Yogamåtte


En god yogamåtte giver dig god stabilitet, du har behov for i alle øvelserne. Der findes forskellige yogamåtter til ethvert amitionsniveau. Det er et nødvendigt træningsredskab, hvis du skal lave diverse gulvøvelser.

Guide & Test Af Yogamåtte

Den billige, men god kvalitet

Her får du en billig en, men absolut en god måtte til yoga. Dette er både en begyndere og nogle dem der dyrker yoga hver dag bruger. Så den kan helt klart anbefales.

Fra 125 kr.

Premium måtte til yoga (testvinder)

Denne koster en del mere end de andre i testen, men der er ingen tvivl om at kvaliteten er det bedre, og vil du have det bedste, så er denne helt klart en du bør overveje.

Fra 749 kr.

God kvalitet til en fornuftig pris

Her får du en af dem som er i en højere kvalitet, men ikke koster lige så meget som testvinderen ovenfor. Så er du på udkig efter en som lever op til dine forventinger i forhold til prisen, så er dette den rette.

Fra 429 kr.

Den gode yogamåtte, til en god pris

Her får du en der er af lidt højere kvalitet end den billige, men den koster også lidt mere. Men vil du gå et niveau op på pris, og kvalitet, så skal du vælge denne.

Fra 279 kr.

1,5 cm tyk, som kan bruges til træning og yoga

Her får du en rigtig tyk måtte som kan bruges til yoga og træning, den er 1,5 cm, og derfor er den utrolig dejlig at bruge til både træning og yoga.

Fra 499 kr.

Forhandler af Yogamåtter

Her finder du 4 gode hjemmesider til at købe din næste måtte til yoga, de er alle sammen danske, og nogle sider og virksomheder du kan stole på. Det er e-mærket sider og er alle sammen nogle sider jeg selv har handlet på før, hvor den service jeg har fået har været rigtig god. Du kommer til deres sider ved at klikke på deres logo herunder.

Træningsmåtte tyk

De findes I mange lækre farver og i alle prisklasser. Du kan finde dem i forskellige størrelser og tykkelser. Jo tyndere yogamåtten er, jo lettere er den at stå på. Har du brug for mere hjælp end du kan finde i guiden og testen her, så vil jeg gerne hjælpe dig med at vælge den rette, du er velkommen til at kontakte mig.

Tykke yogsmåtter er gode til at skåne dine knæ og hofter. Det er en god ide at vælge en tyk måtte, hvis du har et meget hårdt gulv eller været igennem en operation. Det er vigtigt at passe på sig selv og derfor skal du vælge en tyk yogamåtte, hvis du føler det gør ondt, når du sidder på en tynd måtte. Vil du se andet træningsudstyr, så klik her.

Billige yogamåtter

Yogamåtter findes i flere forskellige typer. En billig yogamåtte kan være rigtig god til dig, som gerne vil igang med yoga, men endnu ikke har taget beslutningen om det er noget for dig. Du vil her kunne finde gode kvalitetsmåtter til billige penge og finde dem i en prisklasse, som alle vil kan være med på.

Der findes mange billige yogamåtter, men det handler ikke altid kun om pris, for så kan kvaliteten også være dårlig. Det er nemlig nogle gange bedre at købe noget der koster lidt mere, fordi så holder det ofte længere, og dermed kan man spare penge på den måde.

Tykke yogamåtter

Yogamåtter findes i flere forskellige typer. En billig yogamåtte kan være rigtig god til dig, som gerne vil igang med yoga, men endnu ikke har taget beslutningen om det er noget for dig. Du vil her kunne finde gode kvalitetsmåtter til billige penge og finde dem i en prisklasse, som alle vil kan være med på.

De tykke måtter kan du bruge til både yoga, og træning. Tykke yogamåtter kan derfor være et godt køb, for så slipper du for at købe en til træning og en til yoga. der er 2 tykkere varianter af yogamåtter med testen ovenfor.

yogamåtte
yogamåtte

Billig yogamåtte

Yogamåtter er velegnet til hjemmebrug og nogle er i højere kvalitet, som er velegenet til centre, hvor den bruges meget ofte. Du kan sagtens finde en billig yogamåtte, som stadig er i god kvalitet. Du kan finde gode og billige måtter lige her. Jeg har været omkring det med en billig yogamåtte lidt længere oppe, men det er bare super vigtigt at være opmærksom på at prisen ikke altid det bedste at kigge efter, når man vil købe yogamåtter.

