Boksepuder


Boksepude er et populært redskab i mange fitnesscentre, som både unge og vokse bruger i høj grad. Det er et oplagt redskab til at have til ens hjemmetræning.

Guide & Test Af Boksepuder

Hammer Fit Sparring Pro (80 x 30cm – 18kg) Sandsække

Her får du en billig boksepude, hvor der er tal som du kan slå efter. Det er en rigtig god sandsæk til prisen.

Fra 749 kr.

Abilica Boksepude, i førsteklasses kunstlæder

Den er 130 cm høj, vejer 40 kg og har en diameter på 30 cm.

Fra 1.195 kr.

Hammer Fit Black (100x30cm – 20kg) sandsække

Endnu en sandsæk eller boksepude fra Hammer Fit, lidt tungere, og større end den første i testen.

Fra 1.079 kr.

Forhandler af boksepuder

Vil du gerne købe en boksepude, så kan du finde et stort udvalg ved de 2 nedenstående forhandlere, du skal blot klikke på deres logoer.

Boksepude stativ

Træning med en boksepude kan give dig mange effekter – øget kondition og styrke, bedre koordination og reaktionsevne, en bedre form og et vægttab (hvis dette er et ønske). Uanset om du køber ind som professionel eller privat, bliver du guidet igennem alle de praktiske forhold, for at få maksimalt glæde og udbytte af din boksepude. Har du brug for hjælp til at vælge den rette, så kan du sagtens kontakte mig.

En boksepude kan hænge på forskellige måder. Hvis du ikke vil have den til at hænge i loftet, kan du med fordel anvende et stativ. Den vil stå sikkert og vælter eller falder ned under din træning.

Everlast boksepude

Everlast er en robust og stabil boksepude. Den er fremstillet i et meget slidstærkt materiale og som har en god og lang holdbarhed. Denne boksepude egner sig til både den professionelle til nybegyndere og den kan med fordel hænges op i hjemmet. Boksepuden har en vægt på 19 kg og er 76 cm lang.

Fritstående boksesæk

En fritstående boksesæk eller boksepude er en sandsæk på en fod. Den er perfekt til dig, som ikke vil hænge din boksepude op i loftet også kan du lettere flytte rundt på den efter dit behov. Dog skal foden fyldes med sand eller vand, så den står stabilt, når der slås på den. En god boksepude som du kan bruge både indenfor og udenfor også er den nem at sætte op og samle, da den består af få dele og du slipper for monteringen af den. Leder du efter andet træningsudstyr, så kan du finde det her.

Boksepuder

Boksebold til voksne

Boksebold er blot et af de mange navne en boksepude kan have. En boksebold til voksne er uanset om du er mand eller kvinde. Den vil give dig styrke, kondition og balance. Det er en effektiv motionsform, som mange kender til. Uanset om du er professionel bokser eller du blot vil i bedre form, så er dette redskab et rigtig godt initiativ til dig og din træning.

Boksebold på fod

En boksebold på fod er til dig, som ikke vil bruge tiden på at hænge den op på væggen eller i loftet. Den er meget let at montere og fod skal kun fyldes med vand eller sand, så den står stabilt og sikkert. Du kan nemt flytte rundt på den og tage den med udenfor, så træning kan ske andre steder.

Boksepude på fod

Boksepude kan både hænges op og stå på en fod. Fordelene ved at den står på en fod, er at du kan flytte rundt på den, ved blot at tømme foden for sand eller vand og dermed fylde den igen, det sted den skal stå. Du kan altså træne hvor du vil, om det er udenfor eller inde i stuen. Derudover skal du ikke bruge din tid og energi på at hænge den op i loftet og være bange for at den skulle falde ned. Også kan du altid gemme den væk, hvis det lyster.