Bedste BCAA


Du finder det bedste BCAA her i min test lige nedenunder. BCAA er ofte et produkt mange tager mens de træner, eller mens de er aktive og faster. Nogle spiser ikke morgenmad, og det er der intet rigtigt eller forkert i, og her er der så mange som starter dagen ud med BCAA for at få de essentielle aminosyrer. 

Testvinder i bedste BCAA – Bodylab BCAA (300g)

Jeg ser helt klart denne som det bedste BCAA, og er også den jeg selv tager til daglig når jeg træner. Smagen er god, den opløses nemt, indholdet er godt og prisen er god. Det er den helt perfekte kombi.

Fra: 119 kr.

Den gode til prisen – Bodylab EAA (300g)

Bodylab har også lavet et andet BCAA produkt de kalder EAA. Den indeholder 9 essentielle aminosyrer. Det er et godt produkt til prisen.

Fra: 129 kr.

Den dyreste – Functional Nutrition Intra Workout (300g)

Den dyreste i testen, og egentlig et rigtig godt produkt, men prisen er bare ret høj i forhold til de 2 fra Bodylab som jeg helt klart vil anbefale.

Fra: 189 kr.

Den bedste BCAA er den fra Bodylab, produkterne derfra har en utrolig høj kvalitet, en rigtig dejlig smag og opløses nemt i vandet. Udover det er prisen fornuftig og indholdet er godt.

Normalt tages BCAA under træning, og hvis du træner på tom mave, er det ofte også en god ide at tage BCAA. Så enten op til træning eller under træning. Mange tager det i håbet om at mindske tabet af muskelmasse og øge forbrændingen af fedt. 

Forskellen på BCAA og EAA er at EAA indeholder alle de essentielle aminosyrer og BCAA indeholder tre af dem. Leucin er den aminosyre som er vigtig i forhold til opbygning af muskelmasse, og den er høj i dem begge to. Så det er egentlig blot at vælge den du foretrækker i form af smag.

BCAA er ikke nødvendigt, da du kan få alle essentielle aminosyrer gennem din kost. Dog er der mange som tager det for at tilføje de essentielle aminosyrer i større grad. Alle proteinpulver indeholder også høje mængder af de essentielle aminosyrer, så det kan også være nok i sig selv.

Bedste BCAA på markedet

Bedste BCAA på markedet er uden tvivl de to fra Bodylab. De har en fantastisk smag og mange forskellige varianter, det opløses meget nemt i vand og indholdet er godt, mens prisen er lav. De er ligeledes en af de nok mest kendte kosttilskud brands i Danmark, og kendt for deres gode kvalitet til en rigtig fornuftig pris. Jeg synes de leverer et produkt der er bedre en den pris de tager for det. Så er du på udkig efter det bedste BCAA på markedet, så skal du vælge testvinderen længere oppe. De har fire rigtig gode smage lige nu, og ofte kommer der flere varianter løbende.

Bedste aminosyre

Bedste aminosyre i forhold af kosttilskud er ofte de essentielle aminosyre, da det ikke er noget vi selv kan danne i kroppen, og derfor skal tilføjes gennem kost eller kosttilskud. De essentielle aminosyrer er:

  • Leucin
  • Isoleucin
  • Fenylalanin
  • Lysin
  • Methionin
  • Threonin
  • Valin
  • Tryptophan

Der er 9 essentielle aminosyrer og det er dem jeg vil anse være de bedste aminosyre. Forskellen på det bedste BCAA kosttilskud og EAA fra Bodylab er at i EAA er de alle 9 essentielle aminosyrer, og i BCAA er der kun 3, nemlig Leucin, Isoleucin og Valin. Produktet fra Bodylab er med naturlige aromaer, vegansk og uden sukker.

bedste BCAA

Bedst aminosyre tilskud

Bedst aminosyre tilskud er som jeg har nævnt en del gange allerede den fra Bodylab som er testvinder længere oppe. Men hvorfor er det, det bedste BCAA produkt? Det er det pga. prisen er rigtig, rigtig god, og indholdet, samt smagen er helt fantastisk. Det er et anerkendt brand, med mange gode anmeldelser og derfor også et brand du kan stole på leverer hvad der loves. Jeg personligt selv bruger dem på rigtig mange af de tilskud jeg tager, og det gælder også det bedste BCAA. 

Er du på udkig efter andet kosttilskud har lavet en guide til disse, blot klik på den blå tekst, så kommer du til min guide: