Mavehjul


Et mavehjul kan hjælpe dig med at gøre dine mavemuskler mere synlige, hvis du altså anvender det rigtigt. Mavehjulet vi give dig langt flere muligheder for at gøre din træning mere spændende og effektiv.

Guide & Test Af Mavehjul

Den billige, men god kvalitet

Dette er en billig en til kun 179 kr. som du kan træne alle mavehjuls øvelser med. Prisen er lav, men du får noget af en fornuftig kvalitet alligevel. Så vil du gerne bare i gang, så kan du starte med denne. 

Fra 179 kr.

Den solide til en god pris

Dette er en af de bedste på markedet, og det er en meget stabil og solid en. Denne vil du se i mange forskellige fitnesscentre, og er derfor også en af de gode på markedet.

Fra 299 kr.

Adidas mavehjul

Adidas har lavet en der er lidt dyrre, men er derfor også af en rigtig fin kvalitet, mange kender mærket Adidas, og nogle er meget opmærksomme på det mærke man bruger, og her er Adidas en rigtig god en.

Fra 399 kr.

Den dyre, den flotte og premium kvalitet

Denne er meget dyr, men er både flot og i rigtig god kvalitet. Denne er til dig som gerne vil have den bedste af det bedste på markedet, som samtidig er flot og har et lækkert design.

Fra 1319 kr.

Forhandler af mavehjul

Der er 3 gode hjemmesider her, hvor du kan købe det perfekte mavehjul til dig selv eller en du kender. Skulle du mod forventning ikke finde det du har brug for, eller er i tvivl om hvad og hvilken en du skal vælge, så er du mere end velkommen til at smide mig en mail, besked eller kontakte mig, for så vil jeg gerne hjælpe dig. Vil du hen til de forskellige forhandlere, skal du bare klikke på deres logoer nedenunder.

Det er svært at sige, fordi det afhænger af, hvilken type mavehjul man bruger, og hvordan man bruger det. Mavehjul kan være et godt træningsredskab, der kan træne din mave effektivt. Men min anbefaling er at kombinere den med andre øvelser også.

Du placerer dig enten på dine knæ eller tær, og ruller så langt ud du kan og så tilbage. Sørg for dine arme er strakte, og du holder spændingen i maven og ikke falder sammen.

Der findes ingen magiske øvelser til maven, måden du taber fedt på, er ved at være i kalorieunderskud i en længere periode, og det kan du opnå med eller uden mavetræning.

Ab wheel

Du træner både din core og også dine mavemuskler. De lige mavemuskler er den muskelgruppe, der har den mest gavnlige effekt. Derudover får du også en god koordinationsevne og kontrol over din krop. Er du god til at lave planken, kan du også være I stand til at bruge et mavehjul, uden store problemer. Har du problemer med at finde det rette mavehjul, så vil jeg gerne hjælpe dig med at finde det du har brug for. Du er velkommen til at kontakte mig, så hjælper jeg dig gerne.

Med et ab wheel kan du arbejde dig frem mod at få en stærkere eller mere markeret mave. Det er en tung og udfordrende øvelse, som kræver træning, hvis du skal kunne udføre den stående. Du får en god træning ved at lave øvelserne på knæene. Du kan altså træne, så du kan gøre dine mavemuskler mere synlige, hvis du bruger det rigtigt. Omkring 20 forskellige muskelgrupper kommer i spil, når du udfører bevægelserne rigtig med et ab wheel.

Et mavehjul kan hjælpe dig med at gøre dine mavemuskler mere synlige, hvis du altså anvender det rigtigt. Mavehjulet vi give dig langt flere muligheder for at gøre din træning mere spændende og effektiv.

En af de ting der gør at det kan give mening at bruge et mavehjul, er fordi det gør træningen af maven mere effektiv, fordi man kan lave en række forskellige øvelser. Det er dog værd at nævne at det ikke er nok at bruge et mavehjul alene, du skal også have fokus på din kost, og træning af resten af din krop.

Mavehjul øvelser

Der findes forskellige maveøvelser du kan lave med et mavehjul. Her får du et forslag på 4 øvelser du kan lave. Ab wheel knee rollout – Den er for begyndere. Her bruger du dine knæ som støttepunkt. Sæt dine knæ I gulvet, rul langsomt ud indtil din krop er udstrakt. Spænd godt op I maven hele tiden. Rul derefter tilbage mod kroppen og gentag det hele engang til. Ab wheel rollout – Samme øvelse som foregående, nu står du blot på dine fødder. Det gør øvelsen en tand hårdere. Halfway out – En god øvelse til opvarmning af dine mavemuskler. Sæt knæene I gulvet og tager fat I hjulets håndtag og rul mavehjulet halvvejs ud og tilbage til kroppen. Lav øvelsen I mellem 40-60 sek. Halfway in – Samme øvelse som foregående, men nu ruller du hele vejen ud, men kun halvvejs tilbage. En god øvelse til også at varme dine mavemuskler op. Lav den I 40-60 sek. Vil du gerne se andet træningsudstyr, så klik her.

mavehjul

Abwheel

Abwheel er en af de mest solgte træningsredskab. Det er et populært produkt, da det også er billigt og effektivt. Du får noget for pengene, da du både træner din mave og ryg. Et godt redskab, hvis du ønsker et simpelt og super effektivt redskab til træning af maven. Fordelene ved at bruge et abwheel er at du træner effektivt og målrettet mavemuskulaturen, træner samtidig skulder, ryg, baller og arme og den fylder ingenting og kan meget nemt tages med på ferier eller andre steder. Så du får altså et perfekt redskab til din hjemmetræning.

Roll abs wheel

Roll abs wheel er en effektiv træning af mave, ryg og skuldre. Du vil med tiden blive stærkere og kan rulle længere og længere ud. Som ekstra mavetræning kan du løfte knæene op fra gulvet/måtten, så du kun rører gulvet med tæerne. Hjulet vil give dig en god stabilitet også er det et effektivt redskab til meget billige penge.

Hjul til maveøvelser

Et mavehjul er super simpelt at anvende. Dog er et godt underlag meget vigtigt, så du kan få den bedste træning. Jo stærkere mavemuskler du har, jo længere kan du rulle frem. Er du lige startet med et mavehjul, vil det være en god ide at starte med at sætte knæene i gulvet eller en træningsmåtte og derefter rulle frem og tilbage. Vil du udfordre dig mere, kan du sætte fødderne i gulvet og derefter rulle frem og tilbage. Du vil med den ene eller anden øvelse garanteret at du kan mærke at dine mavemuskler kommer på arbejde.

Træning med mavehjul

At træne med et mavehjul er et af de mest effektive og udfordrende maveøvelser. Du forbedrer og optimerer bevægelsen ved at placere dig tættere på gulvet. Du får dermed aktiveret alle muskler ved at holde stabilitet og lave dynamisk styrketræning. Når du træner med et mavehjul er der flere faktorer der spiller ind – din startposition, rullelængde, tempo og bevægelse.

Øvelser med mavehjul

Træning med et mavehjul skal du enten starte på knæ eller stående. Ret ryggen og spænd dine mavemuskler, imens du tager fat I hjulets håndtag og sætte det på gulvet, tæt på din krop som muligt. Rul ud til du ikke kan rulle længere. Rul derefter tilbage til din startposition og gentag det hele igen. Lav det antal gentagelser som passer bedst til dig og dit niveau.