Case 11 – Michael Vægttab


Hvordan startede dit forløb hos Casper?

Det hele startet med at min kæreste var begyndt ved ham og jeg så hvilke resultater og fremskridt hun gjorde. Hvilket fik mig til at overveje at få startet på at få genoptrænet ryg og skuldre for at undgå de smerter jeg sloges med i hverdagen. Jeg tog en snak med Casper om hvordan siturationen var og at en fys og læge ikke mente jeg skulle forsætte mit arbejde grundet min ryg og skuldre. Men Casper mente nu nok det kunne trænes op og styrkes. Så vi lavede et mål/plan om at få styrket musklerne omkring ryg og skuldre. Udover et opnåede jeg et effektivt vægttab, mens jeg styrkede min ryg.

Michael's vægttab bagfra på 12 uger

Michael’s vægttab bagfra på 12 uger

Hvad har du opnået fysisk?

Opnået målet smerterne forsvandt fik mere energi til længere varig hårdt fysisk arbejde. hverdagen blev meget lettere. Og har fået blod på tanden til at forsætte selv med at få det sidste med. Jeg har opnået et vægttab på 13 kg.

Hvad har du opnået mentalt?

Er blevet mere frisk, og har der går længere tid før jeg føler mig flad. Jeg kan arbejde i længere tid, og har generelt mere overskud hele dagen igennem.

Michael's vægttab forfra på 12 uger

Michael’s vægttab forfra på 12 uger

Hvad har du opnået gennem forløbet?

Større og bedre indsigt i hvad jeg spiser og forståelsen i hvad det gør ved en. Og ikke mindst meget bedre indsigt i træningen. I hvilke øvelser og måden man udfører dem korrekt.

Michael's vægttab fra siden på 12 uger

Michael’s vægttab fra siden på 12 uger

Vil du anbefale Casper til andre?

Helt bestemt, Jeg synes det har været 12 gode uger med Casper og føler virkelig man har fået meget for pengene og har da allerede anbefalet ham til andre.

Vil du se flere resultater? Så klik her.