Slyngetræner


Slyngetræner er til en effektiv all-around træning. Det er en træningsform som er særligt oplagt for dig som ønsker at have et redskab til din hjemmetræning og som giver dig mulighed for at træne hele kroppen.

Guide & Test af Slyngetræner

Den billige slyngetræner – Men høj kvalitet fra Bodylab  (gratis fragt)

Dette er den billige du kan købe, hvor kvaliteten også er god og holdbarheden er god. Hvis du går meget under denne pris for en, så er den for dårlig kvalitet.

Fra 499 kr.

Den bedste slyngetræner på markedet – Testvinder

Dette er den bedste jeg har prøvet, der er så mange muligheder, kvaliteten er i top og prisen er god i forhold til de mange muligheder du har med denne hvis man sammenligner med de andre.

Fra 995 kr.

Den mest kendte slyngetræner på markedet

TRX er en af de bedste og helt klart mest kendte på markedet, du går aldrig galt i byen med at købe den, dog er den bare rigtig dyr.

Fra 1795 kr.

Slyngetræner der er god til prisen

Denne koster lidt mere en den billigste som du ser først for, dog er kvaliteten også lidt bedre. Det er en god en til prisen og holdbarheden er god.

Fra 349 kr.

Forhandler af slyngetræner

Nedenunder finder du 3 hjemmesider som sælger slyngetræner af god kvalitet, til gode priser. Hver hjemmeside har flere forskellige, og alle har forskellig kvalitet, pris og muligheder. Alle 3 er hjemmesider man kan stole på, da de er danske, og har sikker e-handel. Mangler du hjælp, rådgivning eller vejledning til hvilken slyngetræner du bør vælge, så er du velkommen til at skrive og kontakte mig – så vil jeg rigtig gerne hjælpe dig. Vil du gerne se udvalget hos forhandlerne, så skal du bare klikke på deres logoer.

En slyngetræner er et træningsredskab, der anvendes til at øge styrken i hele kroppen. Slyngetrænere er ofte udstyret med håndtag eller stropper, der gør det muligt for dig at trække sig opad eller løfte dig selv. De fleste slyngetrænere klarer det behov du har, men du finder nogle rigtig gode til prisen her på siden.

For at bruge en slyngetræner skal du sikre dig, at den er placeret ordentligt og stabil. Start med at placere dig selv i den bedste position for dig og så skal du sørge for at holde balancen.

Herefter kan du begynde at lave de øvelser du har lyst til. Der findes rigtig mange forskellige øvelser der kan laves på en slyngetræner, så det er helt op til dig hvad du vil lave. Du kan finde inspiration til øvelser her på siden.

Der findes mange forskellige slyngetrænere på markedet, så det er ikke let at sige hvilken der er den bedste. Derfor kan det være en god idé at tage et kig på de anmeldelser og tests, der findes på nettet, før du køber. På den måde kan du finde ud hvilken en du skal vælge. Jeg anbefaler testvinderen længere oppe på siden.

Der er rigtig mange forskellige træningsøvelser, der kan laves med en slyngetræner. Du kan finde inspiration til nogle af disse øvelser nedenfor:

Slyngetræner armbøjninger:

 • Som navnet antyder, skal du lave arm bøjninger med en slyngetræner. Du kan starte med at stå oprejst med din slyngetræner foran dig. Tag så fat i håndtagene eller stropperne og bøj dine arme, så de er lige ud foran dig. Bøj så dine arme.

Slyngetræner squat:

 • Start med at stå oprejst med din slyngetræner foran dig. Tag så fat i håndtagene eller stropperne med begge hænder og squat ned, så du er siddende med din slyngetræner mellem dine ben. Rejs dig så op igen.

Slyngetræner rygtræk:

 • Start med at ligge på ryggen med din slyngetræner foran dig. Tag så fat i håndtagene eller stropperne med begge hænder og træk dig opad.

Slyngetræner planke:

 • Start på knæerne og placer så dine hænder i håndtagene eller stropperne med begge hænder, og gå i en planke position.

Der er også mange andre øvelser du kan lave, dette var blot nogle af dem.

Ja, det kan man sagtens. En slyngetræner er perfekt til at træne din hele krop på, da den kan bruges til mange forskellige øvelser.

En slyngetræner er en rigtig god idé at bruge, hvis du gerne vil træne din krop uden tunge vægte.

Det er en stor fordel, at slyngetræneren er let at have med på rejser, da den ikke fylder meget, og den er også let at opbevare. Du kan rent faktisk have den med over alt.

Hvis du gerne vil have en effektiv træning, så er en slyngetræner det helt rigtige for dig.

