Lacrosse Bold


Kæmper du med smerter eller behandler folk, som har smerter, så vil en lacrosse bold være et godt valg til dig. Det er en hård bold til dybdegående massage. En lacrosse bold kaldes også en trigger point bold.

Guide & Test Af Lacrosse Bold

Den billige lacrosse bold & massagebold

Her får du en hård og billig bold med pikke på, som kan bruges mange steder på kroppen til massage. Rigtig god til at løsne op i kroppen og musklerne.

Fra 28 kr.

De kendte lacrosse massage bolde

Disse er dem du ser i fitness centre, crossfit centre osv. De er nogle af de mest kendte indenfor lacrosse bolde, og er af utrolig høj kvalitet.

Fra 35 kr.

De effektive double massage bolde

Her er nogle som er specielt lavet til ryggen, og her kan du bruge dem til at rulle uden om din rygsøjle, og det giver en god behandling.

Fra 99 kr.

Sæt af 3 bolde, blød, medium og hård

Dette er et sæt af 3, hvor hårdheden er forskellig på dem alle 3, det er et godt køb hvis du ønsker flere forskellige muligheder.

Fra 149 kr.

Forhandler af Lacrosse Bold

Der findes en masse forskellige forhandlere af Lacrosse bolde eller massage bolde, men her får du 3 med et godt udvalg, gode produkter og god kvalitet. Du skal blot klikke på deres logoer for at se hele deres udvalg.

En lacrosse bold bruger du ved at ligge den på dine trigger punkter. Triggerpunkter er de punkter på din krop, hvor der er en sammenfald af sener og muskler. Tryk på en af disse punkter med en bold, så vil du føle en dyb, ubehagelig fornemmelse. Massér triggerpunkterne med en lacrosse bold for at lindre smerter og spændinger i musklerne.

En lacrosse bold er god at bruge fordi den kan bruges meget intenst på et specifikt område, som kan være med til at fjerne spændinger og smerter. De kan fås i forskellige størrelser og former, som gør du kan få noget forskelligt ud af det.

Det er svært at sige hvilken lacrosse bold der er den bedste, da det afhænger af hvordan du vil bruge den. Der er mange forskellige størrelser og former på markedet, så det er vigtigt at vælge den bold der passer bedst til dine behov. Du kan dog finde testvinderen her på siden.

Trigger point bold

Den har en nubret overflade som gør at bolden kan bruges på glatte overflader. En lacrosse bold er et godt alternativ til foam rolleren og god til at fjerne muskelspændinger og øge smidigheden. En god bold som kan benytte til selvmassage træning, hvor der fokuseres på at massere de enkelte knuder i musklerne. Er det svært at finde den rette, så kan jeg hjælpe dig – det eneste du skal gøre er at skrive til mig.

Lacrosse bold til trigger point massage øvelser. Den bruges meget til at massere musklen, øge mobiliteten og løsne op for de spændinger, som der ofte kommer i forbindelse med hård træning. Trigger point bolden er god til at gå I dybden og lave en dybere massage på de større muskelgrupper. Så du får en bold som er ideel til at løsne op i muskelgrupper, som normalt er svære at nå.

En trigger point bold bruges på samme måde som en lacrosse bold. Du ligger den på dine triggerpunkter, og trykker på bolden for at lindre spændinger og smerter i musklerne. De fleste vil få gavn af at bruge en trigger point bold dagligt, eller blot i forlængelse med sin træning for at spænde af.

Trigger point massage bold

Med en trigger pointmassage bold, får du en gennemført massagebold I høj kvaliet. Du får muligheden for at nå dybere ind til musklerne, end du kan gøre med en foam roller. Boldene har en skridsikker overflade, så du let kan arbejde med den og nem at rengøre. Også henvender den sig til en meget bred målgruppe.

Trigger bold

Trigger bold er en massagebold, som vil give dig en intens bindevævsmassage. Det er et godt redskab til selvmassage af din krop. Brug trigger bolden på et af dine triggerpunkter, masser I små cirkler eller tilfør kompression ved at holde bolden I ro og trække vejret, samtidig med at du prøver at slappe af omkring dit triggerpunkt. Du kan bruge bolden, hvis du har behov for intens, dybdegående bindevævsmassage, den kan tages med på ferier og rejser, grundet dens størrelse. Find et udvalg af en masse træningsudstyr her.

Lacrosse Bold

Tilbud lacrosse bold

En lacrosse bold kan fange alle de steder på kroppen, hvor du har muskelspændinger og er øm. Du kan med sådan en bold opnå en lækekr, dydbegående massage. Bolden er designet til at skulle efterligne en massørs hænder og vil kunne være en god hjælp, når du kan mærke dine anspændte muskler i kroppen. Du vil her på siden kunne finde masser af tilbud på lacrosse bolde, så du kan få masseret dine spændte krop og opnå en bedre træning og resitution.

Køb lacrosse bold

Har du brug for at få løsnet op for muskelspændinger i ben, skuldre, arme mm. og vil opnå bedre restitution efter træning, vil en lacrosse bold være et godt valg til dig. Du vil kunne aflaste dine muskler ved mindre ømhed og smerter, blot ved et tryk på din muskel med bolden. Køb din lacrossebold allerede idag. Du finder et større udvalg af bolde lige her på siden. Så du kan komme af med dine muskelspændinger og få en bedre træning.