Personlig Træner Skanderborg


Vil du gerne i gang med et vægttab, have større muskler eller en generelt sundere og flottere krop, men er du lidt i vildrede om, hvordan du skal tage næste skridt? 

Så er du kommet til det helt rigtige sted, for jeg, Casper Hessellund, kan som personlig træner i Skanderborg hjælpe dig, så du kan nå dine mål. 

Jeg har mere end seks års erfaring som personlig træner og tilbyder effektiv, personlig træning, hvor du med et online forløb blandt andet får skræddersyede træningsprogrammer og kostplaner, der 100% tager udgangspunkt i din krop og dine behov. 

Herunder har du mulighed for at blive klogere på, hvad du kan opnå med min støtte og ekspertise, hvad jeg tilbyder, hvad priserne er og hvorfor du skal have hjælp til at indfri dine ambitioner af mig som personlig træner i Skanderborg.

Hvad tilbyder jeg som Personlig Træner i Skanderborg?

– 10-40 ugers forløb – Der er også mulighed for kortere og længere forløb

– 1-2 gange træning i ugen – Der er også mulighed for flere træninger i ugen

I alle personlig træningsforløb får du:

– Kostplan

– Træningsprogram

– Rådgivning og vejledning 

– E-mail og SMS korrespondance

– Adgang til min YouTube kanal med video guide af mange øvelser

– og meget mere

Priser:

– 1 træning i ugen i 10 uger: 5.000 kr.

– 2 træninger i ugen i 10 uger: 9.500 kr.

– 3 træninger i ugen i 10 uger: 13.500 kr.

– 4 træninger i ugen i 10 uger: 17.000 kr.

– 1 træning i ugen i 20 uger: 9.500 kr.

– 2 træninger i ugen i 20 uger: 17.000 kr.

– 3 træninger i ugen i 20 uger: 25.000 kr.

– 4 træninger i ugen i 20 uger: 32.500 kr.

Få hjælp til at nå dine mål med personlig træning i Skanderborg

Det er ikke nemt at nå sine mål, og især ikke hvis de er ambitiøse og meget krævende. 

Med min hjælp har du imidlertid allerede taget et rigtig stort skridt på vejen mod at nå dine målsætninger, og er du villig til at yde en god arbejdsindsats, vil du med min store viden, erfaring og ekspertise kunne rykke dig mere, end du havde turdet håbe på. 

Du kan blandt andet få hjælp til følgende overordnede målsætninger: 

  • At gennemgå et større eller mindre vægttab
  • At få en flottere og sundere krop
  • At få større muskler
  • At lave en stor livsstilsændring til det bedre

Det er bare et lille udsnit af de mange forskellige områder, jeg, Casper Hessellund, kan hjælpe dig med at udvikle gennem personlig træning i Skanderborg. 

Når du begynder på et af mine online træningsforløb, vil vi i starten i fællesskab fastlægge de målsætninger, der skal blive fundamentet for det videre forløb. 

Måske har du allerede nogle meget klare mål og ambitioner, og så kan det blive mit udgangspunkt, når jeg sammensætter dine træningsprogrammer og kostplaner – eller også skal du have mig ind over, når rammerne skal fastlægges.  

I hvert fald kan du regne med, at jeg som personlig træner i Skanderborg vil gøre alt, hvad der står i min magt for at skubbe dig over målstregen – så er du klar?

Få et 100% individuelt, online forløb med en dygtig personlig træner i Skanderborg

Jeg, Casper Hessellund, tilbyder som dygtig personlig træner i Skanderborg et 100% individuelt, online træningsforløb, som er tilpasset alle de behov, du måtte have. 

For mange mennesker kan det være mere end svært at få en dagligdag til at hænge ordentligt sammen, hvis der både skal balanceres job, kæreste, venner, børn og træning på én gang, men det kan jeg hjælpe dig med. 

Du skal derfor i processens begyndelse sætte mig lidt ind i din generelle livssituation, især hvis der er noget, der er vigtigt for mig at vide, når jeg sammensætter dit online forløb. 

Mit job er blandt andet at sørge for, at du ikke mister motivationen undervejs, og det sikrer jeg til dels ved at undgå at booke dig alt for meget op, så dit overskud forsvinder i takt med, at forløbet skrider frem. 

Derfor skal dine målsætninger og træningsmængder tilpasses efter både dig, din krop og dit liv, så det hele kan komme til at hænge fornuftigt sammen med flotte resultater i sidste ende. 

På den måde adskiller personlig træning sig meget fra træning alene eller med kammeraterne, og det er kun til din fordel. 

