Personlig Træner Horsens


Leder du efter et effektivt træningsforløb, der virker og giver resultater?

Så er du havnet det helt rigtige sted, for jeg, Casper Hessellund, kan som personlig træner i Horsens hjælpe dig til at nå dine mål, hvad end det drejer sig om et vægttab, en stærkere krop eller noget helt tredje. 

Som del af mine online træningsforløb får du kvalitetsfyldt, effektiv træning med træningsprogrammer og kostplaner, der er 100% udformet efter dig og dine individuelle behov. 

Jeg har mere end seks års erfaring som personlig træner og vil gøre alt, hvad der står i min magt for at skubbe dig over målstregen ved at trække på min store viden og ekspertise. 

Nedenfor kan du læse mere om, hvad jeg tilbyder, hvilke mål du kan nå med hjælp fra mig, hvad priserne er og hvorfor du skal vælge mig som personlig træner i Horsens.

Hvad tilbyder jeg som Personlig Træner i Horsens?

– 10-40 ugers forløb – Der er også mulighed for kortere og længere forløb

– 1-2 gange træning i ugen – Der er også mulighed for flere træninger i ugen

I alle personlig træningsforløb får du:

– Kostplan

– Træningsprogram

– Rådgivning og vejledning 

– E-mail og SMS korrespondance

– Adgang til min YouTube kanal med video guide af mange øvelser

– og meget mere

Priser:

– 1 træning i ugen i 10 uger: 5.000 kr.

– 2 træninger i ugen i 10 uger: 9.500 kr.

– 3 træninger i ugen i 10 uger: 13.500 kr.

– 4 træninger i ugen i 10 uger: 17.000 kr.

– 1 træning i ugen i 20 uger: 9.500 kr.

– 2 træninger i ugen i 20 uger: 17.000 kr.

– 3 træninger i ugen i 20 uger: 25.000 kr.

– 4 træninger i ugen i 20 uger: 32.500 kr.

Personlig træning i Horsens får dig til at nå dine målsætninger

Der kan være rigtig mange forskellige årsager til, at du indleder et online træningsforløb med mig, Casper Hessellund, som personlig træner i Horsens, og intet er hverken rigtigt eller forkert. 

Med min store erfaring og viden kan jeg støtte, vejlede og motivere dig hele vejen igennem processen, så du med mig på sidelinjen allerede har taget et stort skridt i den rigtige retning. 

Jeg kan blandt mange andre ting hjælpe dig med at nå disse overordnede mål: 

  • En flottere krop
  • Større muskler
  • Et vægttab i større eller mindre omfang
  • En omlægning af din livsstil til det bedre
  • Mere energi og overskud i dagligdagen

Det er bare nogle af de mange forskellige målsætninger, du kan få hjælp af mig til at nå, og typisk vil du faktisk ende med at nå flere forskellige mål, der overlapper hinanden. 

Du kommer imidlertid ikke sovende til fremskridtene, og derfor forventer jeg også, at du er parat til at følge de kostplaner og træningsprogrammer, jeg udformer på baggrund af dine behov og løbende sender til dig. 

Med personlig træning i Horsens kan du kickstarte en sundere livsstil og få en masse nyttige erfaringer, du kan tage med dig videre i livet.

En dygtig personlig træner i Horsens skræddersyer dit online forløb 100%

Jeg, Casper Hessellund, har til opgave at hjælpe dig på bedst mulig vis til at nå dine målsætninger, og hele det online træningsforløb tager udgangspunkt i dig, dine behov og din krop. 

Mit job er blandt andet at hjælpe dig til at bevare motivationen, og det indebærer, at træningsprogrammerne skal kunne passe ind i din dagligdag, så alting kan gå op i en højere enhed. 

Mange danskere løber desværre alt for stærkt til daglig, og det kan af den grund være svært at balancere både familieliv, venner, arbejde og træning på én og samme tid. 

Det kan jeg imidlertid være behjælpelig med, så du ikke brænder sammen og får for mange bolde i luften ad gangen. 

I begyndelsen af det online træningsforløb er det derfor vigtigt, at du oplyser mig om det, hvis du har en meget stresset dagligdag, så målsætninger, kostplaner og træningsprogrammer kan blive tilpasset derefter. 

På den måde vil du i sidste ende helt sikkert få mere ud af at have mig som dygtig personlig træner i Horsens, og du vil uden tvivl komme til at se fremskridt, hvis du er villig til at give det en skalle.

Gennemfør dit vægttab med den bedste personlige træning i Horsens

I både Danmark og resten af verden er der desværre mange mennesker, går rundt og er mere eller mindre utilfredse med deres krop, fordi de er overvægtige. 

Det er på ingen måde optimalt, da den slags utilfredshed kan tage både selvtillid, glæde og energi ud af folks dagligdag. 

Jeg kan imidlertid hjælpe dig med at komme i gang med og gennemføre et vægttab, hvad enten det er et større eller mindre ét af slagsen. 

Med et af mine online forløb får du den bedste personlige træning i Horsens, og du kan være helt sikker på, at jeg vil støtte dig hele vejen igennem processen. 

Vælger du et online forløb med mig som personlig træner i Horsens á eksempelvis én eller to måneders varighed, vil du således få ubegrænset mulighed for at kontakte mig på mail, SMS eller per telefonopkald, når der dukker spørgsmål eller udfordringer op på vejen mod et vægttab. 

Jeg har over seks års erfaring som personlig træner og har derudover en masse forskellige uddannelser, certificeringer, seminarer, kurser og workshops med i rygrækken, så jeg kan hjælpe dig på mest effektiv og kvalificeret vis til at nå dine mål om vægttab. 

Mine certificeringer og uddannelser tæller blandt andet: 

  • Personlig træner med certifikat
  • Kostvejleder med certifikat
  • Fitnessinstruktør
  • Mentor

Det er blot nogle af de talrige kvalifikationer, jeg trækker på, når jeg skal give dig den bedst mulige støtte, vejledning og motivation i et online træningsforløb, hvor dit mål eksempelvis kan være et vægttab.

En træner i Horsens, der tager hensyn til dit niveau og udstyr

Med mig, Casper Hessellund, som personlig træner i Horsens, får du både træningsprogrammer og kostplaner, der tager 100% udgangspunkt i ikke bare din dagligdag, men også dit niveau og udstyr. 

Det vil sige, at jeg i første omgang baserer dine træningsprogrammer på det niveau, du befinder dig på i begyndelsen af det online forløb, men gradvist justerer, så du hele tiden bliver tilpas udfordret. 

Derudover vil jeg løbende sørge for, at der kommer variation i dine forskellige træningsprogrammer, så du ikke mister motivationen og kører sur i det hele, men hele tiden mærker lysten til at træne. 

Samtidig skal du informere mig om, hvilket udstyr og hvilke træningsfaciliteter, du har til rådighed, så jeg kan basere øvelsesvalget på den baggrund. 

For dig vil det være en stor fordel, da du således ikke kommer til at skulle gå på kompromis med nogen øvelse, da du altid vil kunne udføre den korrekt, fordi du har det udstyr, den kræver. 

Ydermere får du med et af mine online træningsforløb gratis adgang til øvelsesvejledning på Youtube, hvilket i praksis er en stor gevinst. 

Som personlig træner i Horsens kommer jeg også til at sende dig kostplaner, der lavet ud fra de madvarer, du kan lide samt de muligheder, du har for at lave mad.

Kom i mål med en personlig træner i Horsens

Jeg, Casper Hessellund, vil gøre alt, hvad jeg kan for, at du kommer til at nå dine målsætninger, hvad enten det drejer sig om vægttab, øget muskelmasse eller en livsstilsomlægning. 

Det vil imidlertid komme til at kræve hårdt arbejde og en stor viljestyrke fra din side, for ingen kommer sovende til resultater. 

Der vil helt sikkert komme nogle bump på vejen, men jeg står som personlig træner i Horsens altid klar til at hjælpe og rådgive dig ude fra sidelinjen. 

Vælger du at indlede et online træningsforløb, hvor du arbejder hårdt og sørger for at gøre brug af min store viden og ekspertise, vil du kunne opnå rigtig store resultater, som du ellers ikke havde troet muligt. 

Kom i mål med en personlig træner i Horsens og oplev, hvordan du vil få mere glæde, overskud, selvtillid og energi i dagligdagen, og hvordan det føles at gennemføre positive forandringer i sit liv. 

Det kræver mod at ændre ting, og jeg kan hjælpe dig med både at finde modet og at fastholde det, så du med min hjælp kan komme godt over målstregen.

personlig træner horsens