Slyngetræner


Slyngetræner er til en effektiv all-around træning. Det er en træningsform som er særligt oplagt for dig som ønsker at have et redskab til din hjemmetræning og som giver dig mulighed for at træne hele kroppen. Med slyngetræner skal du samarbejde med redskabet og din egen kropsvægt og du kan selv justere hvor meget modstand du har brug for. Jeg vil gerne hjælpe dig med at vælge den rigtige til dig og dit behov, så du skrive bare til mig, hvis du har brug for vejledning eller rådgivning til at vælge den rigtige.

Guide & Test af Slyngetræner 2020

Den billige slyngetræner – Men høj kvalitet fra Bodylab  (gratis fragt)

Dette er den billige du kan købe, hvor kvaliteten også er god og holdbarheden er god. Hvis du går meget under denne pris for en, så er den for dårlig kvalitet.

Fra 399 kr.

Den bedste slyngetræner pĂĄ markedet – Testvinder

Dette er den bedste jeg har prøvet, der er så mange muligheder, kvaliteten er i top og prisen er god i forhold til de mange muligheder du har med denne hvis man sammenligner med de andre.

Fra 995 kr.

Den mest kendte slyngetræner på markedet

TRX er en af de bedste og helt klart mest kendte på markedet, du går aldrig galt i byen med at købe den, dog er den bare rigtig dyr.

Fra 1795 kr.

Slyngetræner der er god til prisen

Denne koster lidt mere en den billigste som du ser først for, dog er kvaliteten også lidt bedre. Det er en god en til prisen og holdbarheden er god.

Fra 499 kr.

Forhandler af slyngetræner

Nedenunder finder du 3 hjemmesider som sælger slyngetræner af god kvalitet, til gode priser. Hver hjemmeside har flere forskellige, og alle har forskellig kvalitet, pris og muligheder. Alle 3 er hjemmesider man kan stole pĂĄ, da de er danske, og har sikker e-handel. Mangler du hjælp, rĂĄdgivning eller vejledning til hvilken slyngetræner du bør vælge, sĂĄ er du velkommen til at skrive og kontakte mig – sĂĄ vil jeg rigtig gerne hjælpe dig. Vil du gerne se udvalget hos forhandlerne, sĂĄ skal du bare klikke pĂĄ deres logoer.

Suspension trainer

Denne træningsform er blevet meget populær de seneste år. Det er et vedligeholdelsesfrit redskab, du kan nemt tage det med på farten, det er billigt og alle kan deltage i det. Der findes forskellige udgaver på markedet og det vil være forskelligt, hvilke øvelser de forskellige udgaver egner sig til.

Suspension trainer er det samme som en slyngetræner, det er blot forskellige navne for det samme. Der er findes utrolig mange muligheder for at træne kroppen med den, og du kan have den med over det hele hvilket er mega smart. Jeg har selv købt en, for så kan jeg tage den med derhen hvor jeg vil, uanset om det er sommerhus, et hotelværelse eller andet. Der er så mange muligheder.

Slyngetræning øvelser

Der findes et hav af træningsøvelser til slyngetræning, som du kan lave derhjemme. At træne med slyngetræner, vil det kræve at du laver et godt spænd I hele kroppen, så kan du både træne stabilitet og koordination. Her er der nogle udvalgte øvelser til din slyngetræning:

  • Low row – træning af arme, ryg og skuldre.
  • Squat jump – træning af mave, baller og lĂĄr.
  • Atomic Push Up – træning af bryst, arme og mave.

Vil du gerne finde mange flere øvelser, så kan du se min youtube kanal her, med en masse øvelser.

Jeg vil løbende lave flere og flere video med øvelser som du kan lave i en slyngetræner, på den måde kan du hele tiden finde nye slyngetræning øvelser hvis du følger med her på siden, men også på min youtube side, som du kan komme ind til ved at klikke ovenfor.

