Recovery Boots


Recovery boots kendes også som restitions støvler, kompressionsstøvler, massage bukser eller noget helt andet. Det de gør, er at give massage, og de fleste recovery boots har mange forskellige funktioner og programmer, som hjælper mod forskellige ting. Nogle af de ting som recovery boots hjælper med er:

 • Væske i benene

 • Uro i benene

 • Hurtigere restitution

 • Øge blodgennemstrømningen

 • Fjerner affaldsstofferne

 • Og meget mere

 

Her finder du de støvler på markedet jeg anbefaler, har prøvet dem alle og her finder du også min favorit

Guide & Test Af Recovery Boots

Den billigste – Optima Sport Recovery Boots K4 (4 kamre)

Dette er den billigste, men det betyder ikke den er dårlig. Den har 4 kamre, og er fra Optima Sport, og de laver nogle rigtig gode støvler. Det at den har 4 kamre, betyder at den har 4 områder med luft, 1 ved foden og ankel, og 3 på låret.

Pris: 3.499 kr.

Den bedste – Optima Sport Recovery Boots K8 (8 kamre)

Dette er den absolut bedste, det er også den jeg selv har og er virkelig glad for den. Har prøvet så mange forskellige, og denne er rigtig god med de 8 kamre, da man nemt kan justere hvor man vil have tryk og hvor meget. 

Fra 4.799 kr.

Det gode valg til prisen – Optima Sport Recovery Boots K6 (6 kamre)

Dette er det gode valg, den har en fornuftig pris og er rigtig god, den er identisk med de 2 ovenstående, men har 6 kamre, så den har 2 mere end den med 4 og 2 mindre end den med 8. En rigtig god en til prisen, og du vil blive enormt glade for disse også.

Pris: 3.999 kr.

Den billige – Reecover Recovery Boots

Det her er en billig en, men ikke den billigste, er du på udkig efter en billig udgave, så kan jeg godt anbefale denne. Den dækker behovet, og kan give dig en god behandling på dine ben. Denne har også blot 4 kamre.

Pris: 3.559 kr.

Den dyreste – Reecover Elite Recovery Boots

Dette er den dyreste i min test, og er også en rigtig fornuftig støvle. Dette er et andet brand end de 3 første, men det samme som den ovenfor. Det er en god kvalitet til en lidt høj pris.

Pris: 5.299 kr.

Optima Sport Recovery Boots Ultima K8

Optima Sport Recovery Boots K8 er deres topmodel, og det er også den jeg selv har herhjemme. Jeg er virkelig glad for dem, og bruger dem næsten hver dag. Disse Recovery Boots K8 fra Optima Sport, har 8 kamre, 1 til foden, 3 til læggen og 4 til låret. Alle kamre kan enten blive slået til eller fra efter behov, og giver dig muligheden for at bruge dem som du ønsker. Der er ingen tvivl om dette er den bedste model jeg har prøvet, og vil du have noget du bliver rigtig glad for, så er denne model, den du skal vælge.

Du kan bruge dem før og efter træning, eller på dage du ikke træner. Det mest optimale tidspunkt at bruge dem på er helt klart efter træning. Efter en træning vil de hjælpe med at mindske ømhed, fremme din restitution og få fjernet affaldsstoffer.

Du kan bruge dine recovery boots 1-3 gange om dagen, og min anbefaling er at bruge dem fra 20 til 40 minutter af gangen. Du kan eventuel bruge et lymfe program, derefter et dybere massage program.

Recovery Boots K8 fra Optima Sport er uden tvivl nogle af de bedste recovery boots du kan finde. De har har flere forskellige modeller, nogle af 4 kamre, en anden har 6 kamre og K8 har 8 kamre. Jo flere kamre, jo mere kan du indstille.

Det koster normalt fra alt omkring 2.000 kr. og op til +40.000 kr. hvis du have nogle med vand køling i osv. Men de normalt koster op til 5-8.000 kr.

Længden på dem er normalt mellem 110-125 cm, så de passer til alt fra lave og høje mennesker. Det gode ved dem er at du også kan slå forskellige områder fra, hvis du køber nogle der er for lange. I Optima Sport modellerne kan du nemlig styre de forskellige kamre, og hvilke der skal være luft i.

Optiflow i Recovery Boots Ultima K8

Det gode ved denne model er at den også har Optiflow, som betyder at de forskellige kamre overlapper hinanden, og dermed får du en bedre oplevelse og behandling ved brug af recovery støvlerne. Det giver et mere optimal flow, og dermed en mere smooth følelse når luften komme ind i støvlerne. I andre brands og modeller på markedet, kan man mærke kanterne når der ikke er optiflow, og det er derfor dette er en model jeg også anbefaler.

Programmer og behandlinger i Optima Sport K8

 1. Program A, er ganske almindelig massage hvor der startes nede fra fødderne af og så puster den et kammer op af gangen, mens det så pustes ud, og den så aktiverer det næste kammer.

 2. Program B, er kaldes Lymfedrænage og hjælper med at få væsken ud af dine ben. Den aktiverer først kammer 1, og så derefter 1 og 2, osv. Indtil alle 8 er aktiveret. På den måde skubbes væsken op fra fødderne og videre op i kroppen.

