Personlig Træner Vejle


Jeg er en personlig træner med over 5 års erfaring med vægttab, muskelforøgelse og livsstilsændring. Så uanset hvad dit mål er, så kan du eventuel tage et kig på mine resultater med mine seje klienter ved at klikke på resultater i toppen. Der kan du nemlig mange af de resultater mine klienter har knoklet sig frem til, ved at blive trænet og guidet af mig. Dette er inklusiv både kostplan og træningsprogram. Langt størstedelen af dem jeg har hjulpet på vej, fastholder deres vægttab, også 1 år efter vores forløb er afsluttet. Noget af det vigtigste for mig, er at jeg lærer dem der køber forløb hos mig så meget som muligt. Jeg har gjort mit job korrekt, hvis du kan klare dig selv når vi er færdige med det forløb du ender med at vælge hos mig.

personlig træning i vejle
personlig træner vejle

Træning Vejle

Ønsker du den bedste træning i Vejle, med et træningsprogram der er skræddersyet til dig og dine mål. Eller ønsker du personlig træning i Vejle, af en personlig træner der ved hvad han laver, så skal du blot sende en mail til info@casperhessellund.dk så kan vi tage et gratis og uforpligtende møde hvis det har interesse. Jeg kan komme ud til dig på din adresse, eller vi kan mødes i centeret, det er helt op til dig og hvad du foretrækker. Personlig træner Vejle, hvor jeg sørger for at både træningsprogram, kostplan og vejledning er skræddersyet til dig og alt er personligt. Ingen er ens, og dette kræver alt bliver tilpasset efter din hverdag, dine mål, dit niveau og meget mere. Alt det sørger jeg for at få med når jeg laver programmer, uanset om det er træningsprogram eller kostplan.

Træning er utrolig vigtigt når man vil opnå resultater, og ændre måden hvorpå ens krop ser ud. Det betyder ikke man skal træne hver dag, men med struktureret træning, så kan man opnå gode resultater med træning tre gange i ugen. Det behøver heller ikke at være flere timer man træner af gangen, det handler om at træne på en hvorpå man udvikler sig, bliver presset og det er ikke alle der forstår det. Det kommer nemlig meget an på hvordan ens hverdag er, hvor stresset du er, hvordan du lever, hvad du spiser og meget mere. Men hvordan med kosten, hvordan skal du spise, og hvad skal du spise?

Er dine kostplaner svære at holde?

Det korte svar er nej. Som personlig træner Vejle, sørger jeg for at er nemt for dig. Men så tænker du måske, hvordan kan det være? Ja, det er fordi jeg skræddersyer den til dig og din hverdag. Hvilket betyder at det er nemt for dig at overholde planen, og følge den, fordi din hverdag også har indflydelse på hvordan din kostplan bliver. I tilfælde af du har børn, er det også noget der sagtens kan tages højde for i din kost, og måden du skal spise på. For det skal selvfølgelig hænge sammen med familien, hvis du har børn og mand eller kone. Er du meget på farten, er der også mulighed for at lave den perfekte plan til dig. Det handler blot om planlægning, og en plan der er skræddersyet til dig og måden du lever på.

Med en kostplan fra mig, vil du opleve det rent faktisk ikke er så svært at leve efter en kostplan som på sigt kan blive en livsstil. Jeg vil nemlig sammen med dig, og efter en dialog med dig komme frem til hvad der er det bedste for dig i forhold til de mål du vil opnå. Her er det egentlig lige meget om du ønsker at opnå et vægttab, eller at tage på i muskelmasse. Det kan også være det er en livsstilsændring du vil opnå, og her er det også muligt at lave noget der passer perfekt til dig. Som personlig træner Vejle, sørger jeg for at du som bor i eller omkring Vejle, har mulighed for at opnå de mål og ønsker du skulle have.

Så vil du opnå resultater, uden at kosten skal være noget du ikke kan lide, noget der er besværligt eller noget der er træls, så lad mig hjælpe dig med at komme tættere på de mål du gerne vil opnå. Kontakt mig ved at skrive en mail til info@casperhessellund.dk eller ved at klikke på kontakt oppe i menuen, og udfyld formularen.

Træning behøver ikke at være kedeligt

Personlig træner Vejle, hvis du vil opleve en træning der giver resultater, og udvikler dig, samt din krop. Så skal du prøve et skræddersyet træningsprogram fra mig, eller et personligt træningsforløb. Hvis du køber et personligt træningsforløb, er det både med kostplan, træningsprogram og vejledning. Du vil aldrig føle du står for dig selv, for jeg vil altid være til rådighed, uanset hvad dine spørgsmål skulle være. En del af at have et online forløb eller et personligt træningsforløb hos mig, er at jeg er der for dig altid. Det kan være der er en opskrift du er i tvivl om du kan bruge i kostplanen, så vil du få svar på hvorvidt den kan bruges eller ej. Det kan også være nogle øvelser du er i tvivl om, så er jeg også klar til at hjælpe dig her.

Du vil ikke opleve at din træning er kedelig, fordi du vil hele tiden blive presset. Jeg vil hele tiden udvikle dig, både med kilo og det tekniske ved øvelserne. Det kan være du har et ønske om at kunne lave en pull up, jamen så skræddersyer jeg træningen til at vi skal opnå dette. Det er egentlig lige meget hvad dit mål er, så sørger jeg for din træning er tilpasset det du vil opnå. Der er mange måder at opnå sine mål på, og jeg vil altid gøre mit bedste for at hjælpe dig i mål på den bedst mulige måde. Mine forløb starter altid med en opstartssamtale, hvor vi snakker om dine mål, dine ønsker og meget mere. Dette er med til at sørge for jeg laver noget som er tilpasset dig, og gør at det er realistisk for dig. Personlig træner Vejle, hvor alt bliver skræddersyet til dig, og du aldrig vil føle dig som en i rækken, da alt er lavet til dig.

Synes det lyder som noget for dig, så skal du blot kontakte mig på mailen info@casperhessellund.dk