Romaskine


Romaskinen er en af de mest populære og foretrukne maskiner til hjemmetræning. Når du bruger en romaskine, træner du rigtig mange muskler i kroppen. Det er et effektivt redskab.

Guide & Test Af Romaskine

Den billige romaskine

Dette er den billige, som er du uden tvivl kan starte med, hvis du gerne vil have en romaskine derhjemme til en god pris.

Fra 2500 kr.

En god romaskine til en lav pris

Denne god og har fortsat en lav pris, så vil du gerne have noget af en lidt højere kvalitet, og er villig til at betale lidt mere, er dette den rette.

Fra 3499 kr.

Den dyre og professionelle

Det er toppen som du finder i crossfit centre, og fitness centre. Det er nemlig en Concept 2, og den koster også en del.

Fra 10550 kr.

Høj kvalitet til en god pris

Dette er endnu en god romaskine, til en fornuftig pris. Den koster lidt mere end de andre du ser ovenfor, men er værd at overveje.

Fra 6299 kr.

Forhandler af romaskiner

Leder du efter en romaskine, så kan du finde 3 hjemmesider lige her, som er danske og som har et stort udvalg og i mange forskellige prisklasser. Prisen definerer ofte kvaliteten og hvor god en maskine er, men nogle gange kan du lave et godt køb hvis du finder nogle på tilbud eller lignede. Er du i tvivl om hvilken en du skal vælge, så er du velkommen til at kontakte mig, så vil jeg gerne hjælpe dig med at vælge den rette. Vil du til de forskellige forhandlers hjemmesider, skal du blot klikke på deres logo nedenunder.

Concept 2 romaskine

Concept 2 er en af verdens førende producenter af bla. romaskiner. Den kan klart anbefales til professionelt brug. Med en Concept 2 romaskine er du sikret den bedste og mest realistiske ro oplevelse indenfor. Det er helt klart den bedste maskine på markedet. Der findes 2 romaskine modeller – Model D og model E. Dog ligger deres romaskiner i den meget dyre ende af prisskalaen. Leder du efter andet træningsudstyr, så kan du også finde det længere oppe på siden eller i bunden.

Concept 2 romaskine er verdens bedste indenfor romaskiner. De findes i rigtig mange fitness- og crossfitcentre. Men derfor kan du som privatperson stadig anskaffe dig sådan en. En Concept 2 er meget robust også er den baseret på vindmodstand via dens svinghjul. Den er nem at opbevare og skal skilles ad på ingen tid. Displayet er nemt at betjene og tænder selv, når svinghjulet begynder. Du finder mange spændende ting i menuen, såsom programmer, resultater osv. Desuden kan du også de standardting som distance, hastighed, tempo og kalorier.

Romaskine test

Udvalget er stort og der er rigtig mange romaskiner på markedet, så valget kan være rigtig svært. Et ar de bedste råd, er at kigge på hvilke behov du har til en romaskine. Ønsker du det allerbedste og den som vinder bedst i test, skal du vælge en concept2 romaskine. Det er en super god romaskine, som bliver brugt i rigtig mange fitnesscentre og crossfitcentre, samt til store crossfitkonurrencer. Dog ligger den i den meget høje prisklasse. Ønsker du ikke at bruge alt for mange penge, så findes der nogle gode billige alternativer. De klarer sig også rigtig godt i de diverse tests. Derfor er det vigtigt at kigge på de behov, så du ikke bruger alt for mange penge, hvis behovet ikke er så stort og omvendt.

Romaskine concept 2

Concept2 romaskine er en luksus udgave. Den er mest velegnet til fitnesscentre, roklubber og til dig som kun ønsker det bedste af det bedste. Du får en robust maskine, som er nem at betjene og tænder selv, så snart svinghjulet begynder at dreje. Den har forskellige funktioner i menuen, såsom diverse workout programmer, de resultater mm. På displayet kan du se din distance, hastighed, tempo, kalorier og watt. Træningen på denne romaskine kan også være lidt sjov, da der findes små spil, som du kan spille, mens du roer.

Med en Concept 2 romaskine får du det bedste af det bedste. Den er meget robust og rigtig mange elite sportsudøver og crossfit atleter anvender denne romaskine. Den ses også i mange crossfitcentre og fitnesscentre. Du får en føles af at du roer på vandet og vil gøre din roning mere behagelig med det ergonomiske håndtag. Den giver dig en god træning og du træner kroppens store muskelgrupper.

 Du vil især opleve træning med stor effekt på dine ryg-, ben og mavemuskler, samt arme og skuldre. Romaskinen er skånsom for muskler og led og giver et rigtig godt resultat. Maskinen er for alle, uanset om du er nybegynder eller en garvet roer. Jeg hjælper dig gerne med at vælge den rigtige, så hvis du kan fortælle mig hvad du leder efter og hvad dit niveau er, så kan jeg rådgive dig til den rette, du kontakter mig bare.

romaskine
romaskine

Abilica winrower 2.0

Winrower er en kraftig romaskine, der har en fysisk størrelse som er tilpasset det skandinaviske marked. Glideskinnen er I aluminium, som giver stillegående og komfortable bevægelser. Den har en elektronisk justerbar magnetmodstand og en letlæselig computer med 12 programmer. Her kan du se din tid, distance og kalorier.

