Foam Roller


Brug en foam roller til udstrækning, afspænding og muskeltræning. Det er et fantastisk træningsudstyr, som vil give dig meget gavn, hvis du har en aktiv hverdag.

Guide & Test Af Foam Roller

Den kendte fra Trigger Point

Her får du en af de mest kendte på markedet, og en af dem du ser de fleste steder. Mange centre har disse, såvel som private. Kvaliteten er i top til en god pris.

Fra 268 kr.

Den billige foam roller

Her får du en billig en, som er “natur venlig” – overfladen er behagelig, men har en hårdhed så du kan massere dine muskler. Det er en nature line.

Fra 99 kr.

Premium i høj kvalitet

Fitwood er et mærke af høj kvalitet, men det koster også lidt mere end de andre i testen. Men det er din mulighed for at få en af de bedste produkter i denne kategori.

Fra 449 kr.

3 i 1 sæt

Her får du et 3 i 1 sæt fra cPro9, du får en blød foam roller, en hård en og en massage rulle du kan bruge i hånden. Udover det, så er det til en rigtig god pris, nemlig kun 219 kr.

Fra 219 kr.

2 i 1 sæt

Her får du 2 i 1 sæt fra cPro9, og her får du en stor og lille rulle, og en vild skarp pris, nemlig kun 119 kr. Selvom prisen er lav, så får du også en rigtig god kvalitet.

Fra 119 kr.

Den gode fra Blackroll

Blackroll er en af de andre kendte brands i denne kategori, og de har uden tvivl et produkt af en høj kvalitet til en fornuftigt pris.

Fra 219 kr.

Forhandler af foam roller

Vil du gerne købe en foam roller, så kan du finde dem hos disse 3 forhandlere, de har alle forskellige typer, modeller, størrelser, hårdhed og brands. For at komme videre til siden hvor du kan finde dem, skal du blot klikke på deres logoer nedenunder her.

Foam roller 90 cm

Med en foam roller vil det være nemt for dig at få løsnet op I musklerne efter en løbetur eller anden fysisk aktivitet. Du bestemmer selv sværhedsgraden og det er også derfor at det er et af de mest funktionsdygtige redskaber indenfor fitness og crossfit. Der findes så mange forskellige størrelser, hårdheder og typer, og vil du have hjælp til at finde det rette, så hjælper jeg dig gerne, det eneste du skal gøre er at kontakte mig.

Foam rolleren bliver brugt i mange fitnesscentre, men er også et godt match til hjemmet. Den kan nemt være under sengen, så den ikke fylder så meget. Brug den til din opvarmning, yoga, pilates og styrketræning. Med en 90 cm foam roller, får du en foam roller med ekstra længde. Så har du mere plads til at afhjælpe dine spændinger i
musklerne.

Foam roller tilbud

En foamroller er perfekt til ømme muskler og bedre træning. Der bliver sat gang i blodcirkulationen og det vil reducerer ømheden i musklerne. Det er ikke kun efter en træning, men også inden din træning starter at du med fordel kan anvende foam rolleren. Det vil være en god både at opvarme og øge dine musklers elasticitet. Her på siden vil du kunne finde gode tilbud af foam rollere, Så der er sikkert en som passer lige præcis til dig og dine ønsker.

Du bruger en foam roller til udstrækning, afspænding og muskeltræning. Det er et fantastisk stykke udstyr, som kan give meget gavn til din krop i en aktiv hverdag. Den gør det nemt for dig at få løsnet op i musklerne og der er rigtig mange sportsstjerner der anvender sådan en. Du bestemmer selv sværhedsgraden og der også årsagerne til at vi ser den som et af de mest funktionsdygtige redskaber indenfor fitness og wellness. Du vil kunne finde rigtig mange forskellige foam roller på tilbud eller til fordelagtige priser på internettet.

Foam roller lændesmerter

Foamroller bruges til lindring af smerter og ved ømme muskler, både før og efter træning. Det er også et godt værktøj til udstrækning af dine muskler og led. Når du ruller på en foamroller, vil du kunne mærke at den vil massere musklerne. Har du fx lændesmerter, vil en foam roller være en rigtig godt redskab til at kunne lindre dem. Dog må det aldrig gøre ondt, når du anvender en foam roller, men nærmere at du mærker en ømhed.

foamroller

Foam roller hård

Foam roller findes i forskellige hårdhedsgrader. Med en hård foam roller får du den perfekte til en meget effektiv massage. Du vil opnå et rigtig godt tryk ved de forskellige øvelser, dog skal du vide hvordan man skal træne, hvis du vælger en hård foam roller. Vil du se en masse forskellig træningsudstyr, så klik her.

