Case 24 – Pernille 2 Vægttab


Case 24 – Pernille 2 Vægttab

Hvordan startede det?

Jeg havde i en længere periode efter jeg var færdig med min skole, været ked af min krop, da jeg havde taget en del på. Var træls over at se ud som jeg gjorde og jeg havde a flere omgange prøvet at tabe mig. Men havde jo i princippet ikke den vigtige viden til det. Løb nogle flere ture, men det hjalp ikke en meter. Jeg havde osse en ryggrad som en regnorm, når det galt om at holde igen når sukker trangen meldte sin ankomst.

Pernille’s vægttab forfra på 10 uger

Pernille’s vægttab forfra på 10 uger

Hvad har jeg opnået fysisk?

Fysisk har jeg opnået en hel del igennem forløbet! Jeg har fået meget mere overskud i hverdagen, og er på ingen måde træt på samme måde efter en lang arbejdsdag. Jeg har faktisk fået lyst til at tag i fitness center selvom det i starten var vildt ubehagelig og grænseoverskidene men nu synes jeg det er en fornøjelse. Da jeg osse spiller fodbold, havde jeg osse bedt Casper om en form for træning der forbedrede min kondi med fodbold angik, og det skal jeg lige love for at det fik jeg! Er gået fra at ku spille MAX 10 min a en halvleg til at ku spille en kamp, uden at helt at dø 🙂 Det er vildt at der er kommet så stor fremgang på det punkt!

Pernille’s vægttab bagfra på 10 uger

Pernille’s vægttab bagfra på 10 uger

Hvordan har din træning været ved Casper?

Min træning med Casper var igen de første par gange lidt grænseoverskidene. Men det vænner man sig hurtigt til og det bliver hurtigt en hyggelig stemning. Han er go til at sparke en igang, presse en til de sidste og opmunter dig til at gøre tingene bedre og keep up the good work. 😀 Har altid set frem til min træning den ene gang om ugen hvor man lige for hel fornyet energi efter en time med Casper. Man har bare en fed følelse efter en træning.

Pernille’s vægttab fra siden på 10 uger

Pernille’s vægttab fra siden på 10 uger

Hvad har du opnået mentalt?

Mentalt er jeg blevet MEGET bedre til at sige nej tak til usunde ting og sukker. Før jeg begyndte sagde jeg jo aldrig nej tak til så nogle ting. Det kan jeg sagtens nu. Så jeg har fået den ryggrad som jeg før manglede. Er osse begyndt at tænke over hva jeg propper i hovedet og hvad det kan have af konsekvenser. Igen har jeg jo som før nævnt før et større overskud i hverdagen 😀

Har du opnået andet?

Noget af det bedste ved forløbet er nok at jeg er blevet tvunget til at tænke ud af boksen når det gælder mad. Jeg var typen der bar smed et eller andet færdigt i ovnen eller købte en pizza, virkelig sjælden jeg såden rigtig lavede mad fra bunden .. Men nu har jeg jo faktisk fundet ud af, at man faktisk kan lave ret meget der er vildt let og det er jo faktisk ik så besværligt igen.

Pernille’s vægttab fra siden på 10 uger

Pernille’s vægttab fra siden på 10 uger

Vil du anbefale Casper til andre?

Jeg vil helt sikkert anbefale Casper til andre. Han er en yderst behagelig og rar person. God til munter en op hvis det hele står stille en periode hvor ens egen motivation måske selv går lidt i stå og giver altid et klap på skulderen! Altid klar på at svare på ens spørgmål om kost og andet. Han svare også altid inden for relativ kort tid, det er fedt, har tit skrevet om jeg evt måtte spise et eller andet jeg så nede i butikken og fik svar inden jeg gik ud af butikken 😀
Jeg har i hvert fald på intet tidspunkt fortrudt at jeg valgte at tag 10 uger ved Casper!

Vil du se flere resultater? Så klik her.