Case 6 – Rasmus Vægttab


Rasmus

Hvordan startede dit forløb hos Casper?

Jeg kender Casper og havde snakket frem og tilbage med ham, om jeg ikke skulle igang med et forløb. Jeg har altid trænet meget både håndbold, cykling, løb osv. Tidligere har jeg også prøvet kræfter med styrke træning, så helt fremmede var det ikke, dog er det mange år siden. Jeg har svinget meget i vægt og fedt procent set over de sidste 5 år. Jeg er gået fra rimelig overvægtig til meget tynd grundet cykling, så senest var jeg tynd og let uden dog at have trænet styrke overhovedet. Så jeg synes det var på tide at få mere styr på kosten, da jeg aldrig rigtig er gået op i kosten selvom jeg har været oppe på trænings uger af + 20 timer. Så nu var det på tide at jeg skulle lære lidt om min krop også kaste mig ud i en forvandling af livsstil og forhåbentlig kropsbygning. Jeg opnåede det vægttab jeg ønskede mig.

12 ugers vægttab fra siden

12 ugers vægttab bagfra

Hvad har du opnået fysisk?

Jeg er gået fra 78,2 kg til 69,1 kg så vægten er da blevet væsentligt reduceret samtidig med jeg er blevet stærkere i samtlige øvelser jeg har fået. Mit vægttab var 9,1 kg. Jeg har aldrig rigtig kunne lide styrke træning, da jeg altid har syntes det var træning uden det store formål, da man ikke bliver bedre til noget andet end at løfte vægte. Jeg er så blevet meget bedre til at løfte vægte efter de her tre måneder!!! – dog har jeg også fået en øget forbrænding, da samtlige muskler bliver aktiveret. Så min fysiske tilstand er blevet klart forbedret. Min kondi er forbedret, hvilket jeg har haft i fokus også, da det betyder meget for mig at være i god form. Visuelt er jeg også blevet sundere at se på, hvilket er dejligt.

12 ugers vægttab Forfra

12 ugers vægttab Forfra

Hvordan har din træning været med Casper?

Jeg har kørt et online forløb med Casper over 12 uger, hvor jeg har haft enkelte træning med ham for at få lagt program, ellers har jeg spurgt om råd og vejledning over nettet, hvilket har fungeret godt. Jeg har fået komplet kostplan og træningsprogram som har været spænende at følge. Jeg har løbende fået rettet min kost og træning til, hvilket har givet en god variation. Jeg har fulgt kostplanen, med enkelte udfald da der har været lidt ferie ind over mine 12 uger, hvor jeg dog stadig har holdt en sundere kost end normalt. Jeg har passet min træning, hvor jeg hele tiden har presset mig selv. Jeg har haft kontakt med Casper hver anden dag ca. I løbet af de 12 uger, hvilket har været en god støtte.

12 ugers vægttab fra siden

12 ugers vægttab fra siden

Hvad har du opnået mentalt?

Mentalt er jeg blevet meget mere bevidst, jeg har fået redskaber, viden og forståelse jeg forsætter med at bruge. Jeg har selvfølgelig fået mere selvtillid, og er blevet mere selvsikker forhold til at prøve nye øvelser af f.eks. som pull ups osv. Så det har helt klart givet mig meget personligt, hvor at føle sig sund og stærk styrker ens selvtillid.

Vil du anbefale Casper til andre?

Jeg vil klart anbefale Casper til andre, hvis man står og mangler det sidste til at skabe resultater, dog kræver det man selv skal være villig til at arbejde hårdt.

Jeg vil personligt påbegynde endnu et forløb på 8 uger for at opnå endnu bedre resultater.

Vil du se flere resultater? Så klik her.