Airbike


En airbike er en stationær cykel. Belastningen, når du cykler, sker ved at en ventilator erstatter cyklens hjul. Jo hutigere du cykler, desto højere modtand yder cyklen.

Guide & Test Af Airbike

ODIN A10 Airbike – Den billige, men i god kvalitet

Dette er en billig en, men i god kvalitet. ODIN er et mærke som bliver mere og mere kendt i Danmark, og er helt klart en jeg anbefaler.

Fra 6999 kr.

The Beast Aribike – Høj kvalitet til en god pris

Denne finder du i mange fitness centre, det er en rigtig god cykel, som mange er glade for. Den koster dog også lidt mere end de andre i testen.

Fra 8495 kr.

Spirit AB900 Airbike – En god en til prisen

Her får du en som er god til prisen, kvaliteten er rigtig god men koster lidt mere end de to billigste i testen. Dog får du også en bedre kvalitet.

Fra 7995 kr.

Schwinn Airdyne AD6 – Den billigste

Dette er den billigste i testen, og er til dig som bare gerne vil i gang, eller for dig som ikke behøver det bedste.

Fra 6995 kr.

Schwinn Airdyne AD8 Pro – Den dyre, men høj kvalitet

Her får du den der koster mest, men kvaliteten er også i top. Denne er til en som er mere end bare nybegynder, eller hvis du vil have det bedste.

Fra 9995 kr.

Forhandler af Airbike

Vil du gerne købe en airbike, så finder du her 3 hjemmesider hvor du kan købe cykler af forskellig kvalitet og i forskellig prisniveau. Vil du gerne videre til deres sider og se det fulde udvalg, så skal du blot klikke på deres logoer nedenunder.

Det er svært at sige, hvilken airbike der er bedst. Det afhænger nemlig meget af hvilke behov man har. Der findes mange forskellige airbikes på markedet, og derfor er det vigtigt at undersøge hvilken en der passer til en selv. Man skal også vælge en airbike, der har en god kvalitet, som ikke bare går i stykker. Du kan finde de bedste her på min side, i den test og guide jeg har lavet.

En airbike kan bruges af alle. Airbike er dog bedst egnet til motion og cardio træning. Derfor er airbike ideel til folk, der gerne vil tabe sig eller holde sig i form. Airbike er en meget effektiv måde at træne på, og derfor er det også godt for folk, der har problemer med at komme i gang

En airbike er sund at træne på, fordi man får en god cardio træning. Cardio træning er godt for ens hjerte og for ens kondition. Cardio træning er også godt for ens kredsløb. Derudover er airbike godt for ens balance og koordination, og det er også godt for ens styrke.

Assault airbike

En airbike kaldes også en luftcykel. Airbike bruges rigtig meget I crossfit og andre krævende sportsgrene som MMA og kickboksning. Det er en ekstremt effektiv cardiomaskine, da den aktiverer hele kroppen I langt højere grad og dermed for et bedre træningsudbytte. Har du brug for rådgivning eller hjælp til at vælge den rette, så kan du bare skrive til mig, så vil jeg gerne hjælpe.

Der findes rigtig mange forskellige airbikes på det det danske marked og de svinger meget I forhold til pris og kvalitet. Hvis du har kigget rundt på internettet og fundet en Assult airbike til et par tusinde, vil det være en rigtig god ide at kigge efter nogle andre. Prisen afspjeler meget af kvaliteten. Find en masse træningsudstyr, lige her.

Airbike er en cykel med de samme egenskaber som en almindelig cykel, der kan bruges af alle. Airbike er dog ikke lavet af træ eller stål, men af plastik og aluminium. Airbike er derfor meget lettere end en almindelig cykel. Airbike er en luft cykel denne type af cykel er ideel til motion og cardio i din træning.

Der findes mange forskellige airbikes, og der er nogle ting, man skal være opmærksom på, når man køber en airbike.Først og fremmest skal man vælge en airbike, der passer til sin egen krop. Airbike findes i mange forskellige størrelser, og derfor er det meget vigtigt, at man vælger en, der passer til en selv. Man skal også vælge en airbike, der har en godt sæde. Sædet på en airbike skal være behageligt at sidde på, og det skal være let at justere.

Luft cykel

En luftcykel, som også er mere kendt med navnet airbike. Det er en effektiv cardio træningsmaskine, som vil sætte din forbrændning I vejret og du træner alle store muskelgrupper i kroppen på samme tid. Du har mulighed for at købe din egen luftcykel, så du kan få den bedste og mest effektiv træning. Du cykler og jo hurtigere du gør det, jo højere modstand vil ventilatioren yde.

Luftcyklen er en af de mest populære former for motion. Den bliver brugt meget i crossfit og andre former for fitness. Airbike er langt fra den eneste type luftcykel, der findes på markedet. Det er derfor vigtigt at undersøge hvilken luft cykel der passer til dine behov. Der findes mange forhandlere af luft cykler. De fleste af disse forhandlere har en hjemmeside, hvor man kan se deres udvalg af airbike. Derudover kan man også købe en airbike i de fleste sportbutikker.

airbike

Airbike test

Bedst i test airbike finder du Schwinn Airdyne AD8 Pro. Der lækre detaljer og er et professionelt motionsredskab. Du får både trænet arme og dine ben på samme tid.Jo hårdere du træder I pedalerne, jo større bliver belastningen. Det er en robust airbike som kan klare en træning af lang varighed og høj intensitet. Du kan justere sædet, både vandret og lodret. Der er 9 programmer, så du frit kan du vælge imellem dem. Cyklen har en LCD display, der giver information om de vigtigste data – tid, distance, kalorieforbrug og watt.

Billig airbike

En airbike er et perfekt træningsmaskine til HIIT træning. Du får med garanti pulsen op meget hurtigt. Alle kan bruge en airbike, men den er især populær blandt crossfittere og kampsportatleter. Priserne er ret høje, men du vil helt sikkert kunne finde tilbud på airbike her på siden. Du vil helt sikkert finde en airbike, som du synes passer til dig og dine behov.

Køb airbike

En airbike er en mellemting mellem en crosstrainer og en motionscykel. Den er blevet utrolig populær de sidste par år. Det er en høj intensitets træning, da du får pulsen op meget hurtigt. Det er ikke et motionsredskab, du sidder og træner på I en time af gange, da den simpelthen er for hård til det. Hvis du lige nu sidder og overvejer at købe en airbike, har du mulighed for det lige her. Du kan her på siden finde gode og lækre airbike til gode priser. Der er et stort udvalg, så du kan købe den airbike du ønsker dig.