Håndvægte


Leder du efter et sæt håndvægte? Så er du uden tvivl landet på den rigtige side, for jeg har nemlig testet flere forskellige håndvægte af igennem min tid som personlig træner i over 6 år.

Guide & Test af Håndvægte

Gummi Håndvægte af høj kvalitet

Her finder du nogle håndvægte som er af høj kvalitet, har en god pris, og de er har gummi som overflade – så de ikke giver skader på gulvet. Det gør dem super gode til at blive brugt derhjemme, både indenfor og udenfor. Udover det, så ruller håndvægtene ikke fordi de er 6 kantet. Du kan få dem ned til 2 kg og helt op til 45 kg eller mere med kun 1-2 kg spring.

Fra 129 kr.

De billige håndvægte

Dette er de billige håndvægte og hvis du bare gerne vil have noget billigt, så er neopren eller vinyl håndvægte du gerne vil have. Disse kan du få fra 0,5 kg op til 10 kg og farven definerer vægten. Kvaliteten er fornuftigt og samtidig er prisen rigtig lav.

Fra 69 kr.

De professionelle håndvægte som er i fitness centre

Dette er håndvægte af utrolig høj kvalitet, og dem du ser i fitness centre. De kan bruges derhjemme, til arbejdspladsen eller i center hvis du har det. Grebet er godt på dem og de har en god overflade som er nemt at rengøre og holder godt. De kan fås fra 2 kilo og helt op til over 50 kg.

Fra 149 kr.

Gode justerbare håndvægte fra Bodylab

Vil du have en håndvægt du kan justere efter behov, så er det nemt at “samle” flere vægt i en, fordi du hele tiden kan skifte vægten som du ønsker. De fylder ikke særlig meget for du ofte vil have 10-12 forskellige håndvægte i en, fordi du kan justere fra 2,5 til 25 kg i den samme. Jeg er rigtig glade for dem.

Fra 1.499 kr.

Håndvægte 2,5 kg til 35 kg med stativ

Her får du 15 sæt håndvægte, hvor det er fra 2,5 kg til og med 35 kg, udover det, så får du et rigtig godt stativ hvor du kan ligge alle dine håndvægte på. Du er dækket godt ind med disse, og de springer 2,5 kg per stigning.

20.799 kr.

Forhandler af håndvægte

Her finder du 3 fantastiske danske hjemmesider som alle 3 sælger håndvægte af utrolig høj kvalitet – til rigtig gode priser. Du er sikker på det er et sikkert køb på nettet, hos disse 3 webshops, og jeg har tidligere selv købt og testet flere af deres produkter og denne gang handler det om håndvægte. Tag et kig på deres hjemmeside og priser, ved at klikke på deres logo’er nedenunder – og igen, skulle du have nogle spørgsmål til hvilke håndvægte jeg vil anbefale dig i en specifik situation, eller hvis du har brug for rådgivning eller vejledning, så er du mere end velkommen til at kontakte mig. Vil du se udvalget hos de forskellige forhandlere, så skal du bare klikke på deres logo.

Håndvægte sæt

Håndvægte kan købes enkeltvis, men også i sæt. Du får en særlig funktionel og praktisk løsning til din styrketræning. Her kan du vælge kvalitetsprodukter i forskellige materialer. Med et håndvægte sæt, vil du optimere dine træningsmuligheder for at skabe progression i din træning. Flere forskellige vægtklasser, kan du lave flere forskellige øvelser og derved træne flere muskelgrupper og komme bredere rundt.

Håndvægte sæt er et sæt som du har derhjemme, i et center eller på arbejdet. Det er rigtig godt at have et håndvægte sæt, fordi så har du mange forskellige vægte, og kan bruge dem til forskellige øvelser – for man er ikke altid lige stærk i alle øvelser, og derfor er det rart at kunne justere det som man ønsker. Vil du gerne have et sæt, så vil jeg helt klart anbefale dig er vælge det med 2 kg spring mellem dem.

