Crosstrainer


En crosstrainer er en træningsmaskine, der kombinerer bevægelserne fra løb og cykling. Ved træning på en crosstrainer skal du både bruge dine arme og ben.

Guide & Test Af Crosstrainer

Hammer Crosstrainer Ellyptech CT3 – Den billige

Dette er en af de billigste du finder på markedet, men det betyder ikke den er dårlig. 

Fra 2416 kr.

Reebok GX40S One Series Crosstrainer – Billig men god

Dette er også en af de billige, men koster lidt mere og derfor er kvaliteten højere end ved den du ser ovenfor.

Fra 4999 kr.

Sole E35 2020 crosstrainer – Den dyre og høj kvalitet

Her får du en af de bedste på markedet, og derfor er prisen også højere end de andre i testen. 

Fra 12900 kr.

Finnlo Crosstrainer Ellypsis E3000 – Høj pris, men god kvalitet

Denne er den næst dyreste i testen, og ligesom den dyreste er den af super god kvalitet til en god pris.

Fra 10999 kr.

Tunturi Performance C50 Crosstrainer – Mellem pris, men et godt køb

Her får du en som ligger midt i, i forhold til pris men også kvalitet.

Fra 6999 kr.

Forhandler af Crosstrainer

Her finder du 3 af de bedsete og mest kendte forhandlere af træningsudstyr og maskiner. Udover det, så kan du finde et stort udvalg en masse forskellige crosstrainer ved at klikke på deres logo’er nedenunder.

Crosstrainer tilbud

Du opnår en højere effektivitet får mere ud af din træning, når du både bruger dine arme og ben aktivt. Det er et godt træningsredkab til at øge forbrændningen. Mange bruger den til at varme op, inden træningen påbegyndes. Jeg hjælper dig gerne med at finde det rette til dig, du skal blot kontakte mig.

Det kan være rigtig svært og uoverskueligt, da der findes et utal at forskellige typer crosstrainere på markedet. En crosstrainer er et godt træningsredskab som minder meget om løb. Der er ikke nogen form for justering, som på en motionscykel. Du kan finde en crosstrainer i alle prisklasser og kvalitet. Men du kan her på siden finde gode tilbud på en crosstrainer, så du kan begynde din træning hjemme I stuen eller et andet sted.

Crosstrainer er et godt træningsudstyr, da du bruger og styrker hele kroppen. Det er en kredsløbsmaskine og vil derfor øge din kondition og opbygge dine muskler. Du kan finde rigtig mange forskellige crosstrainer til forskellige priser. Dog kan du sagtens finde nogle på tilbud. Er du ikke til løbebånd eller en motionscykel, så vil en crosstrainer være et rigtig godt valg, hvis du ønsker noget konditionstræning og få pulsen op.

Masterfit tp500 crosstrainer

Med en Masterfit TP500 får du en solid og driftsikker maskine. Den har en skridtlængde på 40 cm, hvilket er sjældent i denne prisklasse. Der er indbyggede transporthjul, som gør den nem at flytte rundt med. Den har 16 niveauer og en flot og intuitiv computer med 12 faste træningsprogrammer. Computeren viser tid, distance, hastighed, puls, kalorieforbrug, intensitet målt I watt. Find dit træningsudstyr her.

En Materfit tp500 crosstrainer er en meget solid maskine. Den har lange håndtag og giver dig gode grebsmuligheder. Den har 16 modstandsniveauer, som gør at der helt sikkert er et niveau der passer til dig. En god computer med 12 faste programmer og rig mulighed for at lave dit helt eget træningsprogram. Computeren viser bl.a. tid, distance, hastighed og kalorieforbrug. Du får altså en god crosstrainer maskine for pengene. 

