Træningsbælte


Et træningsbælte er med til at øge det intra-abdominate tryk. Det vil hjælpe dig med at opretholde en stabil core imens du udfører de forskellige træningsøvelser.

Guide & Test Af Træningsbælter

Vægtløfterbælte & Træiningsbælte fra DIN

Dette er en utrolig lav pris, i forhold til kvaliteten, som er rigtig god. Dette er et billigt bælte, du kan bruge til styrketræning og vægtløftning.

Fra 239 kr.

Træningsbælte fra Adidas

Adidas er et kendt mærke, som også er kendt for god kvalitet i alle de kategorier de tilbyder produkter, og her er træningsbæltet ikke anerledes. De er også af god kvalitet til en god pris.

Fra 299 kr.

cPro9 Dip bælte i læder

Her får du et dip bælte i læder, som har en lys farve og er af en god kvalitet til prisen. Kun 239 kr. for et dip bælte, er en rigtig god pris.

Fra 239 kr.

Nordic Fight Dip bælte i sort læder

Dette er af premium kvalitet, og er også derfor prisen er høj. Nordic Fighter er en meget kendt brand i træningsbælter, og er noget rigtig mange bruger, fordi de er så gode.

Fra 749 kr.

Forhandler af træningsbælter

Vil du gerne have det rette træningsbælte, så kan jeg nemt vejlede dig til at vælge den rigtige, du skal blot fortælle mig om dit træningsbehov og hvad du ønsker at bruge det til. Vil du gerne til nogle af de 3 forhandlere nedenunder, så skal du bare klikke på deres logoer.

Trænings bælte

 Når du har en stabil core er din rygsøjle og stabil og du mindsker risikoen for skader omkring ryg og mave. Dog er det ikke et must når du dyrker vægtløftning eller styrketræning. Vil du gerne have hjælp til at finde den rette, så skal du bare kontakte mig, så hjælpe jeg der gerne til at vælge det rigtige.

Det handler om at føle sig frem, hvorvidt du synes at et træningsbælte vil optimere træningen. Der en række øvelser, hvor det anbefales at bruge et træningsbælte – squat, dødløft, military press og overhead press. Når du tager bæltet på, skal du tage en dyb indånding og holde vejret. Derefter spænder du I mavemusklerne, imens du spænder bæltet ind. Der er mange fordele, som du kan drage god gavn af ved brug af et trænings bælte. Det vil bla. give dig en øget stabilitet og du vil kunne træne med tungere vægte og risikoen for rygskader mindskes markant ved en stabil core.

Dips bælte

Med et dips bælte kan du her putte mere vægt om livet I øvelser som kropshævninger og dips. Det har en stor fordel, hvis du vil opnå stor styrk i de ovennævnte øvelser. Den ekstra vægt vil udfordre dig i din træning. Med et dips bælte vil du stadig være garanteret kvalitet og komfort.

træningsbælte

Dip bælte

Et dip bælte er til dig som vil have mere vægt i kropsvægt øvelser såsom dips og kropshævninger. De er lavet i lækkert læder, hvor der er monteret en jernkæde, hvor du her kan hænge vægtene i. Trods der hænger forskellige vægte, vil bæltet stadig være en god pasform og ligge godt på lænden. Jeg har også lavet en guide til en masse andet træningsudstyr lige her.

Bælte til træning

Et trænings bælte bør kun bæres ved bestemte øvelser med en tung belastning og IKKE under hele træningspasset. Det vil være en god idé at eksperimenterer med det, så du selv kan finde ud af, hvad der fungere bedst for dig. Med et bælte til træning, vil det holde din lænd varm, som vil være skadesforebyggende. Du vil undgå skader og løfte uden at mærke smerte.

Køb træningsbælte

Med et træningsbælte vil du undgå skader og kunne træne smertefrit, når du løfter tunge vægte. Det vil også styrke dine løft, så du bliver bedre og stærkere. Der findes nogle primære slags træningsbælter – vægtløftningsbælter, styrkeløftbælte og neopren bælte. Er du ude efter en af de slags, kan du her finde et bredt udvalg af træningsbælter, som du kan købe og komme igang med din træning igen.