Håndvægte er et kendt træningsredskab indenfor styrketræning. Du vil finde det i mange forskellige størrelser, materialer og design, også finder du dem til vidt forskellige priser. Håndvægte er et godt redskab til din individuelle træning, så kan du selv justere din progression. Det er meget individuelt, hvilke udgaver af vægte der ønskes. Med håndvægte får du en alsidig træning og har flere fordele ved at træne med disse derhjemme eller i fitnesscenteret. Du vil med sikkerhed finde den eller de håndvægte, som passer til dig, om du er den erfarne eller blot nybegynder.

Afhængig af hvad du laver af træning, og hvad du gerne vil træne og hvordan du træner, så giver det mening at have mange forskellige håndvægte, og dermed også sørge for at du kan træne lige netop det du vil, fordi du har vægte til de forskellige træningsøvelser du laver. Ingen er lige stærke i pres over hovedet, som pres til brystet, og det er derfor du bør have forskellige vægte.

Vil du gerne køb nogle sæt af håndvægte, så kan du finde nogle ved at klikke her.

Håndvægte er ikke kun til dem som har trænet i flere år. Håndvægte er for alle, uanset niveau. Du kan finde håndvægte med forskellige kilo, så der er helt sikkert nogle som du kan bruge, til din hjemmetræning. På forskellige hjemmesider kan du finde diverse håndvægte sæt. Der er både et par (2x håndvægte af fx 5 kg). Du kan også finde et håndvægte sæt som består af flere par håndvægte med forskellige kilo. Det gør at du får et bredere udvalg og du kan træne flere muskelgrupper.

Justerbare håndvægte

Justerbare håndvægte er blevet meget populære til styrketræningen. De findes i mange forskellige modeller og størrelsesomfang, så kan du selv bestemme, hvor mange indstillinger du vil have. Justerbare håndvægte leveres som et komplet sæt med både stang, skiver og springlåse. Du får her en pladsbesparende løsning, som giver dig utallige af træningsmuligheder.

Justerbare håndvægte er til dig som gerne vil samle flere håndvægte i en, og måden det gøres på, er at de justerbare håndvægte, gør at du kan ændre vægten med 2,5 kg spring fra 2,5 kg til 25 kg – det gør at de justerbare håndvægte ikke fylder særlig meget og det er nemt at ændre vægten på dem, selvom du træner. Så behøver du nemlig ikke at hente forskellige eller have forskellige på samme tid, fordi du har det hele i en.

Jeg er rigtig stor fan af justerbare håndvægte, fordi det er nemt og hurtigt at ændre dem, og dermed bruge dem til forskellige øvelser, fremfor at skulle hente flere forskellige og bruge dem til træning på samme tid. Det fylder mindre, du kan have dem med i et sommerhus, på et hotelværelse eller bare med på tur fordi de er så nemme at flytte rundt.

Der findes et bredt udvalg af forskellige justerbare håndvægte. En justerbar håndvægt er billige, i forhold til ”almindelige” håndvægte, hvor vægten er den samme. Der findes justerbare håndvægte med gummi skiver eller jern skiver. Du kan altid ændre på vægten ved at løsne skiverne. De mindre skiver kan du anvende til andre øvelser i din træning. Det er en genial håndvægt som fylder meget lidt og som er nemme at bruge.

Håndvægtsæt

Et håndvægtesæt er både for nybegyndere og de øvede. Med et sæt har du flere muligheder i din træning og kan derved træne flere muskelgrupper med flere øvelser. Du kan med flere håndvægte tilpasse udviklingen af styrkeniveau i dit individuelle træningsprogram. Indenfor denne kategori finder du de populære brands, såsom Kettler og Odin.

Håndvægtsæt har jeg været omkring tidligere, og jeg er meget positiv over at have en håndvægtsæt – fordi det giver en mulighed for at træne forskellige træningsøvelser med forskellig vægt. Det er nemlig meget svært at bruge den samme håndvægt til alle øvelser, så vil du gerne gerne have et sæt, så kan jeg kun anbefale dig det.

Flere og flere af mine bekendte, venner, familie og mig selv, har et håndvægtsæt – fordi det var noget jeg selv var rigtig glad for, og flere trænede sammen med mig og synes også det var mega dejligt at have derhjemme. Derfor investerede de selv i det, fordi det gav også dem mere tid i hverdagen og ikke skulle bevæge sig til fitness og hjem igen, men bare kunne gøre det derhjemme eller ude i haven.

Håndvægte egner sig både til den garvede træner og til nybegyndere. Du kan træne hele kroppen med håndvægte. Med et sæt håndvægte kan du nå rigtig langt, da du har flere vægte at vælge imellem. Du kan selv sammensætte din træning med et håndvægtesæt, da de er justerbare. Det gør det nemmere for dig at gå fra et let løft til et tungt løft. Du skal ikke ud og købe flere forskellige håndvægte med forskellige kilo. Den fylder ganske lidt og prisen er rigtig fin. Så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang med at træne derhjemme.

Håndvægte
Håndvægte

Billige håndvægte

En god start til din styrketræning er redskaber af god kvalitet, men som også er billige. Har du valgt en træningsform som indebære håndvægte, kan du finde dem billigt lige her. Der er flere fordele forbundet med styrketræning med håndvægte bla. kan du finde flere forskellige typer af billige vægte, du kan effektivt træne både styrke og øge din forbrændning. For dig som er nybegynder og vil prøve denne form, kan det være en fordel at finde billige håndvægte. Alle håndvægte har samme formål!

Billige håndvægte er noget mange leder efter, og jeg har dog erfaret at det ikke altid er det bedste at købe billige håndvægte – fordi de måske ikke er af så god kvalitet. Men det kommer meget an på hvad man vil bruge dem til, og hvordan man behandler udstyret. Ofte skal man betale mere for nogle der er tungere og vejer flere kilo, men overfladen på produktet og kvaliteten heraf, har også noget med prisen at gøre.

Det er nemt at finde man billige håndvægte, og vil du gerne have det – så skal du bare huske at være mere opmærksom på hvordan du behandler dine billige håndvægte. For jo billigere de er, jo mindre holdbare er de ofte, og det betyder at du skal lade være at smide med dem eller lignede. Du skal måske også opbevare dem i en ordentlig temperatur, så de ikke får frostskader og meget mere.

Der findes rigtig mange forskellige håndvægte på markedet og de ligger i forskellige prisklasser. Du kan sagtens finde gode og solide håndvægte til billige penge. De behøves ikke koste alt for meget. Du kan finde mange forskellige håndvægte. De populære er de justerbare, hvor du faktisk får en håndvægt, men som du kan justere i kilo. Så du har egentlig en håndvægt som kan rumme alt fra fx 5 kg til 30 kg. Det gør at du kan variere din træning endnu mere og udføre flere øvelser med forskellige kilo.

Køb håndvægte

En god og funktionel løsning til dig vil være de justerbare håndvægte. Du finder et bredt udvalg af håndvægte af høj kvalitet. Der findes håndvægte til både nybegyndere og de garvede træningsfolk. Med det brede udvalg af både størrelser, typer og materialer, giver det dig flere valgmuligheder til dine behov for træningredskaber.

Køb håndvægte online eller i fysiske butikker, der er virkelig mange muligheder for at køb håndvægte, og vil du helst i en fysisk butik hvor du kan få vejledning og rådgivning og ofte betale lidt mere, eller vil du helst have de bedste priser og købe online – det er meget forskelligt. Det kommer også meget an på hvilken erfaring man har med træningsudstyr, og hvad formålet er med de håndvægte man vil købe.