Suspension trainer

Denne træningsform er blevet meget populær de seneste år. Det er et vedligeholdelsesfrit redskab, du kan nemt tage det med på farten, det er billigt og alle kan deltage i det. Der findes forskellige udgaver på markedet og det vil være forskelligt, hvilke øvelser de forskellige udgaver egner sig til.

Suspension trainer er det samme som en slyngetræner, det er blot forskellige navne for det samme. Der er findes utrolig mange muligheder for at træne kroppen med den, og du kan have den med over det hele hvilket er mega smart. Jeg har selv købt en, for så kan jeg tage den med derhen hvor jeg vil, uanset om det er sommerhus, et hotelværelse eller andet. Der er så mange muligheder.

Suspension trainer også kaldet slyngetræner bruges til funktionel træning og fungere rigtig godt til hjemmetræning. Den er omfanget af forskellige træningsøvelser, da du kan aktivere hele kroppen med bare dette træningsredskab. Du styrker dine muskler i hele kroppen og får samtidig trænet din core, balance og så træner du udelukkende ved brug af din egen kropsvægt. Med en suspension trainer får du en sjov træning med mange øvelser og muligheden for variation er enormt stor. Du kan bruge en slyngetræner til mange formål blandt andet opbygning af muskler, vægttab og genoptræning.

 Med slyngetræner skal du samarbejde med redskabet og din egen kropsvægt og du kan selv justere hvor meget modstand du har brug for. Jeg vil gerne hjælpe dig med at vælge den rigtige til dig og dit behov, så du skrive bare til mig, hvis du har brug for vejledning eller rådgivning til at vælge den rigtige.

Slyngetræning øvelser

Der findes et hav af træningsøvelser til slyngetræning, som du kan lave derhjemme. At træne med slyngetræner, vil det kræve at du laver et godt spænd I hele kroppen, så kan du både træne stabilitet og koordination. Her er der nogle udvalgte øvelser til din slyngetræning:

 • Low row – træning af arme, ryg og skuldre.
 • Squat jump – træning af mave, baller og lår.
 • Atomic Push Up – træning af bryst, arme og mave.

Vil du gerne finde mange flere øvelser, så kan du se min youtube kanal her, med en masse øvelser.

Jeg vil løbende lave flere og flere video med øvelser som du kan lave i en slyngetræner, på den måde kan du hele tiden finde nye slyngetræning øvelser hvis du følger med her på siden, men også på min youtube side, som du kan komme ind til ved at klikke ovenfor.

Der findes rigtig mange øvelser som kan laves på en slyngetræner. Det er et perfekt træningsredskab til at få trænet hele kroppen hjemme i stuen. Du vælger selv, hvor meget belastning og udfordring der skal være, da du udelukkende bruger din egen kropsvægt. Her er der nogle af de mest basale øvelser, man kan lave med en slyngetræner. Biceps curl – her træner du dine skuldre, biceps og ryg. Squat jump – Der træner du ben, baller og kondition. Crunches med twist – Den tager fat i de lige, skrå og dybe mavemuskler. Stomach roll – Her træner du dine mavemuskler, arme og skuldre.

TRX slyngetræner

Slyngetræning er de seneste år blev mere og mere populær, både for almindelige motionister og de topprofessionelle ateter. Det er en super effektiv træningsform, som kan forbedre din styrke, kondition, balance og fleksibilitet. Et vedligeholdelsesfrit redskab, som ikke fylder noget og som du nemt kan transporteres rundt. Trx er det mest populære på markedet og har nogle lidt højere priser.

TRX Slyngetræner er uden tvivl den mest kendte, og den rigtig mange har på grund af brandet, og fordi rigtig mange bruger den. Den er flot, holdbar og lækker, men du betaler også en del for at det er en TRX. Der findes mange alternativer som er lige så gode, og koster meget mindre, det kunne være testvinderen som du finder oppe i toppen af siden her. Det er den der vandt min test af de forskellige produkter i denne kategori.

Så vil du spare nogle penge fremfor at købe den dyre TRX, så vil jeg helt klart anbefale du vælger den der blev testvinder. Vil du se andet træningsudstyr, så klik her.

slyngetræner

Træningsslynge

Med træningsslynge får du et billigt og funktionel redskab med mange muligheder for øvelser til din træning. Et godt redskab til hjemmebrug, da den ikke behøver vedligeholdelse. Det kan være en fordel at vælge en slyngetræner som har ekstra skånsomme håndtag, så du kan lave endnu flere øvelser med redskabet. Det giver god komfort til hænder og fødder.

