Bedste D-Vitamin


I Danmark er der ikke lige så meget sol i vinterhalvåret, og derfor er det en god ide at tage D-vitamin som tilskud. Det bedste d-vitamin indeholder den mængde du har behov for, og det er vigtigt at huske at vitaminet er nødvendigt for vores knogler, tænder og mere. Nedenfor finder du min anbefaling af hvilket bedste d-vitamin jeg anbefaler.

Testvinder i bedste d-vitamin – Bodylab D-Vitamin (90 kapsler)

Den bedste d-vitamin er uden tvivl denne fra Bodylab, og er også den jeg selv tager til daglig. Indholdet er i den rette mængde, og prisen er den bedste. Så der er ikke så meget at sige udover at dette er den du bør vælge.

Fra: 46,33 kr.

Den gode til prisen – Puori (PurePharma) Vitamin D3 med Kokosolie – 62,5 µg (120 kapsler)

Puori D3 er af utrolig høj kvalitet, den koster også væsentlig mere end testvinderen, men er du på udkig efter det bedste på markedet og gerne vil betale for det, så skal du vælge denne.

Fra: 110 kr.

Et fornuftigt valg – DFI D-vitamin 35 mcg (120 kapsler)

Dette er den næst billigste i testen, og også en jeg selv tager ind i mellem, men for det meste bruger jeg testvinderen. Indholdet her er ganske ok til prisen.

Fra: 77,95 kr.

Den dyreste – Solaray Cal-Mag Citrat Med D-Vitamin (270 kapsler)

Den dyreste er Solaray d-vitamin, men her er der også utrolig mange kapsler, og indholdet er rigtig godt. Kvaliteten er i top, men du betaler også for det.

Fra: 204 kr.

D-vitamin er ofte noget en almindlig dansker er i underskud af når solen ikke er fremme. Får man får lidt d-vitamin kan det gøre dine knogler og muskler svagere. De fleste tager det som minimum om vinteren, og jeg tager dem hver dag hele året rundt selv.

Hvis du gerne vil optage d-vitamin bedst, så anbefales det at spise det sammen med en form for fedt, det er nemlig et vitamin som er fedtopløseligt. Derfor spiser jeg det ofte selv til enten min morgenmad eller frokost, hvor jeg ofte har en fedtkilde med.

Det er ikke alle multivitaminer der indeholder d-vitamin, og det skal du huske at tjekke, for det er ikke sikkert du får dækket det behov ved at tage en multivitaminpille.

Nogle af de ting du kan spise for at få d-vitamin er forskellige former for fisk, det skal ofte være de fede som makrel, laks og sild. Der er også få mængder af d-vitamin i mælkeprodukter som æg, mælk og ost.

Bedste d-vitamin tilskud

Bedste d-vitamin tilskud er testvinderen som du finder længere oppe, årsagen til den har vundet og er det bedste d-vitamin er kvaliteten, indholdet og prisen. Alt her er i toppen, og hænger rigtig godt sammen i forhold til hvad der forventes. Vil du lave et godt køb, så er min anbefaling denne. Mange tror det bedste d-vitamin er det som koster mest, men det er ikke tilfældet, det er det sjælden når det kommer til kosttilskud. Så lad dig ikke narre af at blot købe det dyreste, og så er du sikker. Husk at undersøge det du vil købe, og her har jeg undersøgt det for dig, og kommet med en anbefaling.

Hvilke d-vitaminer er bedst

Hvilke d-vitaminer er bedst, det er helt klart den som har vundet min test, og det sikre du får nogle vitaminer. Som tidligere nævnt, så er det vigtigt at få d-vitaminer om vinteren, for der er solen ikke lige så kraftig, og vi får derfor ikke optaget noget gennem huden i forhold til solen. Nogle af de fødevarer som indeholder d-vitamin er fisk, kød, æg, ost, mælk, men det er ikke i store mængder. Det er ret svært at få dækket det behov der er for denne form for vitamin, gennem kosten, det er derfor kosttilskud er meget normalt.

Bedst i test d-vitamin

Bedst i test d-vitamin finder du ved at rulle længere op, hvor jeg har udvalgt fire forskellige som jeg vurderer baseret på pris, kvalitet, indhold og mere. Det er med til at gøre du kan vælge rigtig i første omgang, så du ikke spilder penge på kosttilskud, som ikke lever op til de forventninger du skulle have. Så spar både tid og penge ved at bruge min bedst i test d-vitamin. Er du kommet hertil, vil jeg helt klart anbefale dig at vælge testvinderen fra Bodylab, da det vil være et godt køb, hvor du virkelig får værdi for pengene.

bedste d-vitamin

Hvilken d-vitamin skal jeg vælge

Hvilken d-vitamin skal jeg vælge, er et spørgsmål jeg tit har fået fra mine klienter, og jeg har altid anbefalet den bedste d-vitamin fra Bodylab, og derfor har jeg også lavet denne test og guide, for at du kan få værdi af mine anbefalinger. Det sikre dig at du ikke køber noget tilfældigt, som måske har en lav kvalitet, eller ikke er pengene værd. For som jeg har beskrevet tidligere, findes der en del dyre kosttilskud, og det er ikke sikkert det er det bedste.

Er du på udkig efter andet kosttilskud har lavet en guide til disse, blot klik på den blå tekst, så kommer du til min guide: