Ankelvægte


Ankelvægte er et godt redskab, hvis du ønsker en let form for styrketræning. De har rigtig mange fordele, da det er hurtigt og effektivt. Træningen kan nemt passes ind I din hverdag, da vægtene kan følge dig rundt hele dagen. Alle kan bruge ankelvægte, uanset træningsniveau. Du kan med fordel anvende ankelvægte til løb, styrketræning, rengøring, gåture eller når du skal handle ind. Det handler bare om at tage dem på og lave noget. Der findes mange forskellige kilo, varianter, modeller og brands, men kan du ikke finde den du vil have, så kan du bare kontakte mig, så hjælper jeg dig med at finde den eller de rigtige.

Guide & Test Af Ankelvægte 2020

Sæt af flere forskellige

Her får du et sæt af 2 x 0,5 kg, 2 x 1 kg, 2 x 1,5 kg, 2 x 2 kg og 2 x 2,5 kg. Så har du mange forskellige, og kan derfor bruge dem til behovet. 

Fra 776 kr.

Den gode kvalitet, som koster lidt mere

Her får du en der koster lidt mere, men er af lidt bedre kvalitet. Den er nem at tage på, nem at pakke ned og du kan have den med over alt.

Fra 169 kr.

Den billige af god kvalitet

Her får du en billig ankelvægt, som du kan bruge som en start. Den er af lav kilo, nemt at have med at gøre og du kan have den med over alt.

Fra 89 kr.

Justerbar ankelvægte 0 til 3 kg

Her får du en smart en du kan justere, og derfor kan du få flere i end. Den fylder mindre end at købe de forskellige kg, og det er nemt at ændre på.

Fra 499 kr.

Det nye brand i klassen

Dette er et nyt brand, som har en rigtig god kvalitet, til en god pris. Så vil du gerne have noget hvor pris og kvalitet stemmer over ens, så er dette et oplagt valg.

Fra 149 kr.

Forhandler af Ankelvægte

Dette er 3 danske sider som du kan købe ankelvægte hos, og ikke nok med de er danske, så er de også sikre at handle på. Jeg har selv købt produkter fra dem alle 3, og der har aldrig været andet en god service og hurtig levering. Find produkter hos de forskellige ved at klikke på deres logoer nedenunder.

Ankelvægte 2 kg

Et ankelvægtesæt på 2 kg, vil du kunne få meget ud af din løbetræning. Du har ligesom med styrketræning brug for at blive udfordret, for at kunne udvikle din form og holde motivationen I live. Med en øget vægt på benene vil du per automatik tvinge dem frem og derved arbejde mere. Det vil øge sværhedsgraden og gør en stor forskel på din træning og oplevelse.

Ankelvægte 5 kg

Øg din effekt af styrketræning med et sæt ankelvægte på 5 kg. Det vil gøre en kæmpe forskel for effektiviteten på din træning. Har du beugt den samme træningsrutine igennem længere tid og søger nye udfordringer, vil det være en optimal ide at anskaffe dig et sæt ankelvægte. Du vil opleve en øget motivation og effektivtet I din træning, da du vil komme til at opleve bedre resultater.

Ankelvægte 3 kg

Styrk din krop med ankelvægte. Et godt redskab, hvis du vil udfordre din træning. Med 3 kg ankelvægte, vil du få en god vægt til dine gå-løbeture eller din styrketræning. De er gode til din hjemmetræning og vil helt sikkert give dig sved på panden. Det er en alsidig form for træning, uanset om du er ung eller gammel.

ankelvægte

Justerbar ankelvægte

Med justerbare ankelvægte kan du gradvist, samt stille og roligt bygge din styrke op. De går op til 3 kg, det vil sige at du sammenlagt kan gå rundt med 6 kg. Det anbefales at der startes ud med 0,5 kg på hver ankel, også derefter kan du begynde gradvist at øge vægten. Dog skal du tage det stille og roligt og mærke godt efter på kroppen og anklerne, før du kommer mere vægt på. En samlet vægt på 4-5 kg plejer at være rigeligt, selv for de meget trænede.

Køb ankelvægte

Ankelvægte findes i forskellige kvaliteter, alt efter hvad du søger. Du kan finde det bedste af det bedste eller hvis du ønsker at spare lidt penge. Du vil her på siden kunne købe forskellige slags ankelvægte, alt efter hvad det er du søger og ønsker. Men du vil helt sikkert kunne finde et sæt, som passer til dig.

Billige ankelvægte

Et sæt ankelvægte kan blive en fast del af dit træningsudstyr til din styrketræning. Du vil hurtig opdage at din træning vil nå til et nyt niveau. Du vil kunne finde billige ankelvægte her på siden. De er af god kvalitet og vil med garanti give dig en effektiv træning, uanset om det er styrketræning eller gårture.