Bedste foam foller

Har spændinger eller ondt i musklerne, vil det være en god idé at købe en foam roller. En af de bedste foam roller på markedet er TriggerPoint The Grid Foam roller. Du får lækker kvalitet til gode penge. Det er en kompakt, vejer lidt, super behagelig foam roller. Den bedste billigste foam roller er cPro9. Den har en lækker overflade, behagelig hårdhed, er kompakt og kan massere dine muskler godt. Det er et bæredygtigt produkt til en meget billig pris.

Foam roller 60 cm

En foam roller 60 cm er en af de længere. Den har de samme egenskaber som de korte modeller. Der er trykpunkter til dybdegående massage. Da den er længere, vil den være god til dig, hvis du fx har en bred ryg eller vil massere begge ben samtidig. Det kan du ikke med de korte modeller.

Foam roller øvelser

Med en foam roller vil du kunne give din krop en god gang massage efter træning. Den vil hjælpe på ømhed og ruster dig bedre til næste gang, du skal træne igen. De kan laves foran fjernsynet, lige efter træning eller i fitnesscenteret. De er også med til at øge musklernes fleksibilitet, så du kan klare mere træning. Her er der nogle eksempler på øvelser du kan lave derhjemme. Den brede rygmuskel – Lig dig på siden og placer foam rolleren under taljen og stræk nederste ben og bøj øverste ben henover. Rul frem og tilbage i små rokkende bevægelser. Øvre ryg – Lig dig på ryggen med begge ben bøjet og placer den lige under skulderbladene og rul frem og tilbage. Forlår – her massere du dine forlår. Læg – her vil du kunne massere dine lægmuskel.

Casall foam roller

Casall foam roller aflaster spændte muskler og vil dække et større muskelområde under brug og gøre det lettere at holde balancen. Du kan finde dem i forskellige længder og hårdhed. Jo hårdere foam rolleren er, jo mere tryk og dybdegående massage kan du give dig selv.

Grid foam roller

Grid foam roller er en af de førende foam rollers på markedet. Det er et kvalitetsmærke, som længe har arbejdet med at udvikle de bedste foam rollers på markedet og Grid Foam Rolleren er bestemt et produkt i verdensklasse. Den har en behagelig blødhed, som giver et perfekt tryk i de ømme muskler. Den har en god kvalitet og har derved en stor effekt på din krop. Det kræver indsigt og tilvænning at bruge den korrekt, men så belønnes man også med en stor effekt.

The grid foam roller

The grid foam roller er et smart redskab, når du vil arbejde effektivt med din egen behandling af skader, forebyggelse, mobilitet og velvære for hele kroppen. Den er hul og har en mønstret overflade og er dermed let at rengøre. Den kan bruges af alle lige fra genoptræningspatienter over motionisten til atleten. Du giver dig selv en massage som kan fremme restitutionen og afhjælpe visse skader.

Trigger point foam roller

Med en Trigger point foam roller kan du lave en effektiv bindevævsmassage på dig selv og dermed få behandlet og forebygger skader, styrket din mobilitet mm. Brug den på din ryg, dine ben, arme, nakke osv. Trigger point vil blive dit foretrukne værktøj til at starte og slutte et træningspas. Denne foam roller er forsynet med diverse riller, der stimulerer kroppen. Det giver en mere kontant oplevelse og man skal gå forsigtigt til værks. Gør man det, så får man en meget effektiv behandling.

Køb foam roller

En foam roller er et multifunktionelt træningsredskab, som kan bruges af alle i familien og kan gøre din træning til en leg. Træningen er hurtig og effektiv og kan udføres foran fjernsynet. Det er nemt at komme i gang med en foam roller og du kan udfordre dig selv med nogle mere avancerede foam roller øvelser. Så du kan få løsnet op i musklerne og slippe spændingen i dine muskler. Med en søgning på nettet, kan du finde flere slags foam roller som har forskellige længder og hårdhed.