Yogamåtte tilbud

Yogamåtter vil altid være på tilbud. Der findes et stort udvalg af forskellige typer yogamåtter og nogle af dem til rigtig gode penge. Du vil kunne finde ekstra gode tilbud op til jul og I ugerne efter nytår. Så det er bare med at slå til når muligheden er til det. Du kan finde mange gode tilbud på nettet, og der er rigtig mange forskelige hjemmesider som sælger dem, men der er også fysiske butikker. Du finder 4 danske, troværdige hjemmesider hvor du kan købe yogamåtter og yoga udstyr hvis du klikker på deres logoer længere oppe.

Yogamåtte 8mm

En yogamåtte på 8 mm er den tykkeste på markedet. De er skridsikre og lidt blødere end man ellers får det i de helt tynde måtter. Der er anti-slip, så de ikke glider på gulvet, når den er i brug. Man skal helst undgå at anvende sko på yogamåtter. Desuden så er den nem at rulle sammen og have med sig.  Der er mange forskellige størrelser på yogamåtter, 8mm er en af de mest standard tykkelser, men der findes også 6mm og 1,5 cm og mange andre størrelser.

Køb yogamåtte

Der er mange fordele ved at dyrke yoga. Du bliver hurtigt mere smidig, du stimulerer hormonbalancen og blodcirkulationen. Samtidig kommer du I god form og vil tabe dig. Du vil her på siden kunne finde lækre yogamåtter, så du kan købe lige netop den du vil have. 

Bedste yogamåtte

Yoga vil skabe ro i krop og sjæl. Der findes et utal af diverse yogamåtter. Nogle I en meget høj kvalitet, mens andre er i en mindre kvalitet. Det der betyder noget er at finde den yogamåtte som passer bedst til dig og din krop. Du skal blot finde ud af hvilken tykkelse den skal være og hvilket materiale den skal være i. Du behøves ikke betale dyre domme for en måtte, du kan blotte kigge her og se det udvalg der er. Så skal du nok finde en, som passer til dig. 

Yogamåtte 6 mm

En yogamåtte på 6 mm er tyndere end andre træningsmåtter. Det er perfekt til dig som gerne vil have en følelse af et fast og jordnær underlag, når du dyrker yoga eller andet på en måtte. Den har anti-slip, så den ikke glider rundt på gulvet, når du bruger den også er den meget nem at rulle sammen og have med sig. 

Skridsikker yogamåtte

En skridsikker yogamåtte er meget vigtigt, da du ikke vil blive påvirket af at den glider rundt på gulvet, imens du laver øvelser. Det er både irriterende og farligt, da du kan komme til skade. Hvilket ingen er interesseret i at det skal ske. 

Yogamåtte med rem

En yogamåtte er nem at finde frem og rulle sammen igen. Den kan også tages med rundt. Derfor vil det være optimalt, at den er udstyret med en rem, så vil du have nemmere ved at tage den med til dine yogatimer eller andet.

Yogamåtte test

Vil du sætte fokus på dig selv og skabe ro og afspænding i din krop og sjæl? Så skal du helt klart prøve yoga. Udbuddet af yogamåtter er meget stort, så det kan være svært at vælge den rigtige. En testvinder blev ECO yogamåtten fra Abilica, som egner sig både til yoga og pilates. Den er fremstillet I naturgummi og er 4 mm tyk. 

Yogamåtte guide

Der findes et hav af yogamåtter og det kan være rigtig svært at vælge den rigtige. Det e vigtigt at du ligger godt på den og du synes det er en behagelig en. Der er mange I høj kvalitet og i sunde materialer. Du kan finde dem i mange størrelser og tykkelser. Yogamåtter er som regel helt tynde, men kan også findes i tykkere udgaver. En lille regel er jo tyndere yogamåtten er, jo bedre er den at stå på og omvendt er den lidt tykkere bedre at sidde på. Dog skal du være opmærksom på at din måtte ikke biver for tuk, da den derved kan være svær at lave yogaøvelser på.