Håndvægte


Leder du efter et sæt håndvægte? Så er du uden tvivl landet på den rigtige side, for jeg har nemlig testet flere forskellige håndvægte af igennem min tid som personlig træner i over 6 år, og her vil du få mit bud på hvilke håndvægte der er de bedste til lige netop dit behov. Har du brug for rådgivning eller vejledning til hvilke håndvægte du bør vælge, så er du velkommen til at kontakte mig – så vil jeg meget gerne hjælpe dig.

Som nævnt ovenfor, så skal du blot skrive til mig, hvis du vil have hjælp og/eller rådgivning til hvilke håndvægte du bør vælge. Nedenfor finder du 4 anbefalinger til nogle specifikke håndvægte i forskellige klasser & kategorier.

Guide & Test af Håndvægte 2020

Gummi Håndvægte af høj kvalitet

Her finder du nogle håndvægte som er af høj kvalitet, har en god pris, og de er har gummi som overflade – så de ikke giver skader på gulvet. Det gør dem super gode til at blive brugt derhjemme, både indenfor og udenfor. Udover det, så ruller håndvægtene ikke fordi de er 6 kantet. Du kan få dem ned til 2 kg og helt op til 45 kg eller mere med kun 1-2 kg spring.

Fra 129 kr.

De billige håndvægte

Dette er de billige håndvægte og hvis du bare gerne vil have noget billigt, så er neopren eller vinyl håndvægte du gerne vil have. Disse kan du få fra 0,5 kg op til 10 kg og farven definerer vægten. Kvaliteten er fornuftigt og samtidig er prisen rigtig lav.

Fra 69 kr.