Romaskine træ

Der findes mange forskellige modeller af romaskiner. Der findes romaskiner der er lavet af træ. Det er typisk vand romaskinerne, som er bygget af træ. Det giver en form for æstetisk i hjemmet. Den har et anderledes udseende, men dem man ser nede i fitnesscentre eller crossfitcentre.

En romaskine i træ har noget af et autentisk design. Det afspejler prisen sig også af. Der er ikke nogen magnetisk modstand, det er kun den naturlige bevægelse, som bliver udnyttet gennem vandmodstanden. Det vil give dig en følelse af at du roer på vandet. Den har de samme egenskaber og specifikationer som andre romaskiner, det er udelukkende udseendet der spiller en rolle her.

Romaskine med vand

En romaskine med vand, vil skabe en modstand, som når du roer ude på vandet. Modstanden er unik og vil give dig en unik oplevelse. Den vil give dig en meget realistisk og hård træning. Du får en sjov træning, som er stille og støjsvag også har et æstetisk udseende.

Romaskine tilbud udsalg

Romaskiner kan være en jungle at finde rundt i. Der findes utal af mærker, modeller og i et viftefang af forskellige prisklasser. Derfor har vi her på siden, samlet nogle romaskiner til gode penge. Der vil somme tider komme forskellige romaskiner på tilbud. De vil kunne finde romaskiner til billigere penge end, hvis du skulle ud og købe den i en fysisk butik.

Kettler romaskine

Kettler romaskine er en rigtig god romaskine til hjemmebrug. Den er udstyret med et letlæselig LCD-display og kan måle tid, åreslag, kalorier, puls og hvilepulsmåling. Du får en virkelighedsnær ro oplevelse og med 10 modstandstrin og relevant data, kan du holde styr på din egen træning.

Kettler er en rigtig god romaskine, som er et godt bud på træningsudstyr til hjemmebrug. Kettler romaskinen har et letlæselig display og kan vise dig tiden, kalorier og puls. Du får en meget virkelighedsnær ro oplevelse og du får 10 modstandstrin, så du kan holde styr på dig træning. Der findes flere modeller inden for mærket Kettler og de findes i forskellige prisniveauer.

Masterfit tp900 romaskine

Med Master TP900 får du en kraftig og stabil konstruktion med et luftbaseret modstandssystem. Den er udviklet til meget brug og er ideel til virksomhedens motionsrum eller til dig som vil have det bedste. Du får 9 modstandsniveauer, så du får mulighed for at tilpasse din træning til det der passer til dig. Kædetrækket giver et meget jævnt og kraftigt træk. Du har mulighed for at skille romaskinen ad på midten og dele den i to, så er den nem og praktisk til opbevaring. Computeren på maskinen, giver dig gode muligheder for at opsætte dine ønskede mål for træningen.

Masterfit tp900 romaskine er meget stabil og kraftig, som er baseret et modstandssystem med luft. Den har 9 modstandsniveauer, som giver dig mulighed for at kunne tilpasse din egen træning som det passer dig. Computeren til denne romaskine vil give dig mulighed for at opsætte dine ønskede mål for træningen. Du kan vælge mellem kalorieforbrug, tid, afstand eller vælge et af de spil der er.

inshape romaskine

Inshape rommaskiner ligger I de billige ende. Det er en simpel romaskine ude overflødige detaljer og funktioner. Hvis du vil prøve og se om at ro er noget for dig, så vil Inshape romaskine være det oplagte valg. 

Man skal ikke blive i tvivl om denne romaskine, når man ser prisen. Det meget billig, men den er stadig meget god. Den har 10 modstandsniveauer og du kan fx måle tiden, hastigheden og dit kalorieforbrug også kan den foldes sammen, så den ikke fylder så meget. Den har fået rigtig flotte anmeldelser og kan findes flere steder, blot ved en enkelt søgning.

Romaskine vand

En romaskine med vand vil simulerer roning i naturen med vandmodstand. Det er en blød, behagelig og uforvrænget følelse af modstand. Kan du lide at ro ude på vandet, men ikke har muligheden for det, så vil en vand romaskine være det oplagte valg. Den kan nemt stilles væk efter brug med dens transporthjul også kan den opbevares på højkant.

Billig romaskine

Der findes et utal af romaskiner. Både de helt dyre, men også de billige. Alle kan anvende en romaskine, det handler bare om at finde ens eget behov funktioner og træningsmængde. Du vil her kunne finde nogle billige romaskiner, som vil passe til det du søger. Om det er det ene eller det andet, så skal du nok finde en romaskine til dit behov. 

