Case 32 – Marc Vægttab


Case 32 – Marc Vægttab

Hvordan startede det?

Det startede med, at jeg var kommet ind i en skadesperiode, på min efterskole. Jeg gik et helt år hvor den ene skade kom efter den anden, jeg afsluttede så mit år med ca +20 kilo, hvilket resulterede i strækmærker mange steder, dårlig selværd, dårlige vaner og ting der blev udelukket da jeg ikke kunne holde til det. Efter en meget svær periode, besluttede mine forældre og jeg at vi skulle prøve med en personlig træner som kunne hjælpe mig i gang og få min motivation i top. Vi havde så hørt om Casper, da en af min søsters veninder havde haft et forløb med Casper, som ikke havde fortrudt det overhovedet. Et vægttab ville jeg gerne opnå.

Marc’s vægttab bagfra på 10 uger

Marc’s vægttab bagfra på 10 uger

Hvad har du opnået fysisk?

Fysisk har jeg opnået en noget større styrke end da jeg startet, jeg er steget rigtig meget igennem forløbet, med hvor meget jeg kan løfte osv. Derudover, har jeg tabt 8 Kilo fedt som men tydeligt kan se, hvilket er en stort lettelse at kunne se det går den rigtige vej.

Marc’s vægttab forfra på 10 uger

Marc’s vægttab forfra på 10 uger

Hvordan har din træning været med Casper?

Min træning med Casper har været rigtig god, hver gang man møder ind til en træning, så er der en masse god energi og smil, så selvom man ikke er top motiveret, så hjælper det rigtig meget at Casper er motiveret på ens egne vegne. Casper er også rigtig god til at finde ud af lige hvor man ligger i kanten af hvad man kan, der har været flere steder hvor Casper har flyttet min grænse op med 10-20 kilo højere oppe end min egen grænse, så han forstår også at presse en. En ting jeg var nervøs for, var at der ikke ville være noget at snakke om og træningerne bare ville være kedelige, men igen formår Casper at snakke om alt.

Marc’s vægttab fra siden på 10 uger

Marc’s vægttab fra siden på 10 uger

Hvad har du opnået mentalt?

Jeg har opnået lidt mere selværd og jeg har opnået at få mere motivation til at få tabt de sidste kilo, selvom der er lang vej igen, så er jeg top motiveret for at få smidt resten. Jeg har også fået meget mere energi i hverdagen og mere overskud. Før forløbet blev jeg også rigtig nemt sur, men det gør jeg bestemt ikke længere.

Marc’s vægttab fra siden på 10 uger

Marc’s vægttab fra siden på 10 uger

Vil du anbefale Casper til andre?

Jeg vil helt klart anbefale Casper, han har været en fornøjelse at have som træner.

Vil du se flere resultater? Så klik her.