Jeg har selv været i fysiske butikker for at købe håndvægte, og det fede ved at være i en butik og gøre det fysisk, er at du kan se produkterne, mærke dem og føle hvad det er. Udover det – så kan man få rådgivning og vejledning af dem som sælger produkterne, og de ved ofte en del om det og kan sørge for at man får det rigtige med hjem når man køber hos dem.

Håndvægte justerbar

Der findes mange modeller indenfor håndvægte. En populær model er de justerbar håndvægte. De er praktiske og funktionel til din styrketræning også fylder de ikke alt for meget, som helt sæt gør. Hvis du som nybegynder ikke helt kender din styrkekapacitet, vil det være en god idé at få testet den. Det vil gøre valget nemmere, når du skal til at finde vælge den justerbare udgave.

Håndvægte justerbar er nogle som jeg er rigtig glade for, som i allerede ved – og det er bare fordi det er så nemt at have med overalt og de fylder ikke særlig meget i forhold til hvis man skulle have mange forskellige med. Min kæreste og jeg har dem tit med på en weekendtur, det kan være vi tager ud til et sommerhus eller vi tager på et ophold et sted i enten Danmark eller udlandet hvor vi kører. 

Både min kæreste og jeg har trænet i en del år, og vi er begge glade for at have håndvægte justerbar, fordi som nævnt tidligere så kan jeg justere den til den vægt jeg vil bruge, og hun kan justere den når hun vil bruge den. På den måde behøver vi ikke have nogle til mig og nogle til hende. Vil du gerne finde en masse øvelser som du kan bruge dine håndvægte til, så kan du klikke her.

Brugte håndvægte

Du behøves heller ikke købe håndvægte fra ny af, hvis du stadig lige vil snuse til det. Du kan hurtigt og nemt finde brugte håndvægte på internettet ved blot en søgning. Her kan du finde gode håndvægte til billige penge. Brugte håndvægte er ligeså gode som de nye.

Brugte håndvægte er noget mange overvejer, jeg har aldrig købt nogle brugte håndvægte, så kan ikke helt udtale mig om det. Jeg kan dog bare sige at jeg ofte ikke ville købe det, for man ved ikke hvordan de brugte håndvægte er behandlet, og de kan have skader, men have fået ny overflade af gummi eller lignede, for at skjule skaderne.

Køber man det fra ny, så er man bare sikker på det vil holde så meget længere – fordi man selv ved hvordan udstyret er blevet behandlet. 

Men vil du gerne købe brugte håndvægte, så vil jeg tjekke om det har haft forskellige ejere, hvor gammelt det er, hvordan det er blevet behandlet, hvor det er blevet opbevaret og meget mere. Dette kan give dig en indikator for om det er værd at købe eller ej.

Håndvægte tilbud

Håndvægte er det mest kendte redskab indenfor fitness området. Du kan på diverse internetsider finde gode tilbud på håndvægte, som sælges enkeltvis eller som sæt. Du vil kunne finde et stort udvalg af håndvægte, som vil gøre din styrketræning endnu mere effektiv. Der findes forskellige typer, størrelser og materialer. Der er mange muligheder for øvelser med en eller flere vægte, det handler bare om at finde den vægt som passer til dig og din styrketræning.

Håndvægte tilbud kan du virkelig finde mange steder, uanset om det er på nettet eller i fysiske butikker. Mange leder efter håndvægte tilbud og det er fordi alle gerne vil finde de bedste priser, og spare penge, jeg har forsøgt at finde de bedste priser til dig, på mange forskellige typer af håndvægte.

Der findes nemlig en del forskellige håndvægte tilbud, og priserne er meget forskellige afhængig af om det professionelle håndvægte, eller om det er blot er nogle helt billige. Prisen betyder meget i forhold til om det er af høj kvalitet eller lav kvalitet. Så det er noget du skal være opmærksom på.

