Case 10 B – Anne 1 Vægttab


Anne

Hvordan startede dit forløb hos Casper?

Jeg havde efter et 12 ugers forløb indført en ny livsstil, men jeg følte ikke at jeg var i mål og valgte derfor at forlænge med endnu 12 uger. Jeg har lært en masse om træning og kost og ville gerne vide mere omkring forskellige øvelser og hvordan et program kan skrues sammen. Udover det har jeg fastholdt mit vægttab.

Anne's vægttab bagfra på 12 uger

Anne’s vægttab bagfra på 12 uger

Hvad har du opnået fysisk?

Jeg har tabt mig og er blevet stærkere. Det føles godt at komme i bedre form og at kunne træne med flere kg eller på anden vis se fremgang i sin træning. Jeg har samlet tabt 24 kg og er super glad for resultatet.

Hvad har du opnået mentalt?

Jeg har mere overskud og får mere energi når jeg træner regelmæssigt. Træning er blevet en del af hverdagen og ikke noget man lige skal overveje en ekstra gang som det var for mig før i tiden. Det er meget nemmere når man har fået oparbejdet nogle gode vaner og et andet mindset.

Anne's vægttab forfra på 12 uger

Anne’s vægttab forfra på 12 uger

Hvad har du opnået gennem forløbet?

Jeg har fået gode rutiner i forhold til kost og træning som nu er en inkorporeret del af min hverdag. Jeg er blevet bevidst om hvornår jeg har spist mindre sundt og at jeg sagtens kan undvære bestemte fødevarer. Det er lettere at sige nej tak til mad/alkohol i forbindelse med sociale arrangementer nu i forhold til før. Så det er med at holde en god stil størstedelen af tiden og så nyde det når man giver sig selv lov en gang imellem.

Anne's vægttab fra siden på 12 uger

Anne’s vægttab fra siden på 12 uger

Vil du anbefale Casper til andre?

Ja jeg vil klart anbefale at tage et lignende forløb hos Casper, så man kommer i gang og det ikke bare bliver ved tanken. Det er godt at blive presset og have en der følger op i starten så man får indarbejdet de gode vaner. Efter et forløb er det ikke en kur, men en livsstil hvor man tilpasser det sin egen hverdag.

Læs om Anne’s første forløb her.

Vil du se flere resultater? Så klik her.