 3. Program C, minder meget om A’eren, men her aktiveres 2 kamre af gangen, pustes så ud, og så de næste 2 osv.

 4. Program D, kaldes Restitution, og her aktiveres alle 8 kamre på samme tid, og så pustes det ud, og så aktiveres de igen, blot med mere luft og mere “tryk” på benene. Dette er min personlige favorit, og den jeg bruger mest.

 5. Program E, er en kombination af B og C, hvor den så kør dem i cyklusser for at udnytte både massage og at få væsken ud af benene.

 6. Program F, er en kombination af A, C og D hvor det køres i cyklusser. Her udnyttes 2 former for massage og den restitution du får i program D.

Zoneboost i Optima Sport K8

Zoneboost giver dig muligheden for at slå områder og kamre fra, hvis du f.eks. Har en skade eller et problem, eller at du ønsker at kun fokusere på specifikke områder. Det Zoneboost også kan, er at øge trykket i nogle af de områder eller kamre, hvor du vil have mere “behandling” end andre. 

Det kan være du vil have en hård massage på din læg, men en mere mild på dine lår, og det er igen derfor denne model er min favorit, da der virkelig er mange muligheder for at bruge ens recovery boots på en god og nem måde.

Justering af styrke og timer i Optima Sport Ultima K8

To af de andre fede features der er i Recovery Boots Ultima K8 fra Optima Sport er at du kan justere tiden op og ned ret nemt, samt du kan justere styrken op og ned. De er virkelig nemme at betjene og du kan justere styrken fra 30-240mmHg og du kan justere din tid af en behandling fra 1 minut til 90 minutter, jeg kører normalt max 40 minutter af gangen.

Recovery Boots

Recovery Boots Tilbud

Recovery Boots Tilbud kan du finde længere oppe, der har jeg nemlig lavet en oversigt af de forskellige du kan købe nu og her, som er de modeller jeg anbefaler. Jeg har prøvet mange forskellige gennem tiden, og dem jeg vil anbefale dig at købe er nogle jeg selv har. Det er sjælden du ser recovery boots på tilbud, men nogle gange er de, og du vil blive gjort opmærksom på det, her på min hjemmeside.

Hvis du gerne vil have et par recovery boots på tilbud, så kan du ofte finde noget ved black friday eller ved januar, hvor der normalt er store udsalg i mange andre webhops og butikker. Men det er sjælden du kan spare vildt meget, da der ikke er de største rabatter at hende på disse støvler.

Recovery Pants

Recovery Pants er ligesom støvlerne, men i stedet nogle bukser. De går længere op, og du tager dem på som bukser. Støvlerne går normalt op til lysken, og stopper her, et par recovery pants vil give dig muligheden for at få massage på baller og hofte, her er nemlig 1 kammer. Det er den store forskel fra støvlerne og bukserne, ellers er de helt ens, samme funktioner, samme programmer.

Så vil du gerne have noget behandling og massage på dine baller og hofter, så er det disse du skal vælge. Er du i stedet okay med massage på fod, læg og lårene så skal du blot vælge støvlerne. Recovery Pants er virkelig også gode, men jeg har selv valgt at gå med støvlerne, fordi det dækkede mit behov. Men der er ingen tvivl om hvis jeg køber en mere en dag, så skal jeg have dem som bukser.

Køb Recovery Boots

Du købe den på de forskellige forhandlere jeg anbefaler længere oppe, og her kan du se hele deres udvalg. Hos Optima Sport er der +15 forskellige varianter og modeller, så der er helt klart noget til din økonomi og dit behov. Det er virkelig et undervurderet køb hvis du laver meget sport og ønsker at få mere ud af din træning, eller hvis du ønsker at få en bedre og hurtigere restitution.

Du kan købe recovery boots hos mange forskellige forhandler, og dem jeg anbefaler finder du helt i starten på siden her, hvor jeg også har lavet en oversigt over forskellige modeller i forskellige prisklasser. Nogle vil nemlig gerne have et billigt par, mens andre gerne vil have det bedste. Men ingen af dem du ser længere oppe er dårlige, de er blot i forskellige prisklasser.

Recovery Boots Pris

Prisen på dem afhænger ofte af hvor mange kamre de har, og hvor høj kvalitet de er. Så lad dig ikke narre af nogle rigtig billige nogle, for de vil højst sandsynlig blive slidt op hurtigt, eller ikke virke som forventet. Ingen af de 5 modeller du ser længere oppe er af dårlig kvalitet, de er alle rigtig god kvalitet til fornuftige priser. Hvis du gerne vil se flere modeller kan du blot klikke ind til forhandlerne, og finde dem.

Recovery Boots pris afhænger ofte af kvalitet og antal kamre, for jo flere kamre, jo mere koster de normalt. Er du i tvivl om prisen er fair til kvalitet, så vil jeg anbefale dig at købe recovery boots fra Optima Sport, som du også kan finde længere oppe. De har absolut nogle af de bedste på markedet.