Bedste Fiskeolie


Hvad er den bedste fiskeolie? Det er et spørgsmål jeg tit har fået som kostvejleder og personlig træner, derfor har jeg valgt at lave en guide til valg af fiskeolie, efter at have testet forskellige produkter i gennem mine 8 år som personlig træner og kostvejleder. Nedenunder finder du fire forskellige produkter, hvor den første er testvinderen.

Testvinder i bedste fiskeolie – Bodylab Omega 3 x 120 kapsler

Vinderen er Bodylab fiskeolie, som har et godt indhold af omega, prisen er god og det er et anerkendt dansk brand med gode anmeldelser og de er kendt for deres gode kvalitet.

Fra: 76 kr.

Den gode til prisen – Puori (PurePharma) Omega-3 O3 x 120 kapsler

Denne koster en del mere end min testvinder, men dette er nok den højeste kvalitet af fiskeolie på markedet, hvis du altså gerne vil betale for det. Så er prisen lige meget og du ønsker det bedste, så anbefaler jeg denne.

Fra: 208 kr.

Den billigste pr. kapsel – Lekaform Fiskeolie x 300 kapsler

Indholdet af EPA og DHA er væsentlig lavere end alle de andre i testen, også derfor den er den billigste pr. kapsel i testen. Men nu hvor prisen er så lav pr. pille, kan du sagtens tage flere af dem, og dermed få den ønskede mængde af EPA og DHA:

Fra: 79 kr.

Den dyreste – Eskio-3 High Concentrate Omega-3 x 120 kapsler

Dette er den dyreste pr. kapsel i testen, og hvis du er villig til at betale en høj pris, anbefaler jeg Puori i stedet. Denne har dog et stort indhold af omega i hver pille, og derfor behøver du kun at spise 1 pille.

Fra: 299 kr.

God fiskeolie

 God fiskeolie har et højt indhold af EPA og DHA, og dette er omega-3 festsyrer. God fiskeolie og omega 3 har flere forskellige funktioner i kroppen, det kan f.eks:

  • Hjælpe med at skabe en stabil hjerterytme
  • Hjælpe med at sænke blodtrykket, ved at udvide blodkarrene
  • Hjælper mod sammenklumpning i blodet
  • Hjælper mod irritation og betændelse, samt inflammation
  • og mange andre funktioner
Fiskeolie er noget jeg selv har taget det meste af mit liv, og anbefaler ofte alle mine klienter det også, da det er de færreste som får nok fiskeolie og omega 3 i deres kost. Så en god fiskeolie, er som tidligere nævnt en kapsel med et højt indhold af EPA og DHA.

Det er de færreste der spiser nok fisk i dagligdagen, og derfor heller ikke får nok omega-3 fedtsyrer, det er her det er en god ide at tage fiskeolie som kosttilskud. Det øger nemlig mængden af omega-3 fedtsyrer i din kost.

Jeg tager selv fiskeolie til min morgenmad, de fleste vil opleve en dårlig smag i munden eller få sure opstød hvis det tages på tom mave. Men i bund og grund er det lige meget hvornår på dagen du tager fiskeolie, så prøv dig frem og se hvornår det passer bedst for dig.

Den bedste fiskeolie er dem med et god indhold EPA og DHA, altså omega 3 fedtsyrer. EPA og DHA er dem som har en positiv indvirkning på os. Eftersom det er de færreste der får nok omega 3 gennem deres kost, vil det være en god ide at tage fiskeolie dagligt.

Dem som skal spise fiskeolie, er dem som ikke får nok fisk i dagligdagen eller omega 3 fedtsyrer. Og det er i det fleste tilfælde næsten alle mennesker. Personligt selv spiser jeg slet ikke nok fisk, og tilføjer det så gennem kosttilskud.

Hvilken fiskeolie er bedst

Hvilken fiskeolie er bedst, er et spørgsmål jeg tit har fået som kostvejleder og personlig træner i over 8 år, og den jeg anbefaler at den fra Bodylab som også er testvinder. Den har en god pris pr. kapsel, samt indholdet at Omega 3, altså DHA og EPA er højt. Men i sidste ende kan alle former for fiskeolie piller være gode, det handler mere om mængden, så jo “dårligere” en pille er, og jo lavere indhold af EPA og DHA, jo flere skal man tage om dagen.

Bedste fiskeolie kapsler

Bedste fiskeolie kapsler ifølge mig er testvinderen længere oppe, altså Bodylab Omega 3. Det er specielt hvis du ønsker noget til en god pris, med et godt indhold. Ønsker du nogle der koster noget mere, hvor det er den højeste kvalitet, så er det Puori også kendt som PurePharma du skal vælge. Disse koster dog væsentlig mere end dem som har vundet testen. Men disse to er helt klart de bedste fiskeolie kapsler.

bedste fiskeolie

Bedste fiskeolie piller

Bedste fiskeolie piller er Puori eller Bodylab, vil du have dem af højeste kvalitet skal du vælge den første, vil du have dem til den bedste pris med et fornuftigt indhold, så er det den anden. Er det første gang du køber og ønsker det bedste fiskeolie, så vil jeg gå med en af de 2 første i testen, det er de to 2 jeg har taget mest igennem mit liv, og jeg er rigtig glade for dem begge to. 

Bedste fiskeolie på markedet

Bedste fiskeolie på markedet er uden tvivl Puori Omega-3, som tidligere hed PurePharma. Rigtig mange atleter og dem som ønsker det bedste køber dette produkt. Jeg personligt skifter lidt mellem det og så Bodylab Omega 3, og det er blot fordi jeg ofte skifter mellem mine kosttilskud så jeg ikke altid får det samme. Det er det samme jeg gør med min kost, så jeg får noget forskelligt.

Er du på udkig efter andet kosttilskud har lavet en guide til disse, blot klik på den blå tekst, så kommer du til min guide: