Case 10 A – Anne 1 Vægttab


Anne

Hvordan startede dit forløb hos Casper?

Jeg så Caspers profil på Facebook og tænkte at det lød spændende med en fuld pakke hvor både kostplan og træning var inkluderet. Jeg kontaktede ham, han vendte tilbage kort efter og kom ud til mig samme aften.

Vi snakkede om hans programmer og fandt den optimale løsning for mig, hvilket var træningsprogram, kostplan og en ugentlig træning med ham. Det var super at få hele pakken, så var det bare at komme i gang. I starten krævede det fokus at følge kostplanen, da den var noget anderledes end min normale kost, men jeg fulgte den og sætter nu pris på kød om morgenen. Det har været super at få en klar retningslinje, så var man ikke i tvivl om man måtte få diverse ting når man var ude og det var nemt at planlægge mad i løbet af ugen.

Annes vægttab fra siden på 12 uger

Annes vægttab fra siden på 12 uger

Hvad har du opnået fysisk?

Jeg har trænet 4-5 gange ugentligt, hvoraf en har været med Casper. Det har været fedt at få en klar træningsplan man skulle følge, så man var ikke i tvivl om hvad man skulle gå i gang med når man var i træningscenteret. Blandingen af styrketræning og cardio har været optimal for mig og den ugentlige træning med ham været super. Han er god til at presse en til at fortsætte og variere træningen med forskellige øvelser, så man også prøver noget nyt. Variation er vigtigt og jeg har fået modificeret mit program undervejs så man får trænet på nye måder.
 Mit vægttab var 17 kg på 12 uger, så er meget tilfreds med forløbet og har også forlænget programmet, da jeg gerne vil fortsætte stilen. Jeg har fået meget mere energi og føler mig meget stærkere nu. Det er blevet meget nemmere at tage trappen osv. og det føles skønt at blive sundere og stærkere samtidig.

Hvad har du opnået mentalt?

Jeg har meget mere overskud nu, man får mere energi selvom man eksempelvis har været tidligt oppe og træne. Det er tilfredsstillende at man går i gang med et forløb og holder stilen undervejs, det bliver lettere at sige nej til ting, det bliver en livsstil. Det har givet mig mere selvtillid og lyst til at fortsætte den sunde livsstil.

Annes vægttab bagfra på 12 uger

Annes vægttab bagfra på 12 uger

Hvad har du opnået gennem forløbet?

Jeg har fået opbygget nogle gode rutiner i forhold til både kost og træning. Man kan virkelig komme langt ved at skrue på bestemte områder, så de nye rutiner er kommet for at blive. Jeg ved mere om hvordan jeg skal træne optimalt og hvordan jeg kan variere med forskellige øvelser i træningscenteret.

Annes vægttab forfra på 12 uger

Annes vægttab forfra på 12 uger

Vil du anbefale Casper til andre?

Jeg vil helt klart anbefale Casper til andre, det har ændret radikalt på mine vaner og fået mig på rette spor ift. en sund livsstil. Han er altid positiv og holder en til ilden. Er man i tvivl, kan man altid spørge om hjælp og det er hyggeligt at træne sammen selvom man bliver presset.

Læs mere om Anne’s andet forløb her.

Vil du se flere resultater? Så klik her.