Case 5 – Kristian Vægttab


Kristian

Hvordan startede det?

Forløbet startede grundet et højt arbejdspres i længere tid, hvilket desværre viste sit grimme ansigt på displayet i vægten. Jeg tog derefter kontakt til Casper, som kom forbi til en samtale om mål og nuværende status, hvorefter vi blev enige om et forløb og gik igang hvor fokus var vægttab og skulder mobilitet. Et vægttab var også fokus.

12 ugers vægttab bagfra

12 ugers vægttab bagfra

Hvad har du opnået fysisk?

Mit vægttab er 15 kilo og har taget en del på i muskelmasse, hvilket har stemt overens med mine mål. Jeg er blevet mere markeret, og min krop fungere også bedre. Jeg altid i forbindelse forskellige sportsgrene, haft problemer med dårlig mobilitet i skulderen. Dette har vi arbejdet med, og spændingerne omkring nakken og skulderne er blevet bedre.

12 ugers vægttab venstre side

12 ugers vægttab venstre side

Hvordan har din træning været med Casper?

Jeg har trænet 3 gange om ugen med Casper igennem et forløb på 3 måneder. Vores træninger har været meget intense og jeg er blevet udfordret fysisk i alle træninger. Casper er god til instruere i de korrekte fremgangsmåder og god til at motivere igennem træningen.

Hvad har du opnået mentalt?

Jeg har fået mere overskud i hverdagen og bedre selvværd i takt med at kiloene faldt  af igen. For mig betyder det at jeg kan arbejde hårdere og mere effektivt når jeg er på job.

12 ugers vægttab forfra

12 ugers vægttab forfra

Har du opnået andet igennem forløbet?

Det har været vigtigt for mig hele tiden at have en at stå til ansvar for igennem forløbet. Det er meget nemmere at komme afsted, når man er træt og doven, hvis der står en som venter på dig.

Vil du anbefale andre til Casper?

Jeg vil helt bestemt anbefale Casper til andre, som ønsker støtte igennem et vægttab.

12 ugers vægttab højre side

12 ugers vægttab højre side