Foam Roller


Brug en foam roller til udstrækning, afspænding og muskeltræning. Det er et fantastisk træningsudstyr, som vil give dig meget gavn, hvis du har en aktiv hverdag. Med en foam roller vil det være nemt ofr dig at få løsnet op I musklerne efter en løbetur eller anden fysisk aktivitet. Du bestemmer selv sværhedsgraden og det er også derfor at det er et af de mest funktionsdygtige redskaber indenfor fitness og crossfit. Der findes så mange forskellige størrelser, hårdheder og typer, og vil du have hjælp til at finde det rette, så hjælper jeg dig gerne, det eneste du skal gøre er at kontakte mig.

Guide & Test Af Foam Roller 2020

Den kendte fra Trigger Point

Her fĂĄr du en af de mest kendte pĂĄ markedet, og en af dem du ser de fleste steder. Mange centre har disse, sĂĄvel som private. Kvaliteten er i top til en god pris.

Fra 268 kr.

Den billige foam roller

Her fĂĄr du en billig en, som er “natur venlig” – overfladen er behagelig, men har en hĂĄrdhed sĂĄ du kan massere dine muskler. Det er en nature line.

Fra 99 kr.

Premium i høj kvalitet

Fitwood er et mærke af høj kvalitet, men det koster også lidt mere end de andre i testen. Men det er din mulighed for at få en af de bedste produkter i denne kategori.

Fra 449 kr.

3 i 1 sæt

Her får du et 3 i 1 sæt fra cPro9, du får en blød foam roller, en hård en og en massage rulle du kan bruge i hånden. Udover det, så er det til en rigtig god pris, nemlig kun 219 kr.

Fra 219 kr.

2 i 1 sæt

Her får du 2 i 1 sæt fra cPro9, og her får du en stor og lille rulle, og en vild skarp pris, nemlig kun 119 kr. Selvom prisen er lav, så får du også en rigtig god kvalitet.

Fra 119 kr.

Den gode fra Blackroll

Blackroll er en af de andre kendte brands i denne kategori, og de har uden tvivl et produkt af en høj kvalitet til en fornuftigt pris.

Fra 219 kr.

Forhandler af foam roller

Vil du gerne købe en foam roller, så kan du finde dem hos disse 3 forhandlere, de har alle forskellige typer, modeller, størrelser, hårdhed og brands. For at komme videre til siden hvor du kan finde dem, skal du blot klikke på deres logoer nedenunder her.

Foam roller 90 cm

Foam rolleren bliver brugt i mange fitnesscentre, men er også et godt match til hjemmet. Den kan nemt være under sengen, så den ikke fylder så meget. Brug den til din opvarmning, yoga, pilates og styrketræning. Med en 90 cm foam roller, får du en foam roller med ekstra længde. Så har du mere plads til at afhjælpe dine spændinger i
musklerne.

Foam roller tilbud

En foamroller er perfekt til ømme muskler og bedre træning. Der bliver sat gang i blodcirkulationen og det vil reducerer ømheden i musklerne. Det er ikke kun efter en træning, men også inden din træning starter at du med fordel kan anvende foam rolleren. Det vil være en god både at opvarme og øge dine musklers elasticitet. Her på siden vil du kunne finde gode tilbud af foam rollere, Så der er sikkert en som passer lige præcis til dig og dine ønsker.

Foam roller lændesmerter

Foamroller bruges til lindring af smerter og ved ømme muskler, både før og efter træning. Det er også et godt værktøj til udstrækning af dine muskler og led. Når du ruller på en foamroller, vil du kunne mærke at den vil massere musklerne. Har du fx lændesmerter, vil en foam roller være en rigtig godt redskab til at kunne lindre dem. Dog må det aldrig gøre ondt, når du anvender en foam roller, men nærmere at du mærker en ømhed.

foamroller

Foam roller hĂĄrd

Foam roller findes i forskellige hårdhedsgrader. Med en hård foam roller får du den perfekte til en meget effektiv massage. Du vil opnå et rigtig godt tryk ved de forskellige øvelser, dog skal du vide hvordan man skal træne, hvis du vælger en hård foam roller. Vil du se en masse forskellig træningsudstyr, så klik her.

Bedste foam foller

Har spændinger eller ondt i musklerne, vil det være en god idé at købe en foam roller. En af de bedste foam roller på markedet er TriggerPoint The Grid Foam roller. Du får lækker kvalitet til gode penge. Det er en kompakt, vejer lidt, super behagelig foam roller. Den bedste billigste foam roller er cPro9. Den har en lækker overflade, behagelig hårdhed, er kompakt og kan massere dine muskler godt. Det er et bæredygtigt produkt til en meget billig pris.

Foam roller 60 cm

En foam roller 60 cm er en af de længere. Den har de samme egenskaber som de korte modeller. Der er trykpunkter til dybdegående massage. Da den er længere, vil den være god til dig, hvis du fx har en bred ryg eller vil massere begge ben samtidig. Det kan du ikke med de korte modeller.