Romaskiner er blevet mere og mere populært til træning. Den vil aktivere hele din krop på en gang. Den vil både styrke din krop, men også hjælpe dig til en bedre kondition. Du skåner også dine led, ved at bruge en romaskine. Det er vigtigt at du vælger den rette romaskine til dine behov og ønsker, for at få det optimale ud af din træning. Du finder mange romaskiner på internettet og mange af dem er og billige. Derfor kan det godt betale sig at studere markedet lidt, inden du køber en romaskine.

Bedste romaskine

Her er nogle ar de romaskiner som er bedst i test.
Concept 2 – Det er den dyreste model, men helt klart også den bedste. Luftmodstanden giver den mest realistiske ro oplevelse. Det er en robust maskine, som både fungerere I fitnesscentre, men også i private hjem. Også er den meget brugervenlig og fleksibel monitor.
Abilica WinRower – Den er bedst til prisen. Du får rigtig meget romaskine for pengene. En realistisk oplevelse med elektronisk styret magnet-modstand. Den er desuden let sammenklappelig til kompakt opbevaring.

En af de bedste romaskiner vil være Masterfit TP 900. den er kraftig og stabil og har et luftbaseret modstandssystem, så det simulerer modstanden på vandet. Den er slidstærk og har 9 modstandsniveauer, som giver dig mulighed for at tilpasse din træning.
Abilica WinRower 2.0 romaskine er den bedste til prisen. Det er en rigtig god begynder romaskine og vil være et rigtig godt valg til din hjemmetræning. Du får stadig en romaskine i høj kvalitet og med god stabilitet.

Romaskine tilbud

Romaskiner er meget populære, både i centeret og til hjemmetræning. Du kan ved at ro træne hele kroppen. Du styrker din ryg, core, arme, ben og skulder. Vælg en romaskine, hvis du ønsker en god træning, som vil hjælpe din krop til at blive stærkere. Romaskiner kan findes på flere sider og du vil her på siden kunne finde forskellige romaskiner på tilbud, så der vil helt sikkert være en til dig.

Der er et rigtig stort marked af forskellige romaskiner og det er blevet et populært træningsudstyr, som man især bliver brugt i mange fitness- og crossfit centre rundt om i landet. Flere og flere anskaffer sig også en romaskine til brug hjemme, da det kan være nemmere at komme i gang med at træne. Man kan finde rigtig mange forskellige slags romaskiner på tilbud, ved blot at lave nogle søgninger på internettet. Den behøver ikke koste en formue, især ikke hvis du først skal stifte bekendtskab med sådan en. Er du den mere erfarne og professionelle atlet, skal du kigge efter andre romaskiner.

Romaskine guide

Romaskinen er meget alsidigt og skånsomt for din krop og derfor vil den også give dig rode resultater. Den er et godt valg, hvis du skal igang med genoptræning. Romaskinen vil styrke dine arme og din overkrop også opbygger du ryggens store muskler, som er med at til at give dig en pæn og ret holdning. Når du skal vælge en romaskine er det vigtigt at tænke over følgende punkter: Din motivation for træning/om du er glad for træningsprogrammer – sædehøjde, kvalitet og helt klart dit budget. Have disse punkter med i din overvejelse, når du skal ud og anskaffe dig en romaskine.

Køb romaskine

At købe en romaskine kan godt være en investering i sig selv – eller det kommer selvfølgelig an på, hvor mange penge du vil give. Romaskinen kan hjælpe dig til et ønsket vægttab, blot vil blive stærkere i kroppen eller blot vil i bedre fysisk form. Du træner hele kroppen på en effektiv og skånsom måde. Køber du en romaskine til hjemmebrug, slipper du for at tage i motionscenter og derved spare du både tid og penge på dette. Også kan du træne når det passer dig.

Vandromaskine

Mange romaskiner er magnetiske. Men med en vandromaskine får du en følelse af at du roer på vandet, samtidig med at det giver dig en effektiv træning. De findes i rigtig flotte design, som passer ind i et hvert rum. Du kan finde mange forskellige vandromaskiner på internettet. De koster lidt mere, men så får du også en i et stilrent design, som du ikke behøves at pakke væk.

Romaskine foldbar

Har du begrænset plads og vil ikke have romaskinen stående fremme, så vil en foldbar romaskine være det bedste for dig. Du får stadig den samme træning og får det optimale ud af det. Du kan finde flere slags som ikke vil fylde meget og som er nem at folde sammen og sættes bag døren eller helt væk.

Romaskine til salg

Romaskine er et super træningsredskab til din hjemme træning. Der er mange fordele ved at skaffe en romaskine. Du styrker hele kroppen og får trænet din core og derudover forbrænder du mange kalorier, hvis man er efter det. Du kan finde mange forskellige romaskiner, så du vil helst sikkert også finde en som passer til dig og dit behov.