Træningsslynge er blot et andet navn for det samme, og uanset hvad navnet er på den, så er det en mega godt redskab til at træne hele kroppen, uden at skulle bruge meget udstyr. Du kan nemlig med en træningsslynge, træne hele kroppen – uanset som du er på farten, derhjemme, på et hotelværelse, i et sommer hus eller noget helt andet.

Træningsslynge er den perfekte træningspartner til din hjemmetræning. Det er en effektiv all-around træningsform, som er rigtig oplagt til dig som træner hjemme. Der er mange muligheder for at kunne træne hele kroppen med dette redskab. Du kan træne kroppens støttemuskler og lave mange forskellige øvelser med et enkelt redskab. Med en træningsslynge arbejder med din kropsvægt og du justerer selv den modstand du har brug for. Det handler om at bruge tyngdekraften – jo mere vandret din krop er, jo mere modstand vil der komme under træningen og jo mere intens og udfordrende bliver øvelserne.

Slyngetræner TRX

Slyngetræner trx findes i forskellige udgaver, både til nybegyndere og til de mere erfarne fitnessudøvere. Du kan anvende dem enten hvis du ønsker en stærkere kropsholdning eller vil øge din styrke af kroppens store muskelgrupper. Her på siden vil du kunne finde høj kvalitets slyngetræner til billige penge.

Jeg har skrevet en del om hvad forskellen på TRX og de andre er, og min helt klare holdning er at man bør købe en anden, fordi den er så dyr i forhold til hvad du får ved at købe andre der kan give dig det samme med koster under det halve i nogle tilfælde. Pris og kvalitet hænger dog også sammen, og køber du en TRX, så vil du helt klart få noget af det bedste på markedet.

Slyngetræner bedst i test

Slyngetræner er et godt træningsredskab til din træning, da du kan styrke hele kroppen og få en bedre balance. Der findes mange typer af slyngetræner, så det kan være ret svært at finde ud af, hvilken en man skal anskaffe sig. Her vil der komme nogle af dem som er bedst i test.

 • RIP:60 slyngetræner er et let og reelt redksab, som helt enkelt kan regulere og handy at have med på farten. Kan monteres enten i loftet eller i døren.
 • Kettler Sling Trainer Pro Slyngetræner er i god kvalitet til en god pris. Også er det absolut langtidsholdbart.
 • TRX Tactical Gym slyngetræner er den hårdeste og mest robuste, som er specielt designet til militært brug.
 • Abilica PowerSling slyngetræner gør det muligt at kunne bruge det indendørs og udendørs.
 • cPro9 slyngetræner gør det muligt at kunne træne hele kroppen på en optimal måde hjemme.

Der findes et utal af forskellige slyngetræner på markedet og derfor kan det være rigtig svært at finde ud af, hvad man skal gå efter. Her kommer der et lille udvalg af bedst i test af slyngetrænere. AeroSling XPE slyngetræner (bedst i test) – et let og reelt redskab, der kan regulere og er meget ”handy” at have med på farten. Du får en fleksibel, langtidsholdbar og unik slyngetræner til din hjemmetræning. Liveup Multi Way Expander slyngetræner (bedst til prisen) – Den leveres i en meget god kvalitet. Den kan tåle belastning på op til 175 kg og bemærker sig ved at være absolut langtidsholdbar. TRX Tactical Gym slyngetræner (bedste PRO valg) – Her får du den hårdeste og mest robuste TRX  som er designet specielt til militært brug. Det er den ultimative slyngetræner til perfektionisten, der ikke vil mangle noget.

Slyngetræner til dør

Slyngetræner er et effektivt træningsredkab til hjemmet, så du kan træne hele kroppen. Du får mulighed for at sætte fokus på de små støttemuskler og med din egen kropsvægt som modstand, kan du udføre enhver øvelse med dette redskab. Det er et meget enkelt redskab som kan fastgøres til et anker punkt(en dør/eller en anden stabil genstand). Du får en god og funktionel træning, som vil maksimerer udviklingen af din styrke, stabilitet og udholdenhed.

Slyngetræner til dør vil sige at du kan sætte den på din dør også udføre din hjemmetræning. Hertil kan der bruges et døranker. Det gør at du kan træne sikkert hjemme. Den brede firkantet del skal placeres på bagsiden af døren og døren skal derefter lukkes i. Sæt så din slyngetræner fast med karabinhagen og begynd nu din træning. Det er nemt, hurtigt og sikkert. Så kan du nemt træne hele kroppen supereffektivt og derved forbedre din styrke, kondition, balance og fleksibilitet. Et godt træningsredskab, som ikke fylder meget.