Træningsbold


En træningsbold er et fantastisk redskab til din ryg-, mave- og balanceøvelser. Den kan også benyttes som en ergonomisk stol. Der findes et utal af træningsøvelser, så du kan få en stærk krop.

Guide & Test Af Træningsbolde

Den billige træningsbold 55 cm, fra cPro9

Dette er en af de billige træningsbolde, som du kan lave mange øvelser på. Kvaliteten er fornuftig, og den er god til både hjemmebrug og til fitness center.

Fra 99 kr.

Fitness bold, 65 cm – Høj kvalitet

Her får du en der koster lidt mere, som har en højere kvalitet og det hænger ofte sammen med prisen.

Fra 249 kr.

SwissBall 55 cm – Kvalitet til en god pris

Her får du en god kvalitet til en fornuftig pris. Den koster lidt mere end den billigste, men pengene er godt givet ud.

Fra 129 kr.

Træningsbold 65cm, ABS, Grå

Dette er ligeledes som de andre i testen en rigtig god træningsbold, i forhold til pris er den højere end to andre i testen, og kvaliteten er god.

Fra 149 kr.

Forhandler af træningsbolde

Vil du gerne købe en træningsbold af god kvalitet, til en god pris, så er der 3 hjemmesider du kan klikke dig videre til ved at klikke på nedenstående logoer. Det er alle 3 danske hjemmesider, hvor kvaliteten er i orden.

Gymnastikbold

Denne bold har mange navne. Men det meste kendte navn er en gymnastikbold. Den har en af de træningsformer der har den bredeste målgruppe. Det er et rigtigt godt redskab, især til genoptræning, da træningsbelastningen er meget lav og muskler og sener bliver mindst muligt belastet. Du kan finde rigtig mange typer af gymnastikbolde, så du skal finde ud af hvilken størrelse der passer til dig og det behov/træning du har brug for.

Det er også et vigtigt redskab, hvis man skal eller er i gang med genoptræning efter en skade. Du kan finde en træningsbold i flere forskellige størrelser og farver. Så udvalget er stort. Er du i tvivl om hvilken du skal vælge, så er du velkommen til at kontakte mig.

Træningsbold 65 cm

En træningsbold der måler 65 cm egner sig bedst til en person der måler 160-179 cm. Skal du derimod bruge træningsbolden som en kontorstol anbefales det at du måler 175-194 cm. Du kan finde mange træningsøvelser, så du kan få bedre styrke i ryg, mave og en bedre balance.

Træningsbold 55 cm

Træningsbolde findes i mange størrelser og det er ikke ligegyldig hvilken størrelse man vælger. Der findes nogle vejledende størrelsesguider som kan give dig et praj, hvor stor din træningsbold skal være. En træningsbold på 55 cm, anbefales det at du er mellem 150 og 159 cm. Skal den bruges som stol anbefales det at du måler 160-174 cm. Find en masse træningsudstyr her.

træningsbold

Træningsbold 75 cm

En træningsbold på 75 cm er en af de store bolde. Her anbefales det at du er mellem 180-194 cm høj, hvis du skal bruge den til træning. Er det blot som en stol, anbefales det at du er mellem 195-197 cm høj. Dog er målene vejledende. Du kan godt træne med en bold i en anden størrelse, det giver dig blot en ide om, hvilken størrelse der vil være optimal for dig.

Stor træningsbold

Træningsbolde findes i flere størrelser. Store som mindre store. Den helt store måler 85 cm. Der er mange muligheder med en træningsbold. Den er rigtig god til bl.a. genoptræningen eller som en stol, da den vil forbedre din holdning og lindre i ryggen. Derudover er det også en god træningsbold til at kunne styrke din ryg, mave og forbedre din balance.

Gymnastikbold 65 cm

En gymnastikbold er rigtig god til at kunne træne og styrke din mave, ryg og din balance, da du skal spænde op i de muskelgrupper, ved blot bare at kunne sidde på den. Derfor er det også en god kontorstol, da du netop vil kunne forbedre din holdning mindske spændinger i fx nakken. De fås i flere størrelser. En gymnastikbold på 65 cm vil være god til dig, hvis du er mellem 160-179 cm høj.