Reebok crosstrainer

Reebok crosstrainer vil give dig en funktionel træning på alle niveauer af fitness. Den har 8 manuelle modstandsniveauer og programmer med forskellige mål. Hele kroppen er i bevægelse og øger effektiviteten af din træning. Hvis du har brug for en pause fra at bevæge korpus, kan du støtte til det faste styr, så du stadig kan træne og have fokus på din holdning. Reebok crosstraineren har en simpel og overskuelig computer som viser hastighed, tid, distance, kalorier og puls. Det er en rigtig god crosstrainer til dig som ønsker at få den daglige kondition.

crosstrainer

Titan crosstrainer

Titan er en stabil crosstrainer som har en lang skridtlængde. Den er nem at bruge og følger din krops naturlige bevægelsesmønstre og velegnet til hjemmet. Den giver en god cardio træning, som vil styrke og opbygge dine muskler. Denne crosstrainer har 24 modstandstrin og 12 programmer, som kan tilpasses til inviduel brug. Computer skærm viser watt, tid, distance, hastighed, puls, kalorier, alder, vægt, køn. Sole e35 crosstrainer Sole e35 crosstrainer er en fleksibel og meget brugervenlig. En næsten lydløs træningsmaskine og du får følelsen af at stå på en maskine I et professionelt træningscenter. Du får den med en 7,5 tommer LCD-skærm, indbygget blæser, pulsbælte og pulsmåling I håndtagene. Der er også indbygget højtalere, så det giver mulighed for at tilslutte Mp3-afspiller (ipod o.lign).

Titan crosstrainer er e meget god og stabil maskine, som sagtens vil kunne give dig en god og effektiv træning. Dens computer viser dig tiden, distancen, kalorier og meget andet lækkert. Til trods for sit tynde ydre, vil den stadig give dig en solid maskine og den kan sagtens tåle at blive brugt. En titan crosstrainer giver dig rigtig meget til din træning.

Titan fitness crosstrainer

Med en Titan fitness crosstrainer giver dig sved på panden. Den har et flot og gennemtænkt design og med 32 niveauer, så du hurtigt kan få pulsen op. Denne model har en computer, som har 12 træningsprogrammer. Den kan vise tid, distance, kalorier, håndpuls, ur, alarm, temperatur, restituitionpuls og kropsfedt. Med et svinghjul på 8 kg, giver den et let og gnidningsløst tråd og intensitet I forskellige modstandsniveauer.

Titan fitness crosstrainer er en meget effektiv maskine til hjemmetræning. Den har en god mobilitet og du kan dermed træne hele kroppen. Med dens svinghjul og den elektroniske justerbar magnetisk modstand, vil den yde en let bevægelse på alle modstandsniveauer. Du får altså en maskine i høj kvalitet og som er meget effektiv.  

Abilica crosstrainer

Abilica crosstrainer er til dig som vil have det bedste. Her er komforten et høj krav. Det er en robust og stor crosstrainer, der kan tåle flere timers daglig brug. De justerbar skinner gør at du kan stille pedalerne i fem forskellige niveauer. På denne måde rammer du musklerne forskelligt og kan få mere ud af træningen. Du er garanteret en effektiv og god træning af hele din krop.

Med en Abilica crosstrainer for du en maskine der er rigtig god til din hjemmetræning. Den har indbyggede træningsprogrammer som vil give dig en mere varieret træning. Den har 32 niveauer, så der er helt sikkert et niveau til dig. Du kan nemt flytte rundt på denne crosstrainer, da den har indbyggede transporthjul. Dens display vil vise dig distancen, tiden, kalorieforbrug, modstandstrin mm.

Reebok zr8 crosstrainer

Med Reebok ZR8 får du en crosstrainer med 32 elektroniske belastningsniveauer og et svinghjul på 9 kg. Den har en nem og simpel computer og er perfekt til dig, der elsker motion og kræver lidt ekstra. Med sin LCD display viser den hastighed, tid, distance, antal forbrændte kalorier, puls, omdrejninger og watt. Den vil give dig en god og effektiv træning med mange forskellige muligheder for belastning og træningsprogrammer.

Bedste crosstrainer

Den bedst i test crosstrainer er Sole E35 Bluetooth. Det er en pålidelig og stabil maskine, som har lækker kvalitet. Du får en crosstrainer med mange funktioner. Den er istand til at kommunikere med din smartphone ved hjælp af en gratis Sole app. Med et svinghjul på 11,3 kg og 4 hjul, får du en glidende og behagelig og lydløs træning. Pedalerne er professionelt udformet og de kan indstilles til en 2 graders hældning – Det mindsker belastningen af ankler og knæ. Vil du heller have en crosstrainer som er bedst til prisen, skal du vælge XTERRA Free Style 3.9E. Det er en robust maskine som giver en gnidningsfri og stille træning. Den har 16 niveauer som er styret elektronisk og du kan skræddersy hver træningssession til dine behov.

