Kostplan


Kostplan til dig som vil opnå dine mål. Alle ved hvor vigtigt kosten er, når det kommer til sundhed og velvære. Mange bruger flere timer i fitness og træner hårdt, men har ikke styr på kosten og opnår derfor ikke de ønskede resultater. Men jeg har over 5 års erfaring som personlig træner, og har hjulpet en del efterhånden med at opnå deres mål gennem korrekt kost og træning. Alt du får fra mig, vil altid være skræddersyet til dig, din hverdag, dine mål og dit nuværende niveau. Alt er altid personligt!

Kostplan

Kostplan til vægttab

En kostplan til vægttab leder rigtig mange efter, og hos mig får du retningslinjerne til at opnå succes med vægttab, muskelopbygning eller bare en sundere livsstil. Jeg sætter mig ind i din hverdag, dine behov, dine ønsker og din hverdag, før jeg laver en skræddersyet kostplan til dig. For mig er det utrolig vigtigt, at jeg leverer en kostplan du kan bruge til noget.

Er du i tvivl om at jeg kan hjælpe dig, er du altid mere end velkommen til at sende mig en mail på info@casperhessellund.dk og så kan vi altid aftale et tidspunkt at ringes ved, så vi kan snakke om hele din situation og hvad du ønsker. Udover det, så vil du opleve at du får din kostplan indenfor 2-3 dage og jeg vil altid være klar til at svare på mail eller beskeder hvis du skulle have nogle spørgmsål.

Jeg gør nemlig utrolig meget ud af at tilbyde en god og hurtig service, mens alt er personligt og skræddersyet til dig.

Sund kostplan

En sund kostplan, hvad er det? Ja, kort sagt er en sund kostplan en du kan overholde og hjælper dig med at opnå det du ønsker. Desværre er der ingen magisk kostplan, der hjælper alle med at opnå alle deres mål. Det handler om at få en plan der hjælper dig, passer til dig og er lavet til dig. På den måde er der meget større chance for at opnå succes, og komme i mål med det man kæmper mod.

Sundhed er et stort ord, og det kommer megat an på hvordan man lever hvad der er sundt. For nogle vil det jo være en sund kostplan, hvis man begynder at øge indtaget af fibre, grøntsager og fedt. Mens for ændre handler det om at fjerne sukker, slik, chokolade, kage og diverse ting. Eller i hvert fald begrænse indtaget af disse sukkerholdige produkter.

Jeg sørger for at uanset dit niveau, og dine ønsker, at du får en sund kostplan som passer 100 procent til dig. Inden du får en plan fra mig, så har jeg nemlig nogle spørgsmål du skal svare på, samt eventuel snakke med dig over telefon for at sætte mig ind i dig og dine behov. På den måde er du garanteret, en kostplan som passer dig.

Slankekur kostplan

Slankekur, er bare et andet ord for en plan omkring din kost. Ofte når man vil på en slankekur, så vil man gerne tabe sig i vægt, og smide nogle kilo fedt. Men ofte forbindes slankekur også med hurtige resultater, og ofte holder de ikke særlig længe. For kommer man på slankekur, kan det både være juice, ingen mad, suppekur og meget mere. Ingen af disse former, er holdbare på sigt, og derfor anbefaler jeg helt klart man finder noget man kan ”holde ud” på sigt. Det er nemlig meget vigtigt at arbejde med livsstilsændring, fremfor de hurtige resultater.

Ofte når man taber flere kilo på kort sigt, er der ofte masser af væske, og ikke altid fedt. Jeg anbefaler helt klart man har en stille og rolig ændring, for kroppen skulle også kunne følge med, så man undgår løst hud og meget mere. De hurtige resultater er ikke altid de bedste.

Madplan vægttab

Madplan til vægttab, er også noget jeg helt klart kan hjælpe dig med. Men ønsker du også bare en madplan for at få mere struktur over hvad du spiser, er det også noget jeg hjælper med. Kosten er noget af det vigtigste hvis du vil opnå resultater, som at få en sundere krop, en slankere krop eller en sundere livsstil. Kosten er ligesom grundsten i kroppen, og træning er med til at udvikle kroppen.

Men jeg er helt sikker på jeg kan hjælpe dig mod målet du ønsker, for med den rette kost kan der opnås meget. Kombineres dette med træning eller anden motion, så kan der virkelig ske store ændringer på kort tid.

Kostplan
4 (80%) 4 votes