Neopren håndvægte

Håndvægte findes i mange former og modeller. Håndvægte med neopren er lavet af jern og belagt med en neopren overflade. Den vil medvirke til at du får et godt greb under træningen også vil den heller give ridser i gulve og andre ting. Neopren er desuden nem at rengøre efter din træning

Neopren håndvægte er der mange som kan blive glade for, vægten er op til 10 kilo normalt, og de er rigtig billige, i forhold til andre typer af håndvægte. Neopren håndvægte er helt oplagt at have til derhjemme og er utrolig nemme at få med overalt, og de er billige. Så skal du starte et sted med lavere vægte, så er det helt klart noget jeg vil anbefale du starter med at købe. Du kan nemlig altid købe andre håndvægte, tungere og nogle af bedre kvalitet på sigt.

Neopren håndvægte er meget billige på grund af kvaliteten også er lavere end de andre håndvægte, men behandler du ordentlig og passer på dem, så skal de nok holde længe.

Håndvægte køb

 

Når du skal købe håndvægte er der nogle indflydelsesrige elementer der spiller ind. Vægten er det overordnet fokus du skal have, når du vil ligge penge i dette udstyr. Køb vægte du ved du kan træne med og derefter udfordre dig selv og øg belastningen. Materialet på vægtene har en betydning for hvordan du anvender dem og dens holdbarhed. 

Og til sidst findes der forskellige prisklasser, så alle har en mulighed for at udnytte de mange ting, træning med håndvægte giver dig. her vil du få mit bud på hvilke håndvægte der er de bedste til lige netop dit behov. Har du brug for rådgivning eller vejledning til hvilke håndvægte du bør vælge, så er du velkommen til at kontakte mig – så vil jeg meget gerne hjælpe dig. Som nævnt ovenfor, så skal du blot skrive til mig, hvis du vil have hjælp og/eller rådgivning til hvilke håndvægte du bør vælge. ovenfor finder du 4 anbefalinger.

Håndvægte 3 kg

Håndvægte med 3 kg er i den lette ende og er rigtig gode til aerobic og andet holdtræning. De kan også sagtens bruges til din hjemmetræning eller hvis du er i gang med et genoptræningsforløb. De kan findes med en belægning som gør at du har et godt greb i håndvægten, selvom hænderne kan blive svedige.

Håndvægte 10 kg

En 10 kg håndvægt er en god håndvægt som gør at du kan træne kroppen all around. Den er perfekt til en god gang hjemmetræning. Du kan finde rigtig mange forskellige typer og materialer af håndvægte, så det handler om at finde det som passer til dig og dit behov. Håndvægtene kan tåle lidt af hvert og vil være et rigtig godt træningsredskab til din træning.

Håndvægte 2 kg

Håndvægte på 2 kg egner sig rigtig godt til et genoptræningsforløb, da vægten er i den meget lave ende og vil ikke nødvendigvis give nogle overbelastningsskader. 2 kg er også godt, hvis du er i tvivl om, hvor meget du kan i den enkelte øvelse. Hellere tage mindre kilo og derved undgå overbelastning og skader.

Håndvægte 5 kg

Håndvægt 5 kg er en god mellemting. Her kan du rigtig meget med en 5 kg håndvægte. Du kan komme igennem hele kroppen og stadig derved presse dine muskler. Har du en håndvægt, så kan du komme rigtig langt med din hjemmetræning, så derfor er en håndvægt et rigtig godt supplement redskab til din træning.

Håndvægte 1 kg

Håndvægte på 1 kg er i den meget lave ende. Men selvom det er i den lave ende, så kan det stadig gavne rigtig meget. Et godt redskab til en evt. genoptræning og derved kunne undgå skader og andre overbelastninger. 1 kg håndvægte er også rigtig gode til diverse holdtræninger, da det egentlig ikke handler høj belastning, men mere at få pulsen op og lave en lille smule belastning.