De bedste crosstrainer er Sole E35 Bluetooth crosstrainer – den giver dig stabilitet og god kvalitet. Du får en crosstrainer med mange funktioner, som vil gøre din træning lidt mere lækker. XTERRA Free Style 3.9E crosstrainer – er en meget robust maskine som vil give dig en glidningsfri træning. Den har lækre funktioner og vil være rigtig god til din hjemmetræning. Spirit CE800 Crosstrainer – den ligger i den dyre ende og vil være et være PRO valg. Den har en enorm og robust konstruktion, som vil give dig den helt optimale træningsoplevelse. Den har desuden et brugervenlig design og mange smarte funktioner, som kan hjælpe din træning.

Bilka crosstrainer

På Bilkas hjemmeside, kan du finde 2 lækre crosstrainere. Titan Life Crosstrainer C65 giver en fantastisk træningsfølelse. Du får en let crosstrainer med svinghjul på 6 kg. Det gør den også lettere at pakke væk igen. Maskinen er I et flot design og passer godt til personen der hellere vil træne hjemme end i træningscenter. Den tilbyder 21 programmer og kan måle watt, tid, hastighed, puls, distance og modstand. Top Sport Ergometer FXM2 crosstrainer er af høj kvalitet og med flere lækre funktioner. Med sin LCD skærm vil den kunne vise dig distance, tid, kalorier, hastighed og håndmålt puls. Den giver dig en effektiv træning og har 24 forskellige modstandsniveauer og 18 træningsprogrammer.

Crosstrainer pris

En stor fordel ved at vælge en crosstrainer er at den aktiverer både arme og ben og på den måde flere muskelgrupper er én gang, så du forbrænder flere kalorier. Med en crosstrainer kan du træne hjemme, uden at skulle betale til et fitnesscenter, som alligevel ikke bliver brugt. Den er skånsom for ankler, knæ og led. Din forbrænding er høj, da hele kroppen bliver aktiveret. Prisklassen på crosstrainer svinger rigtig meget. Du kan finde en til ethvert budget.

Kettler axos crosstrainer

Kettler Axos er en flot begyndermaskine, som kræver minimal plads. Den har en lang holdbarhed og maksimal belastning på 110 kg. En simpel betjening som gør at den er velegnet til begyndere og fritids motionister. Kettler Axos er udstyret med en brugervenlig træningscomputer. Skærmen er overskuelig og viser energiforbrug, puls og trådfrekvens mm. Den har integrereret håndpulssensorer til pulsmåling.

Crosstrainer billig

Crosstrainer er et rigtig godt træningsudstyr, som vil være god til din hjemmetræning. Du får både arme og ben i gang på samme tid. En crosstrainer er mere skånsom end fx et løbebånd. Mange bruger en crosstrainer, da den både giver dig kondition og styrke arme og ben. Du kan træne derhjemme og foran fjernsynet. Den kan også bruges som en form for opvarmning, inden du går i gang med din styrketræning.

Sole e35 crosstrainer

Sole e35 er en meget brugervenlig og fleksibel maskine. Den har indbygget bluetooth, så du kan overføre dine træningsdata til din tablet eller smartphone. Med sine svinghjul vil den give dig en næsten lydløs træning. Med sin indbyggede computer er der blæser, pulsbælte og pulsmåling i håndtagene og derudover er der indbyggede højtalere og mulighed for at kunne tilslutte ipod og andet til. Denne maskine er rigtig god, hvis du vil i gang med træne hjemme.

Køb crosstrainer

Med en crosstrainer kan du aktivere hele din krop, da kroppen er i bevægelse og samtidig skåner den mod hårde stød gennem kroppen. Maskinen er både hård og effektiv til din træning eller til genoptræningen. Du vil aktivere hele kroppen og det er især de store muskelgrupper som benene og lårene. Er du nybegynder indenfor træning, så vil en crosstrainer være dit helt rigtige valg.

Billig crosstrainer

Der er rigtig mange fordele ved at træne på en crosstrainer. Det er et godt alternativ til cykling eller løb også får du en bedre kondition og skåner dine knæ og led. Du undgår stød op igennem kroppen, da dine fødder følger pedalerne hele tiden. Derudover vælger du selv belastningen og kan skifte mellem flere niveauer. Du kan finde billige crosstrainer på internettet og det kræver ikke mange søgninger.