TRX slyngetræner

Slyngetræning er de seneste år blev mere og mere populær, både for almindelige motionister og de topprofessionelle ateter. Det er en super effektiv træningsform, som kan forbedre din styrke, kondition, balance og fleksibilitet. Et vedligeholdelsesfrit redskab, som ikke fylder noget og som du nemt kan transporteres rundt. Trx er det mest populære på markedet og har nogle lidt højere priser.

TRX Slyngetræner er uden tvivl den mest kendte, og den rigtig mange har på grund af brandet, og fordi rigtig mange bruger den. Den er flot, holdbar og lækker, men du betaler også en del for at det er en TRX. Der findes mange alternativer som er lige så gode, og koster meget mindre, det kunne være testvinderen som du finder oppe i toppen af siden her. Det er den der vandt min test af de forskellige produkter i denne kategori.

Så vil du spare nogle penge fremfor at købe den dyre TRX, så vil jeg helt klart anbefale du vælger den der blev testvinder. Vil du se andet træningsudstyr, så klik her.

slyngetræner

Træningsslynge

Med træningsslynge får du et billigt og funktionel redskab med mange muligheder for øvelser til din træning. Et godt redskab til hjemmebrug, da den ikke behøver vedligeholdelse. Det kan være en fordel at vælge en slyngetræner som har ekstra skånsomme håndtag, så du kan lave endnu flere øvelser med redskabet. Det giver god komfort til hænder og fødder.

Træningsslynge er blot et andet navn for det samme, og uanset hvad navnet er pĂĄ den, sĂĄ er det en mega godt redskab til at træne hele kroppen, uden at skulle bruge meget udstyr. Du kan nemlig med en træningsslynge, træne hele kroppen – uanset som du er pĂĄ farten, derhjemme, pĂĄ et hotelværelse, i et sommer hus eller noget helt andet.

Slyngetræner TRX

Slyngetræner trx findes i forskellige udgaver, både til nybegyndere og til de mere erfarne fitnessudøvere. Du kan anvende dem enten hvis du ønsker en stærkere kropsholdning eller vil øge din styrke af kroppens store muskelgrupper. Her på siden vil du kunne finde høj kvalitets slyngetræner til billige penge.

Jeg har skrevet en del om hvad forskellen på TRX og de andre er, og min helt klare holdning er at man bør købe en anden, fordi den er så dyr i forhold til hvad du får ved at købe andre der kan give dig det samme med koster under det halve i nogle tilfælde. Pris og kvalitet hænger dog også sammen, og køber du en TRX, så vil du helt klart få noget af det bedste på markedet.

Slyngetræner bedst i test

Slyngetræner er et godt træningsredskab til din træning, da du kan styrke hele kroppen og få en bedre balance. Der findes mange typer af slyngetræner, så det kan være ret svært at finde ud af, hvilken en man skal anskaffe sig. Her vil der komme nogle af dem som er bedst i test.

  • RIP:60 slyngetræner er et let og reelt redksab, som helt enkelt kan regulere og handy at have med pĂĄ farten. Kan monteres enten i loftet eller i døren.
  • Kettler Sling Trainer Pro Slyngetræner er i god kvalitet til en god pris. OgsĂĄ er det absolut langtidsholdbart.
  • TRX Tactical Gym slyngetræner er den hĂĄrdeste og mest robuste, som er specielt designet til militært brug.
  • Abilica PowerSling slyngetræner gør det muligt at kunne bruge det indendørs og udendørs.
  • cPro9 slyngetræner gør det muligt at kunne træne hele kroppen pĂĄ en optimal mĂĄde hjemme.

Slyngetræner til dør

Slyngetræner er et effektivt træningsredkab til hjemmet, så du kan træne hele kroppen. Du får mulighed for at sætte fokus på de små støttemuskler og med din egen kropsvægt som modstand, kan du udføre enhver øvelse med dette redskab. Det er et meget enkelt redskab som kan fastgøres til et anker punkt(en dør/eller en anden stabil genstand). Du får en god og funktionel træning, som vil maksimerer udviklingen af din styrke, stabilitet og udholdenhed.