Case 2 A – Jacob Vægttab


Jacob

Hvordan startede dit forløb hos Casper?

Der var en kammerat som taggede mig på Facebook på Casper’s Side. Havde længe ønsket mig at komme i gang, men manglede et spark bag i. Derfor kontaktede jeg Casper og kom igang. Ikke noget jeg har fortrudt på noget tidspunkt! Vi startede med en samtale hvor vi snakkede om alt fra hverdag til personlige ting. Vi gennemgik mine mål, forventinger og hvad der ville ske i forløbet. Jeg var indstillet på at give mig 100% i hele forløbet, hvilket jeg også gjorde klart over for Casper. Vægttab var mit fokus.

Jacobs vægttab fra siden på 12 uger

Jacobs vægttab fra siden på 12 uger

Hvad har du opnået fysisk?

Jeg er kommet i meget bedre form. Vægttabet har betydet rigtig meget for mig og har nu mere energi i hverdagen og føler mig bare ti år yngre. Jeg har fået en krop jeg føler mig glad, selvsikker og tilfreds med, nu arbejder vi sammen mod nye mål. Jeg vil gerne opbygge mere muskelmasse nu og derfor har jeg forlænget med 12 uger mere.

Hvordan har din træning været med Casper?

Min træning med Casper har været super og noget jeg så frem til hver uge. Casper har været god til at gribe mig an, og har været god til at presse det sidste ud af mig og man føler virkelig at man får noget ud af træningen. vi har trænet sammen en gang i ugen og i starten af forløbet trænede jeg selv to gange i ugen. senere i forløbet trænede jeg så tre gange i ugen.

Jacobs vægttab forfra på 12 uger

Jacobs vægttab forfra på 12 uger

Hvad har du opnået mentalt?

Jeg er mere frisk, medgørlig og har nemmere ved at takle en stresset og presset dag. Har et større mentalt overskud og sover nemmere og bedre om natten. Har været mere energi i løbet af dagen, og oplever ikke at “crashe” midt på dagen.

Hvad har du opnået gennem forløbet?

Jeg har fået en bedre indsigt til hvad jeg spiser og så har jeg fået lagt min kost totalt om og spiser næsten ikke søde sager mere. Udover dette har jeg opnået et vægttab, jeg ikke troede var muligt på 12 uger. Jeg har også fundet ud af at, kroppen fungere bedre nu end da jeg startede.

Vil du anbefale Casper til andre?

Jeg vil helt klart anbefale Casper til andre og har også anbefalet Casper til andre. Er stadig imponeret over de resultater vi har opnået på bare 12 uger.

Vil du se flere resultater? Så klik her.

Jacobs vægttab bagfra på 12 uger

Jacobs vægttab bagfra på 12 uger