Du får således både mulighed for at tilpasse forløbet 100% til dine behov, mens du samtidig har mig som ekspert med på sidelinjen hele vejen igennem, når du vælger et online forløb á eksempelvis én eller to måneders varighed.

Den bedste personlige træning i Skanderborg kickstarter dit vægttab

Det er ikke altid lige nemt at tabe sig, uanset om det drejer sig om et større eller mindre vægttab. 

Rigtig mange danskere har desværre en vis grad af utilfredshed med deres krop, fordi de slæber rundt på lidt for mange kilo, og det er en skam, for det kan ødelægge folks glæde, selvtillid og energi i dagligdagen. 

Med den bedste personlige træning i Skanderborg får du med mig, Casper Hessellund, de helt rigtige træningsprogrammer og kostplaner, så du virkelig kan kickstarte dit vægttab. 

Jeg har over seks års erfaring som personlig træner og har desuden en lang række af forskellige uddannelser, certificeringer, kurser, seminarer og workshops bag mig, som sikrer den bedst mulige vejledning for dig. 

Mine uddannelser og certificeringer gælder blandt andet: 

  • Mentor
  • Personlig træner med certifikat
  • Fitnessinstruktør
  • Kostvejleder med certifikat

Det er bare nogle få af de mange forskellige kvalifikationer, jeg har i ryggen som personlig træner i Skanderborg, så jeg kan hjælpe dig på bedst mulig vis mod et vægttab. 

Jeg har mange gange hjulpet folk, der har været overvægtige, og spørger du dem, vil du med al sandsynlighed ikke finde nogen, der fortryder de store skridt, de tog i den rigtige retning. 

Forandring kræver mod, og det kan jeg som personlig træner i Skanderborg hjælpe dig med at få – resten handler om dit hårde arbejde samt min professionelle rådgivning og støtte fra sidelinjen.

Få særligt udformede træningsprogrammer med en træner i Skanderborg

Når du indleder et online træningsforløb med mig vil du ikke bare få træningsprogrammer og kostplaner udformet på baggrund af din dagligdag, men også ud fra andre faktorer. 

Når du begynder på et træningsforløb hos mig i Skanderborg, vil du først og fremmest kun få tilsendt træningsprogrammer, der kan laves med det udstyr og de træningsfaciliteter, du har til rådighed. 

Det betyder, at du på intet tidspunkt skal gå på kompromis med øvelserne, fordi du altid vil kunne lave dem, da de ikke kræver mere udstyr end det, du har tilgængeligt. 

Du vil desuden også få gratis adgang til øvelsesvejledning på Youtube, så du kan lave øvelserne 100% korrekt og med sikkerheden i top, så risikoen for skader og ulykker mindskes mest muligt. 

Med et online træningsforløb hos mig vil du desuden få individuelt udformede kostplaner, som matcher dine behov. 

Det betyder blandt andet, at du ikke kommer til at skulle spise ene madvarer, du ikke bryder dig om, hvilket kun vil komme dig til gode. 

Samtidig vil du løbende få tilsendt nye træningsprogrammer af mig, så du kan bevare motivationen med nye udfordringer og en masse variation i træningen, der gør det online forløb mere spændende, efterhånden som du gør fremskridt.

Kom i mål med en personlig træner i Skanderborg

Når du begynder på et online træningsforløb med mig, Casper Hessellund, som personlig træner i Skanderborg, er formålet, at du skal nå de mål, du har sat dig. 

Ofte vil det fungere sådan, at du ikke kun når dét ene mål, du har haft som udgangspunkt, men faktisk også opnår en masse afledte, positive sideeffekter. 

Har du for eksempel haft som mål at tabe dig, vil du sandsynligvis også stå med både en flottere og sundere krop samt en livsstilsændring bagefter. 

Du kommer imidlertid ikke sovende til det, og indleder du et online forløb med mig, forventer jeg derfor også, at du er klar til at følge de træningsprogrammer og kostplaner, jeg løbende udformer og sender til dig. 

Vælger du et forløb af eksempelvis én eller to måneders varighed, vil jeg hele tiden kunne kontaktes per SMS, mail eller telefonopkald, når der opstår spørgsmål eller udfordringer undervejs. 

Der vil uden tvivl komme nogle bump på vejen, det er så godt som uundgåeligt – men det vil kun betyde, at tilfredsheden og resultaterne er endnu større i sidste ende.  

Med mig, Casper Hessellund som personlig træner i Skanderborg, vil du ikke bare kunne nå dine mål med en blanding af hårdt arbejde og min ekspertise, du vil også komme til at tilegne dig en masse nyttig erfaring, som kan tages med videre i livet.

personlig træner Skanderborg