Case 9 – Anna Vægttab


Anna

Hvordan startede dit forløb hos Casper?

Jeg havde længe gået og overvejet muligheden om en personlig træner. Jeg har vel egentligt altid prøvet at tabe mig, men intet har virket – så nu skulle denne mulighed prøves af.
I første omgang havde jeg kontakt til en af de andre trænere i ”motion og trivsel”. Hun brændte mig dog af – hvilket jeg nu er meget taknemmelig for.
Efter denne afbrænding tog jeg nemlig kontakt til Casper. Jeg havde fået hans navn af min veninde Camilla, som var i gang med et forløb, og havde opnået helt vilde resultater. Jeg skrev til Casper, og vi aftalte at gå i gang med det samme, da jeg kun havde 10 uger at gøre godt med, inden jeg forlod Århus for en stund. Vægttab var i fokus.

Annas vægttab fra siden på 9 uger

Annas vægttab fra siden på 9 uger

Hvad har du opnået fysisk?

Jamen jeg har jo tabt mig en del kilo, og opbygget en del muskelmasse. Mit vægttab har været større end forventet. Det kan både ses og mærkes. Jeg er blevet meget stærkere, og bliver stadig lidt imponeret hver gang der puttes mere vægt på i øvelserne. Jeg er blevet meget mere udholdende, og min kondi er bestemt også forbedret.
Jeg har fået blod på tanden og ønsker nu bare at fortsætte, indtil jeg har opnået den krop, jeg ønsker mig. Derfor har jeg besluttet at købe et nyt 12-ugers forløb hos Casper efter sommerferien, hvor jeg i mellemtiden har fået mulighed for at kontakte ham. Jeg glæder mig allerede til at starte forløb igen om 8 uger.

Hvordan har din træning været med Casper? og hvor ofte?

Jeg har trænet 2 gange om ugen, i 9 uger. Jeg har altid glædet mig til at komme til træning, og jeg er altid gået derfra med ufatteligt meget energi og et stort smil på læben. Aldrig har jeg grinet og fjollet så meget sammen med nogen, og stadig fået så stort et udbytte ud af det. Træningen med Casper er aldrig den samme – der skiftes i teknikker og øvelser, hvilket gør, at man aldrig går død i det.
Derudover har Casper en lille performer gemt i maven – han giver gerne et lille mime-nummer midt i en øvelse, og fortæller de mest platte jokes. Det har gjort træningen sjov, og man får hurtigt et virkelig godt forhold til denne herre.

Annas vægttab bagfra på 9 uger

Annas vægttab bagfra på 9 uger

Hvad har du opnået mentalt?

Jeg har fået mere selvtillid, og jeg kan mærke at jeg også er blevet mentalt stærkere. Jeg tror mere på mig selv, og tror på, at hvis jeg fortsætter denne vej, så skal jeg nok nå det mål jeg har i mit hoved. Jeg har fået meget mere energi i hverdagen, og kan pludselig overskue en hel masse ting, som ikke var tænkeligt før. Før forløbet havde jeg en tendens til at blives stresset over de mindste opgaver – nu har jeg bare meget mere overskud.

Hvad har du opnået gennem forløbet?

Jeg har med Caspers hjælp fået et indblik i den sunde livstil, og jeg er vild med det! Hvad angår styrketræning har jeg ikke haft viden nok, til selv at kunne gå i krig med maskinerne. Efter 9 uger med Casper føler jeg mig sikker i centeret, og er ikke bange for at prøve noget nyt. Det er skønt. Kosten var en prøvelse i starten, men jeg har egentligt fået det meget bedre efter min kost blev ændret – både fysisk og mentalt.

Vil du anbefale Casper til andre?

Jeg vil helt sikkert anbefale Casper til andre. Han har skubbet mig i den rigtige retning, og jeg er meget taknemmelig. Casper kæmper for alle sine klienter og er utrolig sikker i sit fag. Hvis du har spørgsmål, har han svaret – eller finder det i løbet af ingen tid.
Selvom et sådant forløb kan være lidt smådyrt for en studerende, ser jeg det som en investering i resten af livet – det er bare at komme i gang.

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Casper.

Vil du se flere resultater? Så klik her.