passer til dig og din træning.

Fitness kettlebell er en du bruger i fitness, derhjemme eller hvor du nu har lyst. Den er som alle de andre, og er bare et andet navn for det samme produkt. Du bruger nemlig alle sammen til at træne med, og det kan bruges til at træne hele kroppen.

De findes i flere støbninger og størrelser(kg). Du kan få kettlebells fra 2 kg og helt op til 60kg. Så er der noget til evhver vægtklasse. Har du brug for hjælp til at vælge den eller de rigtige, så er du velkommen til at kontakte mig, så vil jeg gerne hjælpe dig. 

2 kg Kettlebell

2 kg kettlebell – en god kvalitet og som er lille og fiks, så den ikke fylder så meget. Med en kettlebell kan du træne hele kroppen på kort tid. Den vil styrke og stabilisere kroppen og forebygge skader og øge din muskelvolume. Med en 2 kg kettlebell får du den mindste størrelse, når du køber den. En god størrelse for ældre eller folk med behov for let genoptræning. Du kan finde den i 3 forskellige typer – Vinyl, almindelig støbejern og professionelle konkurrence kettlebells.

Køb 2 kg kettlebell

En kettlebell er et alsidigt træningsredskab til funktionel træning. Den vil øge din kondition, fleksibilitet, styrke, koordination og koncentration. Du vil altså kunne træne hele kroppen med et redskab. Du kan finde mange forskellige former for dem, og der er mange muligheder for at finde lige netop det du ønsker, ved at klikke på ovenstående billeder.

Billig 2 kg kettlebell

Kettlebells er blevet populært som træningsredskab. De findes i flere forskellige typer, så der vil være en som passer til dit behov. Her på siden vil du blive henvist til flere hjemmesider med gode priser på kettlebells, så du kan komme igang med din hjemmetræning eller genoptræningen. Vil du gerne have en billig 2 kg kettlebell, så skal du bare huske at ofte hænger kvalitet og pris sammen. Men noget af det vigtigste når man køber udstyr til derhjemme, så er det vigtigt at man passer på det, for så er det mere forsvarligt at købe billigere udstyr.